Οκ ευχαριστω πριν εκανα τις αναβαθμισεις απο Recovery... update.zip - install to system 1.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H K4rMa έγραψε:
Οκ ευχαριστω πριν εκανα τις αναβαθμισεις απο Recovery... update.zip - install to system 1.
Δε χρειάζεται να παιδεύεσαι με το Recovery. -
ενα θεματακι παιδια..παω να κανω φραγη εναν αριθμο..ολα καλα..μετα παω απο ρυθμισεις να αλλαξω το τι θα ακουει ο αριθμος που εχω κανει φραγη..και μου βγαζει αυτο προοωθηση κλησεων προβλημα συνδεσης η μη εγκυρος κωδικας mmi. τι δεν παει καλα?
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
ενα θεματακι παιδια..παω να κανω φραγη εναν αριθμο..ολα καλα..μετα παω απο ρυθμισεις να αλλαξω το τι θα ακουει ο αριθμος που εχω κανει φραγη..και μου βγαζει αυτο προοωθηση κλησεων προβλημα συνδεσης η μη εγκυρος κωδικας mmi. τι δεν παει καλα?
Δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Τους κωδικούς mmi μπορείς να τους δώσεις και κατευθείαν από το πληκτρολόγιο της εφαρμογής Τηλέφωνο. Το ίδιο μήνυμα σφάλματος θα πάρεις. Τα δικά μας δίκτυα κινητής δεν τους χρησιμοποιούν, παρα μόνο το "απασχολημένο" ή έχουν διαφορετικούς κωδικούς mmi (που δεν νομίζω).
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αυτή την εβδομάδα το RedMi Note δε θα έχει νέα ROM, οπότε μπορείς άνετα να βάλεις την 4.11.14.
γιατρέ μου,
για το red rise-hongmi θα υπάρξει νέα ρομ;
πάντως η 4.10.10 έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας & μνήμης -
καλημερα παιδια.Ηθελα να ρωτησω αν σε Mi2s με κιτ κατ,μπορουμε να βαλουμε CWM recovery και με ποιο τροπο(απλο φλασαρισμα η fastboot).
επισης να αναφερω οτι χθες το κινητο μου κατεβασε και εγκατεστησε απο μονο του την αγγλοκινεζικη,τωρα μολις περασα την GTV και θα απενεργοποιησω και την αυτοματη ενημερωση για να μην την ξαναπατησω. -
Να κάνω μία χαζή ερώτηση γιατί έχω καιρό να βάλω ρομ. Ποια βάζω την cwm recovery ή την stable? Είμαι ακόμα στην ν5
-
Ο/H mrvaggos έγραψε:
Να κάνω μία χαζή ερώτηση γιατί έχω καιρό να βάλω ρομ. Ποια βάζω την cwm recovery ή την stable? Είμαι ακόμα στην ν5
Βάζεις την Developer με CWM Recovery και είσαι οκ !!! => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.11.21.zip -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα