[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
UPDATE :
Eίναι έτοιμες οι νέες GTV-4.11.14 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές...
- Mi1/S => xiaomi-miui-hellas-4.1.2_mione_plus_Hellas-GTV-4.11.14.zip
- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-GTV-4.11.14.zip ([lexicon]V6 + CWM Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-1/S
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.11.14 [lexicon]MIUI Rom[/lexicon]
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.11.14 Developer [lexicon]Miui Rom[/lexicon]
- Eνσωμάτωση της τελευταίας ελληνικής μετάφρασης για την V6
- Προσθήκη των τελευταίων apks στο data/miui/apps
- Eνσωμάτωση του CWM [lexicon]Recovery[/lexicon] (touch by Phil-z)
- Fine Tunning (Διαχείριση πόρων)
- Fix για το Network Location
-
-
με το titanium backup , έκανα τώρα αντίγραφο ασφαλείας της εφαρμογής MiBand , το απεγκατέστησα , εξαφανίστηκε απο τον φάκελο στην επιφάνεια εργασίας που το είχα
μετά επαναφορά την εφαρμογή με τα δεδομένα της και πήγε χύμα στην τελευταία σελίδα στην επιφάνεια εργασίας
τις εφαρμογές που μπορούμε να απεγκαταστήσουμε είναι οι δικές μας και απο data/miui/apps , το system/app καλά είναι να μην το πειράζουμε , αν θέλουμε απο το titanium backup τις παγώνουμε μόνο , και αν έχουμε προβλήματα στο κινητό , τις ξεπαγώνουμε
τα υπόλοιπα αν θέλεις τα λέμε στον οδηγό του titanium backup , εδώ μιλάμε για την Ελληνική rom , που είναι πάρα πολύ καλή
το δεύτερο στιγμιότυπο είναι ρυθμίσεις της εφαρμογής mail
2. δεν με στεναχωρείς , κοίταξε χαμηλά στο ποστ στο Flash player , (για το DOLPHIN , στις 29.5.2014 το ποστ)
Επεξήγηση ορολογιών
Το είδα αυτό με το φλασπλειρ-ντολφιν πολύ καλό αν κ το έχω κανει εδώ και καιρό...
Χαίρομαι που το εκανα σωστα αυτό με το τιτανιουμ όπως μου εδειξες αλλά επιμενω πως αν τ επιχειρήσεις με τον "πλοηγο", "βιντεο", "mail" δεν πρόκειται ν φύγουν .γι αυτό θα σ ακούσω κ απλως θα τα παγώνω σε κάθε αναβάθμιση... Θενκςςςςςς -
δεν βλέπω κίνηση , άρα οι roms ήταν καλές
για το mi3w και το note 4g , η Hellas-GTV-4.11.14 σε ότι έχω δοκιμάσει λειτουργεί πολύ καλά ,
φύγαμε από τα προβλήματα της beta V6 ,
κάθε Παρασκευή θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα ......
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Χαίρομαι που το εκανα σωστα αυτό με το τιτανιουμ όπως μου εδειξες αλλά επιμενω πως αν τ επιχειρήσεις με τον "πλοηγο", "βιντεο", "mail" δεν πρόκειται ν φύγουν .γι αυτό θα σ ακούσω κ απλως θα τα παγώνω σε κάθε αναβάθμιση... Θενκςςςςςς
γίνεται , σου απάντησα στο θέμα του titanium backup
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
η 4,11,14 σε μένα είναι πάρα πολυ καλή. είχα ένα θέμα που με προβλημάτισε το μεσημέρι αλλά δυστυχώς φοβάμαι οτι μπορεί να είναι θέμα hardware...ενώ άκουγα μουσική μέσω spotify η ένταση απο το max χωρίς να πειράξω τίποτα έπεφτε στο min
και το κουμπί που κλειδώνει δεν λειτουρούσε σωστά
μετά απο reboot έστρωσε
καμία ιδέα??garfield for president -
Ο/H zero777 έγραψε:
μετά απο reboot έστρωσε
καμία ιδέα??
πολλά καλά βλέπουμε με μια επανεκκίνηση
ίσως είχε και τις παλιές ρυθμίσεις και μπερδευόταν
αν το κάνει πάλι , σβήσε τα δεδομένα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Παιδιά μια βοήθεια. Έχω το hongmi. Πως μπορώ να φτιάξω το θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο σμσ? Τι πρέπει να περάσω? Ευχαριστώ και καλή Κυριακή σε όλους!
δοκιμασε μια εφαρμογη απο το playstore, το handcent sms, στελνει 160 χαρακτηρες, καλη κυριακη -
Παιδιά καλημέρα, στην προηγούμενη έκδοση που είχα, αλλά και στην 4.11.14 το app του καιρού δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο;
Είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα, είτε έχει ήλιο, είτε βρέχει, sunny μου βγάζει. Η θερμοκρασία είναι σωστή όμως. Απλώς το background δεν αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες που έχει εκείνη την ώρα. -
καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με το gmail κ το πληκτρολογιο της google μολις εβαλα την καινουργια ρομ δεν δουλευουν καμια ιδεα τι να κανω?κ οι υπηρεσιες google play μου βγαζει μυνημα οτι σταματησαν να λειτουργουν
-
Πάρα πολύ καλή η 4.11.14!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα