[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
@sali , στις ρυθμίσεις (το γρανάζι στην επιφάνεια εργασίας) , σχετικά με το τηλέφωνο , Έκδοση MIUI ,
αν έχεις άλλες ερωτήσεις που δεν αφορούν την λειτουργία της rom , αν θέλεις , ανοίγεις νέο θέμα , κάτω δεξιά
(αν ανοίξεις νέο θέμα , μπορείς να κάνεις ερωτήσεις για να σου απαντάνε άτομα με το δοκό σου κινητό η όποιος ξέρει
θα έχεις έναν χώρο , που θα μπορείς να λες ότι θέλεις (σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της Κοινότητας)
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/93-Mi-4/
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν κατάφερα κατι. Η εγκαταστάθηκε του miui v6 γίνετε αυτόματα; και μια ακόμα ερώτηση, μπορώ να κάνα μεταφορά τηλεφώνων και προγράμματα απο το iphon 4 που είχα;
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. -
στις ρυθμίσεις (το γρανάζι στην επιφάνεια εργασίας) , σχετικά με το τηλέφωνο , Έκδοση MIUI ,
λέει ότι έχεις την έκδοση 4.11.21 ?
γίνονται τα παρα κάτω ?
στις επαφές / ρυθμίσεις του iphone , υπάρχει το Εισαγωγή-εξαγωγή επαφών , αν ναι κάνεις εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο
το αρχείο το μεταφέρεις στο Mi4 και κάνεις το ίδιο με εισαγωγή , βρίσκεις το αρχείο
Εύκολη μεταφορά επαφών από ένα iPhone σε ένα Android χωρίς καλώδια και iTunes
( το αρχείο επαφές.vcf. είναι κοινό σε android . iphone και symbian συσκευές)
στο iphone αν έχεις λογαριασμό στην google , αν δημιουργήσεις λογαριασμό στο Mi4 σου , θα έλθουν οι επαφές σου αυτόματα
(αν δημιουργήσεις ένα νέο θέμα , θα μπορείς να βάζεις όσες ερωτήσεις θέλεις , θα είσαι "αρχηγός" στο δικό σου θέμα , και αν θέλεις δεν αφήνεις κανέναν άλλον να κάνει ερωτήσεις ,
εδώ μιλάμε μόνο για την rom , καλή - άσχημη - να διορθωθεί κάτι )( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H sali έγραψε:
Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν κατάφερα κατι. Η εγκαταστάθηκε του miui v6 γίνετε αυτόματα; και μια ακόμα ερώτηση, μπορώ να κάνα μεταφορά τηλεφώνων και προγράμματα απο το iphon 4 που είχα;
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. -
ύστερα απο άπειρες προσπάθειες να βάλω widgets στην αρχική οθόνη ,όπως έγραψα και εχθές
ξάφνικά και ενω βγήκα απο τον πλοηγό μου βγάζει μήνυμα φόρτωση launcher ύστερα λοιπόν απο αυτό γέμισε η οθόνη wiglets
περίπου 100 όσες και οι προσπάθειες που είχα κάνει .επόμενη δοκιμή βάζω widget δε φαίνεται τίποτα επανακίνηση κινητού και
οκ. πάντως με το περασμά μου στη v6 έχω απογοητευτει ,κάποια πράγματα που χρησιμοποιούσα συχνά-καθημερινά γίνανε
χειρότερα απο την 5
1-ο φακός χάθηκε σαν εικονίδιο ,στην οθόνη κλειδώματος θέλει συνεχές πάτημα για να είναι αναμμένο
2-κουμπί ρυθμίσεις off
3-πλοηγός χειρότερος
4-ξυπνητήρι χάλια
5-υπήρχε κάποιο widget πλαίσιο εικόνας ;εβαζες μια φωτογραφία σε κάποια οθόνη αναμονής στην 5 τώρα off
6-η μνήμη είναι στα ιδια και λίγο χειρότερα.
εαν αποφασίσω να γυρίσω στην 5 χρειάζεται αναβάθμιση με το τρίτο τρόπο; -
Ο/H Maronbil έγραψε:
Φίλε μου προγράμματα δεν μπορείς να μεταφέρεις γιατι μιλάμε για δύο διαφορετικα λειτουργικά (ios & android)
Μπορείς όμως να βρείς εφαρμογή που υπάρχει και στα δύο λειτουργικά. Κάνεις export στο IOS και import στο Android. Αν και το να κάνεις export σε .vcf και μετά import απο .vcf (μερικοί το αναφέρουν σαν Vcard) αρχείο είναι διαδικασία που υποστηρίζεται ευρέως.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Maronbil έγραψε:
Φίλε μου προγράμματα δεν μπορείς να μεταφέρεις γιατι μιλάμε για δύο διαφορετικα λειτουργικά (ios & android)
Μπορείς όμως να βρείς εφαρμογή που υπάρχει και στα δύο λειτουργικά. Κάνεις export στο IOS και import στο Android. Αν και το να κάνεις export σε .vcf και μετά import απο .vcf (μερικοί το αναφέρουν σαν Vcard) αρχείο είναι διαδικασία που υποστηρίζεται ευρέως..
αν εχει αγορασει μια εφαρμογη απο itunes, μπορει να συνεχισει να την δουλευει και σε andoid? ...δεν πρεπει να την ξανα πληρώσει ? -
Οχι - οχι δεν εννοούσα αυτό αλλά υπάρχουν εφορμογές που έχουν γίνει ported απο το ένα λειτουργικό στο άλλο. Οι "δύο" εκδόσεις της εφαρμογής 95% έχουν την ίδια λειτουργικότητα.
-
-
Ο/H mrvaggos έγραψε:
Στο messenger του Facebook πήγα να βγάλω φωτογραφία για να τη στείλω μέσα από την εφαρμογή. Μου ζήτησε άδεια να χρησιμοποιησει την κάμερα και καταλαθος πατήθηκε το deny. Έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα. Καμιά βοήθεια κανείς?
Πήγαινε Κέντρο Ασφαλείας => Δικαιώματα
Βρες την εφαρμογή που θέλεις και στο Access Camera γύρισέ το σε Αποδοχή... -
Ο/H mrvaggos έγραψε:
Στο messenger του Facebook πήγα να βγάλω φωτογραφία για να τη στείλω μέσα από την εφαρμογή. Μου ζήτησε άδεια να χρησιμοποιησει την κάμερα και καταλαθος πατήθηκε το deny. Έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα. Καμιά βοήθεια κανείς?
Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Permission Manager καθαρισμός δεδομένων (για να τα μηδενίσεις όλα)
ή
Κέντρο Ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα και δώστου άδεια χειροκίνητα
EDIT: Μόλις είδα ότι σου απάντησε ήδη ο admin στην επόμενη σελίδα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα