[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Λοιπόν παιδιά, για μένα η STABLE είναι αυτή που έφτιαξαν εδώ τα παιδιά η 4.11.7. Δουλεύουν όλα ρολόι, θα πρέπει να κάνει κάτι πολύ wow μία επόμενη έκδοση για να την αλλάξω !! Respect στα παιδιά !
-
-
-
Καλημέρα σε όλους! Έχω 2 βδομάδες το MI4 και έχω βάλει αυτή την ΡΟΜ. Όμως, δε μπορώ να μπω για κανένα λόγο στο MI account, μου πετάει FC. Είναι bug, το έχει άλλος; Είτε μπω με αριθμό τηλεφώνου, με ID number είτε με email το ίδιο. Από το PC μπαίνω στο λογαριασμό, είναι σωστό το pass. Επίσης δε λειτουργεί ο Καιρός. Ενώ έχω internet λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το δίκτυο. Καμιά ιδέα;;; Ευχαριστώ!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην pkatsaras ().
-
Κάνω επανεκκίνηση το τηλ;Για να σβήσω τα δεδομένα πού πάω?
-
Ο/H sakmiss έγραψε:
Κάνω επανεκκίνηση το τηλ;Για να σβήσω τα δεδομένα πού πάω?
ρυθμίσεις/εφαρμογές/ληφθείσες/βρίσκεις το viber /εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή μνήμης
το ίδιο και για το skype
για την κάμερα
ρυθμίσεις/εφαρμογές/Όλες/βρίσκεις/Κάμερα/εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή μνήμης
αν δεν δουλεύουν πάλι σωστά
απο το play store , απ εγκατάσταση και εγκατάσταση τα skype και viber
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Η 4.11.7 είναι η ποιο stable v6 που έχω δοκιμάσει + ότι έχει βελτιωθεί πολύ η διαχείριση ram
το μονο θέμα που έχω είναι με τον καιρό ενώ δουλεύει ο εντοπισμός το βραδυ πάντα γραφει λιακάδα και μερικές φορες αλλα άκυρα που δεν ισχύουν, ο καιρός στη v5 τα γραφει όλα σωστά
-
Παιδια γιατι δε μπορω να κανω update με κανενα τροπο ξαφνικα? Ουτε με το updater κανοντας επιλογη πακετου ουτε απο to recovery.. Βγαζει σφαλμα. Εκανα τελικα μεσω OTA αλλα ειναι η κινεζικη και δε την παλευω, και δε γινετε να βαλω αλλη.. Μηπως υπαρχει προβλημα με τον updater, υπαρχει αναβαθμιση γι αυτο? (μιλαω για mi2s)
-
Βγάλατε 4.10.10 για το note, 3G ρε θηρία?
Έτσι λέει ο ΟΤΑΣ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα