Ανακαλυψα αυτο το προβλημα στο ρολοι
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
UPDATE :
Η νέα GTV-4.12.5 για το RedMi Note 4G/LTE είναι έτοιμη για λήψη...
- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.12.5.zip ([lexicon]V6 + CWM Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.12.5 MIUI Rom
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.12.5.zip ([lexicon]V6 + CWM Recovery[/lexicon])
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Στο Redmi Note 4G δε μπορώ με κανέναν τρόπο να κάνω εγκατάσταση της νέας ρομ... Στο recovery μου βγάζει μήνυμα installation aborted. Ξέρει κανείς τι γίνεται;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Στο recovery μου βγάζει μήνυμα installation aborted
Μόνο αυτό? τίποτα άλλο? Ξεκινάει δλδ? -
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Στο Redmi Note 4G δε μπορώ με κανέναν τρόπο να κάνω εγκατάσταση της νέας ρομ... Στο recovery μου βγάζει μήνυμα installation aborted. Ξέρει κανείς τι γίνεται;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω δεν μπορω να περάσω την καινούρια αναβαθμηση με τιποτα .... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Μόνο αυτό? τίποτα άλλο? Ξεκινάει δλδ?
Μου βγάζει αυτά εδώ...
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
E: Error in /data/media/0/OTA-Updater/download/ROM/xiaomi-miui-HELLAS-4.4.4_dior_GTV-4.12.5.zip
(Status 6)
Installation aborted. -
Παιδια οι 'προεπιλογες' που βρισκονται στις Ρυθμισεις?
-
Ο/H Nikos_77 έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω δεν μπορω να περάσω την καινούρια αναβαθμηση με τιποτα ....
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Μου βγάζει αυτά εδώ...
Installing update...
E: Error in /data/media/0/OTA-Updater/download/ROM/xiaomi-miui-HELLAS-4.4.4_dior_GTV-4.12.5.zip
(Status 6)
Installation aborted.
Γίνεται μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα προβλήματα με την εγκατάσταση των miband, mikey κλπ ώστε να γίνεται ΠΑΝΤΑ και σωστά η εγκατάσταση.
Κάτι ξέφυγε... θα φτιαχτεί -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Nikos_77 έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω δεν μπορω να περάσω την καινούρια αναβαθμηση με τιποτα ....
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Μου βγάζει αυτά εδώ...
Installing update...
(Status 6)
Installation aborted.
Γίνεται μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα προβλήματα με την εγκατάσταση των miband, mikey κλπ ώστε να γίνεται ΠΑΝΤΑ και σωστά η εγκατάσταση.
Κάτι ξέφυγε... θα φτιαχτεί
Α δηλαδή δεν έχουν πρόβλημα οι συσκευές μας (κάτι να χει χαλάσει ας πούμε); Ανακούφιση! -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Nikos_77 έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Μου βγάζει αυτά εδώ...
Installing update...
(Status 6)
Installation aborted.
Κάτι ξέφυγε... θα φτιαχτεί
Μήπως καλύτερα, αφού είναι πολλοί αυτοί που δεν τα έχουν και ελαχιστοι που τα εχουμε ,να μην περιλαμβάνονται, αλλά να είναι στις εφαρμογές!? Καλύτερα πιστεύω για το ευρύ κοινό!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα