[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Οχι δεν την εχω δοκιμασει. Μαλλον θα την βαλω το Σάββατο που θα εχω χρονο.
Καλη επιτυχία αν τελικά την δοκιμάσεις και αν θες γραψε μας εντυπώσεις. -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Βρήκα πως κάνουμε ένα φάκελο με φωτογραφίες κρυφό.....το ανάποδο όμως δεν το έχω βρει! Ξέρεις κανείς σας (Για να γίνει πατάτε παρατεταμένα πάνω στο φάκελο και βγάζει την επιλογή στο κάτω μέρος hidden. Στην 5 έμπαινες στις επιλογές και το ξετίκαρες και γινόταν unhidden. Στην 6 δεν υπάρχει)
Πατώντας το κάτω αριστερό πλήκτρο παρατεταμένα μπαίνεις στο Gallery και εκεί επιλέγεις το Show hidden albums.
Με αυτό τον τρόπο σου δείχνει αχνά το φάκελο και πάλι πατώντας παρατεταμένα σου βγάζει την επιλογή unhide και τον επαναφέρεις. -
Peter.gr
-
προσπαθώ να βάλω στο boot και μου βγάζει μυνημα το android και τον μιουι fastboot.και δεν μπορώ να μπω στο συστεμ για να του περάσω καινουργία ρομ..
-
-
Ο/H pasxalis έγραψε:
Αν αλλάξεις θέμα, θα στρώσει... Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα αλλάζοντας θέμα (ταπετσαρία κ.λ.π.).
Δοκιμάσε το αρχικά, βάζοντας το "μαμίσιο" θέμα και βλέπεις.... -
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμες για Download οι νέες GTV ROMs για τις παρακάτω συσκευές....
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S)
Tρέχουσα έκδοση 4.9.26
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση
- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable6-Hellas-GTV-4.9.30.zip ([lexicon]Rooted[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-2/S Kit Kat V6 MIUI- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.9.26 [lexicon]MIUI ROM[/lexicon]
- Βασισμένη στην ΒΕΤΑ έκδοση της en.miui.com & miuiandroid.com
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της νέας STABLE 6
- Source [lexicon]ROM[/lexicon] από την MIUI CN
- [lexicon]Rooted[/lexicon]
Καλό Download...
« εισαι αρχηγος ... ευχαριστω πολυ »
φανταζομαι αν ολα πανε καλα θα εχουμε 4.4 , miui v6 και για το Μ2Α ? - Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable6-Hellas-GTV-4.9.30.zip ([lexicon]Rooted[/lexicon])
-
Ετσι πιστεύω και εγώ.
Τίποτα όμως δεν είναι βέβαιο ακόμη... -
-
Δεν έχει αφαιρεθεί αλλά για κάποιο λόγο δε σου την εμφανίζει...
Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ => Transfer.zip
και όλες οι πρόσθετες εφαρμογές που μπαίνουν στο /data/miui/apps είναι εδώ => Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα