Όλα καλά. Για κάποιο λόγο δεν είχα επιλεγμένο το myprofil στο προφίλ μπαταρίας. Συνεχίζουμε...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
τωρα καταφερα και το βαλα σε fastboot αλλα δεν κανει κατι,ειμαι ασχετος παιδια.καποιος/??
Φίλε μου θα πρέπει να περάσεις την ρομ με τον 3ο τρόπο δλδ μέσω υπολογιστή και fastboot ψαξτο λίγο υπάρχει οδηγός. -
αυτο ειναι το θεμα οτι μενει στασημο σε fastboot δεν ανοιγει.
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
αυτο ειναι το θεμα οτι μενει στασημο σε fastboot δεν ανοιγει. -
Αν περασουμε την STABLE ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αναβαθμισεις αργοτερα η να παραμεινει καποιος στην 4.10.31????
-
Ο/H Maronbil έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
τωρα καταφερα και το βαλα σε fastboot αλλα δεν κανει κατι,ειμαι ασχετος παιδια.καποιος/??
Φίλε μου θα πρέπει να περάσεις την ρομ με τον 3ο τρόπο δλδ μέσω υπολογιστή και fastboot ψαξτο λίγο υπάρχει οδηγός.
Για δες εδω στο εμφανίζει...
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot ) -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Πατώντας το Volume (+) & Power Button για 4-5 Δευτερόλεπτα θα μπεις στο Recovery....
Αν έχεις το Default Recovery της MIUI....
Θα επιλέξεις το Reboot και μετά θα επιλέξεις αυτό το σύστημα που δεν είναι Current-Active αν θυμάμαι καλά.
Με αυτό τον τρόπο κάνεις boot στο άλλο σύστημα που είναι σαν backup, και είσαι οκ.
Αν έχεις CWM Recovery
- Μπαίνεις με τον ίδιο τρόπο στο [lexicon]recovery[/lexicon] όπως περιγράφεραι παραπάνω.
- Πηγαίνεις Advanced
- Επιλέγεις Active System και μετά το Σύστημα που δεν έχει την ταμπέλα (active)
- Πίσω στο μενού & Reboot System now
Θα κατεβάσεις αυτή την FastBoot ROM που είναι για το Mi-3W => bigota.d.miui.com/4.10.31/canc….31_4.4_cn_372ab89fb7.tgz
Θα ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
Και όταν όλα τελειώσουν με το καλό, θα βάλεις όποια ROM θέλεις από τον Updater.....
- Μπαίνεις με τον ίδιο τρόπο στο [lexicon]recovery[/lexicon] όπως περιγράφεραι παραπάνω.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Πατώντας το Volume (+) & Power Button για 4-5 Δευτερόλεπτα θα μπεις στο Recovery....
Αν έχεις το Default Recovery της MIUI....
Θα επιλέξεις το Reboot και μετά θα επιλέξεις αυτό το σύστημα που δεν είναι Current-Active αν θυμάμαι καλά.
Με αυτό τον τρόπο κάνεις boot στο άλλο σύστημα που είναι σαν backup, και είσαι οκ.
Αν έχεις CWM Recovery
- Πηγαίνεις Advanced
- Επιλέγεις Active System και μετά το Σύστημα που δεν έχει την ταμπέλα (active)
- Πίσω στο μενού & Reboot System now
Θα κατεβάσεις αυτή την FastBoot ROM που είναι για το Mi-3W => bigota.d.miui.com/4.10.31/canc….31_4.4_cn_372ab89fb7.tgz
Θα ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
Και όταν όλα τελειώσουν με το καλό, θα βάλεις όποια ROM θέλεις από τον Updater.....
ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device this can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su)τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην bilis1234 ().
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
φωτο κ τωρα εχω μονο 3 γιγα για πιο λογο???κ πως μπορω να τα σβησω ολλα???
Φίλε bilis1234 είναι η μνήμη που αναλώνει το λειτουργικό. Δεν έχεις προβλημα.. -
.[ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su) και απο κατω no.τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
.[ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su) και απο κατω no.τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????
YES πατα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα