Αυτη η μεταφορα τι ακριβος. Ειναι
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παιδιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αυτή τη rom. Συγκεκριμένα έτσι και κάνεις το λάθος και ενεργοποιήσεις το Mail, το τηλέφωνο δεν μπαίνει ποτέ σε Deep Sleep και τρώει όλη την μπαταρία. Έβγαλα τα accounts από το mail, και σταμάτησε το φαινόμενο. Δουλεύω τώρα με το CloudMagic το οποίο δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
τι εννοεις με το mail?συνχρονισμο λογαριασμων?κ γω ειδα τρομερη διαφορα σε καταναλωση μπαταριας....... -
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παιδιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αυτή τη rom. Συγκεκριμένα έτσι και κάνεις το λάθος και ενεργοποιήσεις το Mail, το τηλέφωνο δεν μπαίνει ποτέ σε Deep Sleep και τρώει όλη την μπαταρία. Έβγαλα τα accounts από το mail, και σταμάτησε το φαινόμενο. Δουλεύω τώρα με το CloudMagic το οποίο δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Το ίδιο φαινόμενο είδα κι εγώ
Αποεγκαταστησα την εφαρμογή και όλα καλα -
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ μιλαμε ρε παιδια????
-
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
ευχαριστω τη στελνω....
-
Παιδιά βοήθεια. Με τη Version αυτή ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το geolocation από wifi και 3g μόνο με GPS δουλεύει, καμμία ιδέα να αποφύγω το wipe?
-
"παίζοντας" με τα piston 2 (κόσμημα) διαπίστωσα πως αλλάζοντας τα presets του equalizer δεν αλλάζει τίποτα στον (κατα τα άλλα εξαιρετικό) ήχο! Φταίει η ρομ, με την προηγούμενη έκδοση ρομ , δεν είχα πίστον για να ξέρω!
-
UPDATE :
Είναι έτοιμες για download οι νέες GTV-4.9.30 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές...- Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable25-Hellas-GTV-4.9.30.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP)
- Redmi Note WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable36-Hellas-GTV-4.9.30.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
HongMi/RedMi/RedRice 1 (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της νέας STABLE 25
- Source [lexicon]ROM[/lexicon] από την GLOBAL της MIUI CN
- Nέες version εφαρμογών στο /data/miui/apps
- Fix FCs εφαρμογών συστήματος
RedMi Note (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της νέας STABLE 36
- Source [lexicon]ROM[/lexicon] από την GLOBAL της MIUI CN
- Nέες version εφαρμογών στο /data/miui/apps
- Fix FCs εφαρμογών συστήματος
Καλό Download... - Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable25-Hellas-GTV-4.9.30.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP)
-
Παιδιά καλημέρα, μία χάρη θα ήθελα. Επειδή εχθές ξενύχτησα και τελικά δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το geolocation από WiFi ή 3G (ακόμα και μετά από full wipes που ξαναπέρασα την 4.9.26 fresh) θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει το Xiaomi Mi-3W και την 4.9.26 να μου πει αν μπορεί το κινητό του να καταλάβει location (ΟΧΙ Google Maps, ας βάλει μία εφαρμογή καιρού και να πατήσει να βρει την περιοχή αυτόματα) αλλά από WiFi ΟΧΙ με GPS. Για να ξέρω αν τελικά θα γυρίσω στην 4.9.19. Ευχαριστώ πολύ !
EDIT : Παιδιά αφήστε το επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Η 4.9.26 έχει πρόβλημα με geolocation από WiFi ή 3G. Βάλτε Accuweather ανάψτε μόνο Wifi και άμα βρει που είστε σας στέλνω εκεί ένα μπουκάλι κρασί. Γυρίζω στην 4.9.19.
EDIT 2 : Θα τρελαθώ. και η 4.9.19 το ίδιο. Τι γίνεται; Πάω στην 4.9.15 και αν γίνει το ίδιο τότε θα παω MIUI 5 stable. Έχει κανείς καμμία ιδέα;
EDIT 3 : Κάτι δεν πάει καλά. Και η 4.9.15 κάνει το ίδιο. Έβαλα την stable GTV με το MIUI 5 και δουλεύει μία χαρά...I have no idea...
EDIT 4 : Λοιπόν παίδες τείνω να πιστέψω ότι το πρόβλημα το έχει το Accuweather στην MIUI 6. Γίνεται κάποιος απο εσάς να βάλει το Accuweather και να μου πει αν μπορεί να εντοπίσει location χωρίς GPS αναμμένο αλλά με WiFi ή 3G ?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην Pallaros ().
-
Πάντως εμένα με την 4.9.26 μια χαρά δουλευει το geolocation,(εχω το 1s) και με wifi & 3G
Red Hot Chili Peppers -
Ο/H tpapo έγραψε:
Πάντως εμένα με την 4.9.26 μια χαρά δουλευει το geolocation,(εχω το 1s) και με wifi & 3G
ΟΚ εγώ για το Mi3 λέω, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα