Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Καλησπέρα στο team! Μια απορία που δεν μπορώ να λύσω θα μου λύσει κάποιος? Θα μου έρθει η συσκευή και θέλω να περάσω την ελληνική. Στην αρχή λέει πριν περάσω την ελληνική θα πρέπει να φλασάρω τη fastboot βάση τον οδηγό παρακάτω. Που είναι ο οδηγός? :D Έχω χαθεί!
  • καλημερα σας ... εχω μια απορια ... καθε φορα που ειμαι online internet δλδ μου ερχετε μια ειδοποιηση στα κινεζικα ... και ενα μνμ το οποιο αφορα τον καταλογο ( το καταλαβα απο το εικονα) γιατι ερχετε αυτο το μνμ καθε φορα πως μορω να το απενεργοποιησω ;;
    Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
  • Ο/H John Baron έγραψε:

Καλησπέρα στο team! Μια απορία που δεν μπορώ να λύσω θα μου λύσει κάποιος? Θα μου έρθει η συσκευή και θέλω να περάσω την ελληνική. Στην αρχή λέει πριν περάσω την ελληνική θα πρέπει να φλασάρω τη fastboot βάση τον οδηγό παρακάτω. Που είναι ο οδηγός? :D Έχω χαθεί!

1ος τρόπος: Αν η ROM που θα έχει το κινητό έχει μέσα την εφαρμογή updater, την περνάμε με αυτόν.

2ος τρόπος: Αν δεν έχει εφαρμογή updater και για την πρώτη φορά μόνο, μετονομάζουμε το αρχείο σε update.zip (προσοχή στο όνομα μήπως τελικά το κάνουμε update.zip.zip) το αντιγράφουμε στο κινητό στον κύριο κατάλογο και όχι σε κάποιο υποφάκελο και το περνάμε από το recovery.

Τις επόμενες φορές δεν θα χρειάζεται μετονομασία αν αποφασίσουμε να κάνουμε αναβάθμιση μέσα από recovery, γιατί η Ελληνική ROM έχει μέσα CWM recovery.
    Γενικά δεν θα χρειάζεται αυτός ο τρόπος γιατί θα έχουμε πλέον την εφαρμογή updater (Αναβάθμιση) κανονικά στο κινητό μας.

3ος τρόπος: Με fastboot, αν το κινητό κολήσει σε Boot Loop και δεν ξεκολάει με διάφορα κόλπα πχ καθάρισμα cache, wipe data/factory reset, ξαναπέρασμα ROM από recοvery κλπ

Δεν χρειάζεσαι λοιπόν fastboot. Ξεκινάς με τον 1ο τρόπο και αν χρειαστεί τον 2ο τρόπο. Στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, πριν μπλέξεις με τον 3ο τρόπο, ρωτάς στο forum.

Μέχρι να σου έρθει to κινητό ρίξε μια ματιά για τους τρόπους αναβάθμισης εδώ => Διάφοροι οδηγοί

Και για πιο συγκεκριμένα ανάλογα το κινητό σου διάβασε τα αντίστοιχα HowTo εδώ => HowTo/Οδηγοί

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην dnomikos ().

• Διαφήμιση
  • Για το redmi τελικα τι θα γινει kit kat;v6;πολυ νεκρα το παρατησανε το μοντελο μας
  • Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

καλημερα σας ... εχω μια απορια ... καθε φορα που ειμαι online internet δλδ μου ερχετε μια ειδοποιηση στα κινεζικα ... και ενα μνμ το οποιο αφορα τον καταλογο ( το καταλαβα απο το εικονα) γιατι ερχετε αυτο το μνμ καθε φορα πως μορω να το απενεργοποιησω ;;

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot?
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Καλησπέρα στο team! Μια απορία που δεν μπορώ να λύσω θα μου λύσει κάποιος? Θα μου έρθει η συσκευή και θέλω να περάσω την ελληνική. Στην αρχή λέει πριν περάσω την ελληνική θα πρέπει να φλασάρω τη fastboot βάση τον οδηγό παρακάτω. Που είναι ο οδηγός? :D Έχω χαθεί!

1ος τρόπος: Αν η ROM που θα έχει το κινητό έχει μέσα την εφαρμογή updater, την περνάμε με αυτόν.

2ος τρόπος: Αν δεν έχει εφαρμογή updater και για την την πρώτη φορά μόνο, μετονομάζουμε το αρχείο σε update.zip (προσοχή στο όνομα μήπως τελικά το κάνουμε update.zip.zip) το αντιγράφουμε στο κινητό στον κύριο κατάλογο και όχι σε κάποιο υποφάκελο και το περνάμε από το recovery.

Τις επόμενες φορές δεν θα χρειάζεται μετονομασία αν αποφασίσουμε να κάνουμε αναβάθμιση μέσα από recovery, γιατί η Ελληνική ROM έχει μέσα CWM recovery.
    Γενικά δεν θα χρειάζεται αυτός ο τρόπος γιατί θα έχουμε πλέον την εφαρμογή updater (Αναβάθμιση) κανονικά στο κινητό μας.

3ος τρόπος: Με fastboot, αν το κινητό κολήσει σε Boot Loop και δεν ξεκολάει με διάφορα κόλπα πχ καθάρισμα cache, ξαναπέρασμα ROM από recοvery κλπ

Δεν χρειάζεσαι λοιπόν fastboot. Ξεκινάς με τον 1ο τρόπο και αν χρειαστεί τον 2ο τρόπο. Στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, πριν μπλέξεις με τον 3ο τρόπο, ρωτάς στο forum.

Μέχρι να σου έρθει to κινητό ρίξε μια ματιά για τους τρόπους αναβάθμισης εδώ => Διάφοροι οδηγοί

Και για πιο συγκεκριμένα ανάλογα το κινητό σου διάβασε τα αντίστοιχα HowTo εδώ => HowTo/Οδηγοί

Ευχαριστώ πολύ!! Ξέρω γενικά Γιά τα update μέσω recovery μιας και έχω μια μικρή εμπειρία από τα αρχικά android 2.3 (και έχω κάνει την επανάληψη μου με τους παραπάνω οδηγούς), απλά είχα Κολλήσει με το fastboot γιατί ενώ το είχα συναντήσει κάπου με ένα άλλο android κινητό δεν το ειχα χρημοποιήσε ποτέ και έλεγε για οδηγό το πρώτο post που δεν τον έβρισκα μες τη σελίδα :P

να'σαι καλά! Ευχαριστώ που μου το ξεκαθάρισες! :)
  • και εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο ποιο πανω....οταν μπαινω στο ιντερνετ στα sms εχω ενα μνμ στα κινεζικα.....το σβηνω και μετα απο λιγο το ξαναεχω στα εισερχομενα....
  • Διαφήμιση
  • Έχει αναφερθεί το πρόβλημα με τα μηνύματα και στους επίσημους Dev της MIUI, και πρόκειται για ειδοποίηση που αφορά τους κινέζους και από κακό κώδικα περνάει σε όλες τις χώρες.
    Θα το φτιάξουν στην επόμενη Version...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • καλησπερα ,μολις περασα και εγω την καινουργια Rom ,η ελευθερη μνημη μειωθηκε 650 Mb εκει που η προηγουμενη ηταν στα 850Mb(Αρχικα ηταν στο 1.1 Gb ).Γιατι συμβαινει αυτο ?Γνωριζει κανεις ποιες default εφαρμογες τρωνε την περισσοτερη μνημη ?Ευχαριστω
  • Ο/H ergali έγραψε:

καλησπερα ,μολις περασα και εγω την καινουργια Rom ,η ελευθερη μνημη μειωθηκε 650 Mb εκει που η προηγουμενη ηταν στα 850Mb(Αρχικα ηταν στο 1.1 Gb ).Γιατι συμβαινει αυτο ?Γνωριζει κανεις ποιες default εφαρμογες τρωνε την περισσοτερη μνημη ?Ευχαριστω

είναι λίγο αδικημένο το mi3w τώρα τελευταία με την ελεύθερη μνήμη , θα βελτιωθεί στο μέλλον
    (καμιά δικιά μας εφαρμογή στην αυτόματη έναρξη
    με το titanium backup, διακοπή κάποιες εφαρμογές, και αν δημιουργήσουν πρόβλημα τις ξεπαγώνουμε) , όχι όλες μαζί
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    , είναι όμως ακίνδυνο
    Display Spoiler

Backup
    Basic daydreams
    Mail
    Mitalk
    Nfc
    Photo screensaver
    Pon pontile
    Print spooler
    Readme
    Swiftkey
    Sync with micloud
    Tags
    Uniplay
    Updater
    Vpndialogues
    Xiaomi assist
    Browser.apk
    Calculator.apk
    Calendar.apk
    HoloSpiralWallpaper.apk
    MagicSmokeWallpaper.apk
    Mipay.apk
    MiTagApp.apk
    Notes.apk
    PaymentService.apk
    talkback.apk
    Transfer.apk
    Userbook.apk
    WeatherProvider.apk
    Waether.apk
    YellowPage.apk

ένα γενικό , καλό άρθρο
    RAM: What it is, how it's used, and why you shouldn't care | Android Central
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
  • Χρησιμποποιεί κανείς άλλος NFC και tags?

Στην εφαρμογή ponpontile για το προγραμματισμό, η ενέργεια για την δόνηση είναι ανάποδα (δηλαδή επιλέγεις να είναι ενεργή ώστε να απενεργοποιηθεί και το αντίθετο).