Ευχαριστώ πολύ!!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
/ ρε παιδια που ειναι μεσα στις ρυθμισεις η κατασταση του usb οταν το συνδεεις στον υπολογιστη ... \Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
/ ρε παιδια που ειναι μεσα στις ρυθμισεις η κατασταση του usb οταν το συνδεεις στον υπολογιστη ... \
αν κατεβάσεις την notification bar , δεν το βλέπεις ?( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
/ ρε παιδια που ειναι μεσα στις ρυθμισεις η κατασταση του usb οταν το συνδεεις στον υπολογιστη ... \
Αν το θυμάμαι καλά γιατί το κάνω σπάνια και μπορεί να με γελάει η μνήμη μου, είναι στην μπάρα ειδοποιήσεων. Εκεί διαλέγεις πως θα το βλέπει το pc. -
/ ... μεσα στις ρυθμισεις καπου πας και βλεπεις και το κλικαρεις να ειναι ενεργο ... \
Edit : το βρηκα ειναι προσθετες ρυθμισεις επιλογη για προγραματιστες .... αλλα αυτο το βρηκα κανοντας factory reset ... επισης δεν εχω την εφαρμογη ota updater στην νεα αναβαθμηση που του εκανα 4.11.21 ... το προβλημα το εχει και αλλος ;
η μνημη ειναι σε μενα τελειως χαλια ...Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tilemaxos42 ().
-
-
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
/ ... μεσα στις ρυθμισεις καπου πας και βλεπεις και το κλικαρεις να ειναι ενεργο ... \
Edit : το βρηκα ειναι προσθετες ρυθμισεις επιλογη για προγραματιστες .... αλλα αυτο το βρηκα κανοντας factory reset ... επισης δεν εχω την εφαρμογη ota updater στην νεα αναβαθμηση που του εκανα 4.11.21 ... το προβλημα το εχει και αλλος ;
η μνημη ειναι σε μενα τελειως χαλια ...
Καλημέρα και σε μένα λείπει... Μετά από κάτι στραβά που έκανα το έχασα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
... Καλημερα γιατι η επιλογη για προγραμματιστες χανετε απο τις ρυθμισεις ... μεχρι εχθες το ειχα σημερα ομως δεν υπαρχει .... κουλο;;;;;;Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
περνώντας την rom , ίσως χαθεί το Επιλ. για προγραμματιστές
Επιλ. για προγραμματιστές : ρυθμίσεις / σχετικά με το τηλέφωνο / πατάμε 7 φορές το Έκδοση MIUI (για το mi3w πιστεύω και για το mi4w)
και αν πατήσουμε το Έκδοση Kernei , μπαίνουμε στα test
xiaomi mi3
υπάρχει και οδηγός
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα