Μπήκε και η 5,1,5 , μου αρέσει που έβαλαν τις φωτό των επαφών στο αρχείο των κλήσεων!
Καλή χρονιά παιδιά
Καλή χρονιά παιδιά
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H tora33 έγραψε:
Ο/H teopapage έγραψε:
Παιδιά καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα και εγώ το κινητό μου πριν από λίγες μέρες και πέρασα την 4.12.26. Όλα δείχνουν οκ αλλα έχω δύο (πολλές έχω αλλα θα τα βρώ ...) απορίες.:
1. Όπως ρώτησε και κάποιος άλλος δεν μπορώ να αλλάξω θέματα. Στο μενού θέματα έχει μόνο δύο επιλογές: '' ενεργοποιηση ήχων κλίσης'' και ''προβολή όρων χρήσης'' και τίποτα άλλο.
2. Στον ΟΤΑ Udtader μου δείχνει την 5.1.3. Άν κατάλαβα θα περιμένω για την επώμενη έτσι? Όταν την κατεβάσω την περνάω μέσω του μενού αναβάθμιση χωρίς να κάνω κάτι άλλο και θα κρατήσει τις εφαρμογές μου?
Ευχαριστώ!!!
1. διάβασε εδώ ,
Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή
(π.χ. Θέματα=>Μείγμα=>Αρχική οθόνη=>Δωρεάν=>πάνω δεξιά στον μεγεθυντικό φακό=>γράφουμε Christmas=>επιλέγουμε
ρυθμίσεις=>Πρόσθετες ρυθμίσεις=>Οθόνη=>Ταπετσαρία=>Επιλογή ταπετσαρίας=>Online=>π.χ. Δημοφιλή=>διαλέγουμε )
2. στον ΟΤΑ Udtader , το δείχνει σωστά (screenshot)
κοίταξε κι εδώ
Απορίες Mui V6
Ο/H teopapage έγραψε:
Εμένα στον ΟΤΑ γράφει ακόμα την 5.1.3. για κατέβασμα. Η πλάκα είναι οτι χθές εγραφε την 5.1.5 και μετά από επανεκκίνηση σήμερα το πρωί μου βγάζει την 5.1.3. Κουφό?
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H teopapage έγραψε:
Εμένα στον ΟΤΑ γράφει ακόμα την 5.1.3. για κατέβασμα. Η πλάκα είναι οτι χθές εγραφε την 5.1.5 και μετά από επανεκκίνηση σήμερα το πρωί μου βγάζει την 5.1.3. Κουφό?
εχθές έγραφε 5.1.3 , μετά την σταμάτησε ο Admin , και σήμερα γράφει 5.1.5
για να το δεις κι εσύ
ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>ΟΤΑ Updater=>καθαρισμός δεδομένων
Ο/H elpida_andr έγραψε:
(Δεξιά 2GB θα έπρεπε να λέει)
Ο/H agisilaosko έγραψε:
Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το xiaomi redmi 1s. Μπορώ να κατεβάσω το νέο update; Και αν ναι πως; Το τελευταίο που έκανα είναι του Νοεμβρίου 4.11..
Ο/H merkman έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Την πέρασα την νέα ρομ και διορθώθηκαν τα προβλήματα. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα καποιος οδηγούς. Κατεβάζω την ρομ μέσω από OTA updater και μετά την επιλέγω μέσα από την Αναβάθμιση και γίνεται το update. Ενδιάμεσα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Βλέπω καποιες φορές που γράφουν κάποιοι για wipe cache κτλ. γι αυτό ρωτάω.
Ο/H merkman έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Την πέρασα την νέα ρομ και διορθώθηκαν τα προβλήματα. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα καποιος οδηγούς. Κατεβάζω την ρομ μέσω από OTA updater και μετά την επιλέγω μέσα από την Αναβάθμιση και γίνεται το update. Ενδιάμεσα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Βλέπω καποιες φορές που γράφουν κάποιοι για wipe cache κτλ. γι αυτό ρωτάω.