Παιδιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αυτή τη rom. Συγκεκριμένα έτσι και κάνεις το λάθος και ενεργοποιήσεις το Mail, το τηλέφωνο δεν μπαίνει ποτέ σε Deep Sleep και τρώει όλη την μπαταρία. Έβγαλα τα accounts από το mail, και σταμάτησε το φαινόμενο. Δουλεύω τώρα με το CloudMagic το οποίο δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
έχω invites για το Boxer εάν θες, τα σπάει απίστευτα.. πολύ πιο γρήγορο..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H Doupas έγραψε:
Ερώτηση είναι ξέχασα το ερωτηματικό...Ξαναρωτώ λοιπόν αν υπάρχει αρχείο για THL T200?
Απ' ό,τι βλέπω ΕΔΩ από THL υπάρχει μόνο για T3 και W8
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....Τα μοναδικά που υπάρχουν για THL T200 είναι στο Ρώσικο Φορουμ PDA και συγκεκριμένα εδώ
ThL T200 - Прошивка (OS ) - 4PDA απο prog2 ..
Παλιότερες βέβαια εκδόσεις και φυσικά στην Ρώσικη και Αγγλική γλώσσα.
Να είστε καλά -
Ο/H SomniusX έγραψε:
έχω invites για το Boxer εάν θες, τα σπάει απίστευτα.. πολύ πιο γρήγορο..
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα το Boxer, θα το κοιτάξω.
(Όταν λες invites τι εννοείς;)
Edit : Μου χρειάζεται το exchange και θέλει λεφτά. Κατά τα άλλα είναι super !!!
-
για να μην το πληρώσεις, έχω invite για το boxer pro
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
Ooooooooooo μέγα μοδεράτορα !! Θα με ενδιέφερε υπερβολικώς ... -
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Ο/H SomniusX έγραψε:
Ooooooooooo μέγα μοδεράτορα !! Θα με ενδιέφερε υπερβολικώς ...
pm ντε..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Να σας ρωτήσω μάγκες.
Εγώ είμαι ακόμη στην miui 5 rom ( εντωμεταξύ θα μπορούσατε σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε ένα full rom από την τελευταία τελευταία ελληνική ενημέρωση της 5 ; )
Όσο για την 6 δεν έχω πάει ακόμη και μου φαίνεται θα καθίσω ακόμη λίγο στην 5 μέχρι να σταθεροποιηθεί η 6, η μετάφραση στην 6 σε τι επίπεδο είναι ; Που την έχετε φτάσει; ( π.χ. έχει μεταφραστεί εξολοκλήρου 100% και απλώς κάνετε βελτιώσεις ή μέχρι στιγμής δεν έχει μεταφραστεί πλήρως; ).
Γενικά για την 6 πριν μεταβώ και εγώ σε αυτή, έχετε να μου πείτε μερικά πράγματα ( εντυπώσεις, γενικά σαν rom πως την βλέπετε σε σύγκριση με την 5, κύριες βελτιώσεις ή bugs που έχετε βρει.. κτλπ) ; _ -
εκανα wipe και τα διεγραψα ολλα!!!απο λαθος ευτηχως ολλα οκ..αλλα εχασα τον λογαριασμο στην miui cloud τωρα τι κανω????
-
Ο/H pasxalis έγραψε:
Αναβάθμιση το redmi 1s στην καινούργια και η κάμερα πολλά προβληματα. Κολλάει και ανοίγει οποτε θελει.
Κάτι άλλο θα φταίει.Εμένα η κάμερα δουλεύει τζάμι.Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα από την εφαρμογή (αν και τελικά τείνω να ασπαστώ οτι κάθε αναβάθμιση της rom θέλει wipe cache για να δουλέψει σωστά). -
Ο/H velissarios1 έγραψε:
Ο/H pasxalis έγραψε:
Αναβάθμιση το redmi 1s στην καινούργια και η κάμερα πολλά προβληματα. Κολλάει και ανοίγει οποτε θελει.
Κάτι άλλο θα φταίει.Εμένα η κάμερα δουλεύει τζάμι.Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα από την εφαρμογή (αν και τελικά τείνω να ασπαστώ οτι κάθε αναβάθμιση της rom θέλει wipe cache για να δουλέψει σωστά).
Μη σου πω και Dalvik...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα