Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H vagelis79 έγραψε:

Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος...

« μολις εκανα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα εφαγα μια πορτα με το θεμα δεν μου το πεταει εξω »

Τι εννοείς με το θέμα και οτι δε σου το πετάει έξω δε σε έχω καταλάβει...

« εννοω οτι κατεβασα το app το εκανα root αλλα δεν σβηνει τον πλοηγο ... αυτο εννοω ... »

Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος...

« μολις εκανα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα εφαγα μια πορτα με το θεμα δεν μου το πεταει εξω »

Τι εννοείς με το θέμα και οτι δε σου το πετάει έξω δε σε έχω καταλάβει...

« εννοω οτι κατεβασα το app το εκανα root αλλα δεν σβηνει τον πλοηγο ... αυτο εννοω ... »

Ευχαριστώ μόλις το εσβησα

« εγω γιατι δεν μπορω να το σβησω ρε παιδες ... »

« EDIT ... τελος παει η εφαρμογη ... με αλλο προγραμμα ... »
    Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tilemaxos42 ().

• Ο/H annonnaki έγραψε:

Ερώτημα: Με το wipe cache partition, advanced/wipe dalvik cache διαγράφονται τα δεδομένα από τις εφαρμογές (λογαριασμοί mail, game progress κτλ);;;;;

τίποτα δεν χάνονται
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Απ: [GTV-4.10.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H annonnaki έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι ακόμα στην 4.6.29 (γιατί απλά είναι σταθερή σαν τα βουνά).
    Τώρα σκέφτομαι πως ήρθε η ώρα να έρθω σε επαφή με την v6 η οποία, αν καταλαβαίνω καλά, είναι σταθερή σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ερώτημα: Με το wipe cache partition, advanced/wipe dalvik cache διαγράφονται τα δεδομένα από τις εφαρμογές (λογαριασμοί mail, game progress κτλ);;;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

οχι φιλε τιποτα δεν επηρρεάζεται, μονο με το factory reset σβηνουν εφαρμοφες κλπ.
  • Διαφήμιση
  • βρε παιδια μια ερωτηση ξερω δεν ειναι το καταληλο μερος να την κανω εδω.
    υπαρχει καμια λειτουργια στα μυνηματα,ωστε και να μην εχει σημα το κινητο αμα το γραψεις και κανεις αποστολη με το που πιασει σημα να το στηλει αυτοματα?
    το παλιο μου κινητο htc explorer την ειχε αυτη την λειτουργια εγραφα π.χ ενα μυνημα και τυχαινε στο μερος που ημουν να μην ειχα σημα,με το που επιανε σημα αφου ειχα πατησει ηδη πριν αποστολη το εστελνε αυτοματα.
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

βρε παιδια μια ερωτηση ξερω δεν ειναι το καταληλο μερος να την κανω εδω.
    υπαρχει καμια λειτουργια στα μυνηματα,ωστε και να μην εχει σημα το κινητο αμα το γραψεις και κανεις αποστολη με το που πιασει σημα να το στηλει αυτοματα?
    το παλιο μου κινητο htc explorer την ειχε αυτη την λειτουργια εγραφα π.χ ενα μυνημα και τυχαινε στο μερος που ημουν να μην ειχα σημα,με το που επιανε σημα αφου ειχα πατησει ηδη πριν αποστολη το εστελνε αυτοματα.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Γράφεις το μήνυμα και πατάς "αποστολή". Με το που θα βρει σήμα, το μήνυμα θα φύγει. Μου έχει τύχει πολλές φορές.
  • Ο/H georgegamma έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

βρε παιδια μια ερωτηση ξερω δεν ειναι το καταληλο μερος να την κανω εδω.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Γράφεις το μήνυμα και πατάς "αποστολή". Με το που θα βρει σήμα, το μήνυμα θα φύγει. Μου έχει τύχει πολλές φορές.

μα δεν το κανει,μου ζηταει επαναληψη αποστολης
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H centris έγραψε:

Δεν ξέρω..εγώ πήγα να κατεβάσω συχνότητα με το No frells cpu και μου έδειχνε αυτήν την συχνότητα και δεν μπορούσε να την ανεβάσει. Αν φταίει αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρω.

To "No-frills CPU Control" δείχνει τα ίδια αποτελέσματα, όπως και οι άλλες εφαρμογούλες:

Αυτό που μπορεί να έγινε και να σε μπέρδεψε, είναι το εξής: Το τηλέφωνο, ως γνωστόν, είναι τετραπύρινο. Ανάλογα με τις εργασίες που κάνει κάθε στιγμή, χρησιμοποιεί απο έναν έως και τους τέσσερεις πυρήνες του. Την στιγμή που εσύ είδες το αποτέλεσμα, είναι πιθανόν να είδες την συχνότητα που έτρεχε μόλις ένας απο τους πυρήνες εκείνη τη στιγμή και να ήταν 787 ΜΗz και να νόμιζες ότι αυτό είναι το μάξιμουμ που δουλεύει... Όμως δεν είναι έτσι...

Όχι....το ξέρω αυτό. Δεν πήγαινε πάνω από 787..... Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H nik0s έγραψε:

καλημερα!

πως απενεργοποιήσω αυτο το feature που οταν ανοιγω την θήκη-βιβλίο ,ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη?

Φίλε μου νομίζω οτι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.Έχω το Mi pad με μαγνητική θήκη (σαν τη δική σου) που κρατάει το tablet σε κατάσταση αγρυπνίας και ανοίγει με το που την ανοίγεις.Σε ερώτηση που έκανα στο en miui δεν έλαβα απάντηση και στο myphone μου είπαν οτι έτσι πρέπει να λειτουργεί.Και μένα μου φαίνεται απίστευτο.
  • καλημερα. περασα και εγω σημερα την 4,10,10 μεσω ΟΤΑ και την περασε κανονικοτατα.
    Εχω την εντυπωση οτι ολες οι ρυθμισεις πλεων γινονται μεσα απο το μενου με τις Εφαρμογες συστηματος σωστα ????
    Βρηκα σχεδον ολες τις ρυθμισεις εκτος απο ενα .....
    πως μπορω να αφαιρεσω ή να προσθεσω κουμπια στην μπαρα με τις γρηγορα κουμπια ???? (μπαρα ειδοποιησεων )
    τωρα πρεπει να γινει scroll down για να εμφανιστουν ολα. γινεται να εμφανιζονται ολα χωρις να κανουμε scroll down ??
    Επίσεις εχει κινεζικα στους φακελους με τις φωτογραφιες . για να επιλεξεις απο που το κινητο θα διαβασει τις φωτο ( ιντερνετ , τηλ , κλπ ) το κανεις στην τυχη μιας και ολες οι επιλογες ειναι στα κινεζικα.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην TOLIS38 ().

• Ο/H velissarios1 έγραψε:

Ο/H nik0s έγραψε:

καλημερα!

πως απενεργοποιήσω αυτο το feature που οταν ανοιγω την θήκη-βιβλίο ,ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη?

Φίλε μου νομίζω οτι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.Έχω το Mi pad με μαγνητική θήκη (σαν τη δική σου) που κρατάει το tablet σε κατάσταση αγρυπνίας και ανοίγει με το που την ανοίγεις.Σε ερώτηση που έκανα στο en miui δεν έλαβα απάντηση και στο myphone μου είπαν οτι έτσι πρέπει να λειτουργεί.Και μένα μου φαίνεται απίστευτο.

καλημερα!

αν δεν απενεργοποιειται ειναι για μενα πρόβλημα, διοτι εχω μια θηκη pouch και το ακούω που ανοιγω-κλείνει μονο του ?(

ερωτηση 2>>> εχω ενα στικακι vodafone.....

με το καλωδιο otg υπαρχει περιπτωση να το δει και να παρω Internet απο αυτο?
  • Διαφήμιση
  • Καλημερα.
    Μπορει καποιος να μου δωσει τις ακριβεις οδηγιες για να ορισω μια εφαρμογη να μην κλεινει κα να εχει δικαιωμα να "ξυπναει" το κινητο? συγκεκριμενα θελω να μπορει να δεχεται κλησεις στο viber ...
    το κινητο το εδωσα στον γιο μου που ειναι φανταρος στην Κυπρο και οποτε του στελνω μνμ ή τον καλω στο viber δεν εχει ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτα ... εκτος αν τυχει εκεινη την ωρα να το εχει στο χερι και να ειναι η οθονη ανοικτη.