Εμένα την κατεβάζει, μετά λέει λάθος και όταν δοκιμάζω να περάσω το λάθος έχω την κανονική τελευταία έκδοση. Οπότε και να το λέει, περάστε την κανονικά...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
UPDATE :
Η νέα GTV-4.12.19 ROM (V6 BETA) για το Mi-2/S είναι έτοιμη για λήψη....
=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_GTV-4.12.19.zip
Για όσους θα βάλουν για πρώτη φορά την V6 BETA, πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω οδηγό....
=> [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A -
Βάλανε επίσης αυτό που είχε η παλιά ρομ version 5.. την γραμμή σαν τηλεόραση όταν κλειδώνει το τηλ..
-
Εκανα και εγω το update , προς το παρον ολα καλα, δεν εχω διαπιστωσει κανα Bug, εφτιαξε και το θεμα που ειχα με τη καμερα
-
επιβεβαίωση ο καιρός δουλεύει κανονικα ...Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Με την τελευταία ρομ, και προς το παρον κανενα θεμα, Για μενα το καλύτερο update μετα απο καιρό -
UPDATE :
Η νέα GTV-4.12.19 BETA V6 ROM για το Mi-2A είναι έτοιμη για λήψη....
=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_taurus_GTV-4.12.19.zip
Εάν θα εγκαταστήσετε στην συσκευή σας για πρώτη φορά MIUI V6 Beta ROM, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό..
=> [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Η νέα GTV-4.12.19 BETA V6 ROM για το Mi-2A είναι έτοιμη για λήψη....
=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_taurus_GTV-4.12.19.zip
Εάν θα εγκαταστήσετε στην συσκευή σας για πρώτη φορά MIUI V6 Beta ROM, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό..
=> [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A
Δειχνει να δουλευει μια χαρα μετα απο λιγες ωρες χρησης , χωρις reboot κτλ .
Το προβλημα με το MiKey ομως παραμενει, η εφαρμογη τρεχει κανονικα αλλα το κουμπακι του Mikey δεν λειτουργει, το πατας δε το πατας ... καμια λειτουργια -
Μπορεί να μου.πει κάποιος παρέα ΓΤ δε μ έρχονται ενημερωσεις εισερχόμενων e mail? Στη γραμμή ειδοποίησης?? Καποτε μου ερχόταν κ με ήχο. Τι έχω κανει?
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Μπορεί να μου.πει κάποιος παρέα ΓΤ δε μ έρχονται ενημερωσεις εισερχόμενων e mail? Στη γραμμή ειδοποίησης?? Καποτε μου ερχόταν κ με ήχο. Τι έχω κανει?
δοκίμασε τα παρακάτω
για τις ρυθμίσεις στην v6
Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις
Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications
ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης/ έχει ρυθμίσεις όπως π.χ. Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης, προβολή ειδοπ.screenshot κ.λ.π.
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Σαν να έγινε πio smooth το δεξι-αριστερα η είναι η Ίδεα μ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα