Ο/H Pallaros έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παιδιά καλημέρα, μία χάρη θα ήθελα. Επειδή εχθές ξενύχτησα και τελικά δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το geolocation από WiFi ή 3G (ακόμα και μετά από full wipes που ξαναπέρασα την 4.9.26 fresh) θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει το Xiaomi Mi-3W και την 4.9.26 να μου πει αν μπορεί το κινητό του να καταλάβει location (ΟΧΙ Google Maps, ας βάλει μία εφαρμογή καιρού και να πατήσει να βρει την περιοχή αυτόματα) αλλά από WiFi ΟΧΙ με GPS. Για να ξέρω αν τελικά θα γυρίσω στην 4.9.19. Ευχαριστώ πολύ !
EDIT : Παιδιά αφήστε το επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Η 4.9.26 έχει πρόβλημα με geolocation από WiFi ή 3G. Βάλτε Accuweather ανάψτε μόνο Wifi και άμα βρει που είστε σας στέλνω εκεί ένα μπουκάλι κρασί. Γυρίζω στην 4.9.19.
EDIT 2 : Θα τρελαθώ. και η 4.9.19 το ίδιο. Τι γίνεται; Πάω στην 4.9.15 και αν γίνει το ίδιο τότε θα παω MIUI 5 stable. Έχει κανείς καμμία ιδέα;
EDIT 3 : Κάτι δεν πάει καλά. Και η 4.9.15 κάνει το ίδιο. Έβαλα την stable GTV με το MIUI 5 και δουλεύει μία χαρά...I have no idea...
EDIT 4 : Λοιπόν παίδες τείνω να πιστέψω ότι το πρόβλημα το έχει το Accuweather στην MIUI 6. Γίνεται κάποιος απο εσάς να βάλει το Accuweather και να μου πει αν μπορεί να εντοπίσει location χωρίς GPS αναμμένο αλλά με WiFi ή 3G ?
Εγώ έχω εγκαταλείψει το accuweather και χρησιμοποιώ αυτή -> play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather
Βέβαια εάν δεν έχω ενεργοποιημένο το GPS, όταν πάει να ενημερώσει τον καιρό, μου βγάζει ένδειξη στο NC ότι ψάχνει το GPS το πρόγραμμα, για να με βρει, αλλά δεν έχω παρατηρήσει εάν τελικά βρίσκει που είμαι. Θα το δοκιμάσω σήμερα....
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχω δοκιμάσει και αυτό το πρόγραμμα και πάλι δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία. Αυτό ακριβώς που λες κάνει. Επειδή αποτυγχάνει να το βρει μέσω WiFi προσπαθεί με GPS. Εάν δεν είσαι έξω να βρει δορυφόρους σου λέει μετά από λίγο ότι δεν μπορεί να βρει που είσαι. Εάν δε προσπαθήσεις με τον καιρό που έχει από τη μαμά (Καιρός) λέει Γεωεντοπισμός κάνα 2λεπτο και μετά τρώς FC. Το ίδιο πράγμα ακριβώς στο MIUI 5 παίζει μία χαρά (με το ίδιο πρόγραμμα). Το feedback σου θα μου είναι πολύτιμο διότι μετά θα ξέρω ότι υπάρχει 100% θέμα με την MIUI 6.
Μήπως φίλε μου έκανες το τεστ να μου πεις τι έγινε; Ακόμα βασανιζομαι με το network location, δοκίμασα να βάλω το networklocation.apk από gapps αλλά τζίφος. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος επίσης;