Μετά από ορισμένο χρόνο διαγράφουν αυτόματα τα παλιά αρχεία, με αποτέλεσμα τα Link να μην δουλεύουν.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
τη σημαινει αυτο?δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμη?
-
Ναι,
αλλά άμα ψάξεις στο Google με βάση το όνομα αρχείου xiaomi.eu_multi_GT-N7000_4.7.25_jb-4.1.zip θα βρείς κάποιο mirror link όπως αυτό για παράδειγμα => Goo.im - Free Android File Hosting -
τελεια το κατεβαζω απο εδω λοιπον κ με πιον τροπο να την περασω στο κινητο?
-
Ο/H tom222 έγραψε:
τελεια το κατεβαζω απο εδω λοιπον κ με πιον τροπο να την περασω στο κινητο?
Πρέπει να έχεις ήδη βάλει κάποιο Kernel με CWM Recovery ή TWRP στο κινητό σου για να κάνεις κάτι τέτοιο.
Είναι κάπως περίπλοκο , και μπορείς να βρείς πολλές πληροφορίες εδώ => Galaxy Note GT-N7000 Android Development - XDA Forums -
Ο/H elpida_andr έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
O tora33 σου κάνει σωστές υποδείξεις μη γνωρίζοντας και αυτός την αλλαγή που έγινε...
το ένα note 4g είναι για service και το άλλο ΄ξέμεινε στα ελτα , το περιμένω
Ελπίδα , όλα όσα έκανες στο κινητό σου ήταν μια εμπειρία , αν και τα ήξερες (αετίνα έγινες) , με λίγη συμμετοχή θα αρχίσουν να έρχονται και τα μετάλια
ψήφισες ? μην ξεχνιόμαστε
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Έβαλα την προηγούμενη ρομ απο τον φόβο μου που είναι κομπλε αυτή, χαχαχαχαΠάντως οντως, ηταν μια εμπειρία κι αυτή που έπρεπε να μάθω!! @tora33 τις οδηγίες σου τις θυμάμαι απ'εξω για τυχον πρόβλημα, σε ευχαριστώ τόσο πολύ
(Αετινα χάρη σε σένα έγινα!) -
@tom222 , το δίνω
MIUI ROM for Samsung Galaxy Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
και κοιτάω τα παραπάνω ποστ
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Με Miui V6 android 4.4 η εκδοση 12.12 δεν συνδεεται με τιποτα στο λογαριασμο μου google κατα την πλοηγηση στο ιντερνετ, γιατι?
-
Ο/H xristosan έγραψε:
δεν συνδεεται με τιποτα στο λογαριασμο μου google κατα την πλοηγηση στο ιντερνετ, γιατι?
αφαίρεσε τον λογαριασμό google και δημιούργησέ τον πάλι
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H xristosan έγραψε:
Με Miui V6 android 4.4 η εκδοση 12.12 δεν συνδεεται με τιποτα στο λογαριασμο μου google κατα την πλοηγηση στο ιντερνετ, γιατι?
Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται με την εφαρμογή Πλοηγός, όταν έχεις ενεργό το 2-step Verification στον λογαριασμό Google. -
απο που το βγαζω αυτο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα