[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Παιδιά έχω θέμα .δεν υπάρχει updater.. Και μου κρύβει γραμματα τρώει γραμματοσειρές η δεν εμφανίζει καθόλου γραμματα εκεί που μπαίνω ρυθμίσεις ας πούμε.. Το έχω κατεβάσει ξανά και ξανά. πέρασα την Ρομ ξανά και ξανά. Ειτε όπως κατέβηκε ειτε σαν update. Zip
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλημερα
ερωτηση που βρισκω την εκδοση GTV 4.10.10 για redmi note διοτι απο το οτα δεν με αναβαθμιζει το τηλεφωνο
Κατεβάζεις συτή => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Hellas-GTV-4-10-10-zip/
Ο/H mass22 έγραψε:
Παιδιά έχω θέμα .δεν υπάρχει updater.. Και μου κρύβει γραμματα τρώει γραμματοσειρές η δεν εμφανίζει καθόλου γραμματα εκεί που μπαίνω ρυθμίσεις ας πούμε.. Το έχω κατεβάσει ξανά και ξανά. πέρασα την Ρομ ξανά και ξανά. Ειτε όπως κατέβηκε ειτε σαν update. Zip
Κατεβάζεις αυτή την ROM για το Mi-3W
=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-GTV-4-11-7-zip-V6-WCDMA/
και ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό...
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) -
Διορθώθηκε το θέμα. Επισης
Επίσης μου πέρασε και τα υπόλοιπα SwiftKey updater
Mikey κτλ. Άλλη μια ερωτηση. Όταν με περνει άγνωστος αριθμός αργεί να χτυπήσει υπάρχει λύση; -
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Όταν με περνει άγνωστος αριθμός αργεί να χτυπήσει υπάρχει λύση;
Τηλέφωνο -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Σίγαση αγνώστων αριθμών. -
Μήνυμα Διαχείρισης
Τα μηνύματα που αφορούσαν την εφαρμογή "AnTuTu Benchmark" μεταφέρθηκαν στο οικείο θέμα "Antutu score από τα xiaomi""Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
Δεν παρατήρησα τίποτα με το Voice Search ....
-
Παιδες αυριο παραλαμβανω το Mi4 Πως θα βαλω την Ελληνικη Miui 6 4.11.7 απο stable 5 Multilanguage ;
κατεβαζω την δικια σας rom, συνδεω το κινητο στο pc τη μεταφερω στο κινητο και μπενω
απο το κινητο στο update και επιλεγω το .zip που κατεβασα και το κανω ;
απο flash. fast boots κλπ που λετε δεν εχω την παραμικρη ιδεα....
Θα προτεινατε σε καποιον καινουργιο χρηστη να βαλει απευθειας την 4.11.7 [Καινουργιο στο Miui περιβαλλον]
Ολα λειτουργουν ;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην K4rMa ().
-
Καλημέρα φίλε K4rMa,
με το καλό να παραλάβεις. Όταν παραλάβεις και ανάλογα με την rom που θα έχει εγκατεστημένη η συσκευή θα κινηθείς.
Υπάρχουν ήδη οδηγοί για τα πάντα μέσα στο forum βήμα-βήμα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν παρατήρησα τίποτα με το Voice search ....
Δηλαδή κάνεις αναζήτηση κανονικά χωρίς πρόβλημα; Εμένα κάνει force close συνέχεια... Καμία ιδέα; Έχω κάνει καθαρισμό της εφαρμογής.
EDIT: Fixed. Απεγκατέστησα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή. Όλα ΟΚ!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην pkatsaras ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα