Ο/H vaggelis xania έγραψε:
φιλέ jonk δεν υπάρχει στην τελευταια rom το υπομενού μέγεθος γραμματοσειράς. Εσύ το χεις
Το έχει στα αγγλικά ως font η διαδρομή είναι μετά από Ασφάλεια & απόρρητο Πρόσθετες ρυθμίσεις.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H karamela έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι γενικό? όταν κάνεις format system 1 ή και 2 μέσα από ρεκάβερυ (cwr) , δεν σβήνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ όπως με fastboot?,,,,Που βρίσκεται οδηγός για fastboot στο μι4? Ευχαρσιτώ
ναι , κάτι είπαμε εδώ
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
δηλαδή αυτά
αν το θέλεις με πολύ "καθαρή εγκατάσταση" να εξαφανιστεί μέχρι και η rom (δεν το προτείνω , εγώ , το έχω κάνει)
από recovery , αν κάνουμε Format / sdcard , θα σβηστούν τα πάντα , μέχρι και το αρχείο της rom , που τοποθετήσαμε στο κινητό
οπότε
δεν μπορούμε να φλασάρουμε , δεν ανοίγει το κινητό ,
συνεχίζουμε με τον τρίτο τρόπο fast boot Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
και έχουμε ένα κινητό πεντακάθαρο
μετά βάζουμε την Ελληνική
αυτό που προτείνω , είναι το παρακάτω
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα, έχω το Note 4G μία εβδομάδα, πέρασα από την πρώτη μέρα την 4.12.5 ελληνική, μου έχει βγάλει μύνημα ο OTA Updater ότι υπάρχει νέα έκδοση, μπορώ να κάνω το update μου από εκεί κανονικά??? Ή πρέπει να κατεβάσω την rom σε folder στο τηλέφωνο και να την "τρέξω" από εκεί όπως έκανα με την αρχική εγκατάσταση???
Ευχαριστώ!!! -
Εγω θα σου πρότεινα να τη κατεβάσεις απο εδώ xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-4.12.12.zip
και να τη περάσεις με το κλασικό τρόπο μέσω updater -
Ο/H on2wheels έγραψε:
Καλησπέρα, έχω το Note 4G μία εβδομάδα, πέρασα από την πρώτη μέρα την 4.12.5 ελληνική, μου έχει βγάλει μύνημα ο OTA Updater ότι υπάρχει νέα έκδοση, μπορώ να κάνω το update μου από εκεί κανονικά??? Ή πρέπει να κατεβάσω την rom σε folder στο τηλέφωνο και να την "τρέξω" από εκεί όπως έκανα με την αρχική εγκατάσταση???
Ευχαριστώ!!!
κι εγώ το ίδιο σου προτείνω ,
η διαδικασία αν θέλεις να φλασάρεις με Ota Updater
Απο το την εφαρμογή , ota updater =>ROM=>διαθέσιμες ενημερώσεις ,
και την φλασάρουμε με το Αναβάθμιση=Updater
την rom την ψάχνουμε στον φάκελο : OTA-Updater=>download=>Rom
Γενικά για όλους μας
για να αποφύγουμε το αυτόματο update απο τον Updater= Αναβάθμιση (αν το κάνουμε θα μας "χαλάσει" την rom) , κάνουμε :
Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update ,
θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις μόνο απο την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ=>Διαθέσιμες ενημερώσεις
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
παιδια μια ερωτηση.Η ενημερωση αρ.6 της 4.12.12 εχει διαφορα απο τις αλλες?Ειναι καλυτερα δηλαδη να τη φλασαρουμε?Ειναι χωρις bugs?
-
Φλάσαρε την άφοβα, εγώ πρόβλημα δεν είχα κανένα
-
Στο M2A Ver6 4.4 εξακολουθει να μη παιζει η εφαρμογη mikey (εννοω η εφαρμογη τρεχει κανονικα αλλα δεν υπακουει στα κλικ) σαν να μην εχω καθολου mikey ... Tωρα εχω βαλει τη 12.12 αλλα και στη 5.12 το ιδιο ... μαλλον εχει θεμα η σειρα2 στο miui v6 ακομα
Το mi-band λειτουργει μια χαρα αν και τρωει καποια κολληματακια αποσυνδεσης . Γενικα εσεις εχετε συχνες αποσυνδεσεις στα mi3 και mi4 ? η μονο στη σειρα2 συμβαινει αυτο ; -
Μετά από 2 μέρες με την τελευταία, όλα άψογα εκτός από κάτι ψιλοκρασαρίσματα σε άλμπουμ και google camera. Επίσης το xposed δε λειτουργεί, αν το εγκαταστήσω δε ξεκινάει το κινητό. Μπαταρία άψογη, μνήμη μπορεί και καλύτερα. ( 1,2 ελεύθερα μετά από καθαρισμό και 1,5 - 1,6 μετά από επανεκκίνηση, είναι λίγο για 3gb ram.)
-
Αυτό με το άλμπουm γινεται μετα το φλασάρισμα, όπως και ένα θεματάκι με τη κάμερα, μετά απο restart θεωρητικά δε θα στα ξανακάνει, 1.5 free μετά απο καθαρισμό 2 free μετά απο restart, κοίτα μήπως έχεις τίποτα άχρηστες εφαρμογές σε autoboot
-
Βρήκα ένα Bug στη 4.12.12, αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος ακόμα: settings->sound->Optimise Audio Quality->Equaliser, κρασάρει απευθείας.
-
Το album τελικα εξακολουθει να crasharei συνεχως αν κανεις λιγο περιηγηση στις φωτο μετα απο καποια στιγμη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα