στην εφαρμογη της μουσικης δεν υπαρχει πλεον η ρυθμιση να κατεβαινουν τραγουδια μεσω κηνιτου κατα αλλα ολα δουλευουν ρολοι
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ρε παίδες, αν θέλουμε να την εγκαταστήσουμε, αλλά αφού πρώτα 'εχουμε "καθαρίσει" το κινητό (clean install ένα πράμα), τι κρατάμε και τι σβήνουμε αφού μπούμε σε recovery mode?
Μπορώ άφοβα να διαγράψω όλους τους φακέλους?
ΤΗΧ! -
Για ποια συσκευή μιλάμε ?
Μέσα από το Recovery αν κάνεις Wipe Data/Factory Reset και αμέσως μετά κάνεις Flash την ROM είσαι ΟΚ...
Τώρα αν αναφέρεσαι σε φακέλους που ίσως υπάρχουν στην SDCard, αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα για το τι θα κρατήσεις και θα σβήσεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για ποια συσκευή μιλάμε ?
Μέσα από το Recovery αν κάνεις Wipe Data/Factory Reset και αμέσως μετά κάνεις Flash την ROM είσαι ΟΚ...
Τώρα αν αναφέρεσαι σε φακέλους που ίσως υπάρχουν στην SDCard, αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα για το τι θα κρατήσεις και θα σβήσεις.
A ναι, το ξέχασα: redmi note 3G.
Δε μιλάω για την sd, μόνο για την εσωτερική μνήμη.
Οπότε τα στέλνω όλα στο καλό μεσω TWRP. Το factory reset, που βοηθάει (αφού όλα έχουν σβηστεί);
thanks!
-
Την έβαλα στο note Όλα λειτουργούν όπως πριν να είστε καλά Παιδιά.
Twrp έχω το 2.7.0.0 Πρέπει να βάλω το δικό σας ή εφόσον δουλεύει το δικό μου δεν χρειάζεται;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε mi3w αν τα σβήσω όλα με factory reset και τα λοιπά, δεν θα σβήσω και την rom που κατέβασα; Αφού δεν έχει εξωτερική μνήμη.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για την ενημέρωση σας η διαδικασία των Wipes σβήνει συγκεκριμένα partition στα οποία φυσιολογικά δεν έχει κανείς μας πρόσβαση (τουλάχιστον με την rom φορτωμένη), οπότε μην φοβάστε για τα αρχεία σας (φωτογραφίες, μουσική, roms).
Μόνο απο CWM ή TWRP μπορείτε να τα σβήσετε αν απο λάθος κάνετε format την SD (όποια και αν είναι αυτή). Γιαυτό και πρέπει όταν μπαίνετε στα CWM ή TWRP να κάνετε τις επιλογές σας προσεκτικά.
Admin διιόρθωσε με αν κάνω λάθος. -
-
Α
Ο/H pasxalis έγραψε:
Σε mi3w αν τα σβήσω όλα με factory reset και τα λοιπά, δεν θα σβήσω και την rom που κατέβασα; Αφού δεν έχει εξωτερική μνήμη.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το κάνεις μέσα σπό το κινητό, σε καθοδηγεί το ίδιο. Δηλαδή βλέπεις τι "επαναφορά τηλεφώνου" θα κάνεις και τι θα σβύσεις. Έχεις και τις αντίστοιχες επεξηγήσεις...
Αν το κάνεις από recovery και ανάλογα τι recovery έχεις, μπορεί να τα μπερδέψεις και εκτός Wipe Data/Factory Reset να κάνεις και τίποτα άλλο και να τα σβύσεις όλα. Δεν έγινε και τίποτα κακό (πέρα από το ότι θα χάσεις φωτογραφίες κλπ). Το πολύ πολύ να τα σβύσεις όλα και να ξεκινήσει το κινητό με την παλιά ROM. Μετά, ξαναφορτώνεις την νέα ROM και πάλι από την αρχή.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
ΑΟ/H pasxalis έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το κάνεις μέσα σπό το κινητό, σε καθοδηγεί το ίδιο. Δηλαδή βλέπεις τι "επαναφορά τηλεφώνου" θα κάνεις και τι θα σβύσεις. Έχεις και τις αντίστοιχες επεξηγήσεις...
Αν το κάνεις από recovery και ανάλογα τι recovery έχεις, μπορεί να τα μπερδέψεις και εκτός Wipe Data/Factory Reset να κάνεις και τίποτα άλλο και να τα σβύσεις όλα. Δεν έγινε και τίποτα κακό (πέρα από το ότι θα χάσεις φωτογραφίες κλπ). Το πολύ πολύ να τα σβύσεις όλα και να ξεκινήσει το κινητό με την παλιά ROM. Μετά, ξαναφορτώνεις την νέα ROM και πάλι από την αρχή.
Αν εχω κανει πακαπ με το τιτανιουμ και μετα το κανω ριστορ;
θα κουραστω λιγοτερο φανταζομαι; -
Ο/H DownUnder έγραψε:
Αν εχω κανει πακαπ με το τιτανιουμ και μετα το κανω ριστορ;
θα κουραστω λιγοτερο φανταζομαι;
Aν κάνεις όμως το λάθος να κάνεις Restore και αρχεία συστήματος της παλιάς ROM, αυτό θα είναι καταστροφικό για την ομαλή λειτουργία της συσκευής σου.
Θέλει προσοχή γενικά με τα Backups, γιατί καμμιά φορά γίνονται άθελά μας με την μη σωστή χρήση τους, πηγή προβλημάτων.. -
εχω επεκτεινει το εσωτερικο χωρο του τηλεφωνου με το μετεος σε 2,98 γιγα. αν εγκαταστησω τη καινουργια ρομ αυτο θα χαθει και θα πρεπει να ο ξανακανω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα