Παιδιά κι εγώ γύρισα στην 4.10.31. Χάλια η STABLE...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ε πολύ μπέρδεμα... τι γινεται... γιατι βγηκε και αλλη Developer αναβαθμιση 4.11.7 μετα την Stable?
Πω παρανοια... δε ξες πια να βαλεις.. και δε φτιαχνουν αυτα που πρεπει προσθετουν κι αλλα..
α ρε κινεζοφατσες. -
-
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ο/H saleakos έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ο/H saleakos έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
.[ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su) και απο κατω no.τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????
YES πατα
παταω αλλα με βγαζει παλη πισω η ανοιγει η οθονη και μενει με το λογοτιπο τις miui μονιμα.
με τι ρομ και τι recovery εισαι ;
με τιποτα τα διεγραψα ολλα.......
Φίλε μου για δοκίμασε να κάνεις active το system2 η αν είναι ήδη active κάνε active το system1
Για να το κάνεις αυτό πρέπει να πας στο advance και θα δεις την επιλογή που σου είπα.
Αυτό θα σε γυρίσει στη rom πού ήσουν πριν γίνει ότι έγινε.
Μη φοβάσαι δεν έπαθες λογικά τίποτα μπες στο recovery και κάνε κι άλλη προσπάθεια. -
Ο/H harispao έγραψε:
με τιποτα τα διεγραψα ολλα.......
Αν δεν ξέρεις πως θα μπεις σε recovery είναι απλό:
1. Πατάς τα μπουτόν power+volume up μαζί και περιμένεις να εμφανιστεί πρώτα το σήμα της xiaomi και μετά θα μπεις σε λειτουργία recovery.
2. Με το volume down πας στην επιλογή - advanced - και για OK πατάς το μπουτόν power.
3. Σε βγάζει κάποιες επιλογές, επιλέγεις το - active system:1 - πατάς το power για OK.
4. Σε βγάζει τις παρακάτω επιλογές - System 1 (active) & System 2 ( έτσι είναι σε μένα) εσύ θα επιλέξεις το System το οποίο δεν είναι active. Θα πατήσεις το power για ΟΚ. Μετά την επιλογή reboot system now και τέλος το YES - Root device (/system/xbin/su).
Ελπίζω να κάνεις δουλειά. -
To πρόβλημα έχει λυθεί από το μεσημέρι με fastboot...
Παρακαλώ Stay on Topic, και μην κάνετε quote στα quote ωωωωω quote, γιατί κάνετε κάτι μακρόσυρτες αναρτήσεις που δε διαβάζονται.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πείτε μας εάν είναι όλα εντάξει....
/ αυτο πως το φλασαρουμε περνουμε το ζιπ το περναμε στην sd card ετσι οπως ειναι με το ονομα location fix και μετα το φλασαρουμε κανονικα οπως με την ρομ \Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Κανείς την ίδια διαδικασία με το φλασαρισμα της ρομ . Μετονομασία σε update.zip ,αντιγραφή στο τηλέφωνο και μετα με recovery την περνάς.
-
Θα έχουμε σήμερα αναβάθμιση? ... ωωω μεγαλε admin. Ρωτάω γιατί στο ενδιάμεσο βγήκε και η stable.
Υ. Γ. Μας έχετε καλομαθει! -
Λογικά θα έχουμε... Αλλά λίγη υπομονή...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παρακαλώ Stay on Topic, και μην κάνετε quote στα quote ωωωωω quote, γιατί κάνετε κάτι μακρόσυρτες αναρτήσεις που δε διαβάζονται....
+1
μαυρίζουμε με το ποντίκι την πρόταση που θέλουμε να απαντήσουμε , πατάμε "επιλογή παράθεσης" και μετά κάτω δεξιά το "Απάντηση"
όλοι το ξέρουμε , ας το κάνουμε , για να καταλαβαίνουμε σε ποιον και σε τι απαντάμε
Αν θέλουμε να μπούμε στο ποστ μας , κάτω δεξιά πατάμε το Επεξεργασία (τα ξέρουμε , αλλά βαριόμαστε )
δηλαδή αυτό που έκανα σ αυτό το ποστ ¨:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
/ αυτο πως το φλασαρουμε περνουμε το ζιπ το περναμε στην sd card ετσι οπως ειναι με το ονομα location fix και μετα το φλασαρουμε κανονικα οπως με την ρομ \
Ο/H Maronbil έγραψε:
Κανείς την ίδια διαδικασία με το φλασαρισμα της ρομ . Μετονομασία σε update.zip ,αντιγραφή στο τηλέφωνο και μετα με recovery την περνάς.
πιο απλά , γνωστά : Αν έχουμε την Ελληνική δεν χρειάζεται να το μετονομάσουμε , το τοποθετούμε στο κινητό χύμα , και φλασάρουμε με το "Αναβάθμιση" = updater
είναι αρχείο .zip , και η rom , .zip αρχείο είναι , (όλα τα .zip αρχεία τα φλασάρουμε όπως την rom
μπορούμε και από recovery , και με την ευκαιρία κάνουμε και wipe cache partition , για να καθαρίσουμε παλιά σκουπίδια
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα