Ποια είναι η χρησιμότητα τις παρακάτω εφαρμογής?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτο και σε τι χρειαζεται. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας μας πει. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H methodius έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτο και σε τι χρειαζεται. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας μας πει.
Έτσι θα φαίνεται στην επόμενη ROM και είναι η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση χειρισμού του κινητού με το ένα χέρι... Δοκιμάστε το.
" Σύρετε αριστερά ή δεξιά από το πλήκτρο Home για να τραβήξετε την οθόνη πιο κοντά προς τη μία πλευρά."
-
Αυτό που λέει βασικα. Συρτε το χερι σας πανω απο τα πλήκτρα (δεξιά προς αριστερά) και θα μικρύνει η οθόνη στις ιντζες που έχετε βαλει, πχ στο note μου από 5.5 γίνεται 4, οπότε το δουλεύω πιο εύκολα με το ένα χέρι.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αγνόησέ το....
Είναι σε περίπτωση που δώσουμε και Kernel Updates κάποτε όταν η Xiaomi μας δώσει Sources.
Οι ΟΤΑ ενημερώσεις από που θα γίνονται πλέον; Γιατι ομολογώ ότι η ύπαρξη της νέας εφαρμογής με έχει μπερδέψει λιγάκι..Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Το κέντρο ασφαλείας που πήγε από την μπάρα ειδοποιήσεων!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το κέντρο ασφαλείας που πήγε από την μπάρα ειδοποιήσεων!?
Κέντρο Ασφάλειας > Γρανάζι (πάνω δεξιά) > Εργαλεία στη μπάρα ειδοποιήσεων.
Αλλά βλέπω ότι τα έχεις. Παλιό screenshot είναι?
EDIT. Μάλλον όχι βλέπω Δευτέρα 5 Ιαν. Τι πρόβλημα υπάρχει? Δεν έχω καταλάβει.
-
Τώρα δε δουλεύει ΔΛΔ??
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Δε κατάλαβα πως δουλεύει το λειτουργία με το ένα χέρι
-
Μάλλον εννοεί όταν κατεβάσεις το notification center δεν δείχνει το εικονίδιο πάνω αριστερά, έχω την εντύπωση πως πάντα έτσι ήταν.
-
Πετάει το μηχανάκι με την 5.1.5 -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το κέντρο ασφαλείας που πήγε από την μπάρα ειδοποιήσεων!?
Κέντρο Ασφάλειας > Γρανάζι (πάνω δεξιά) > Εργαλεία στη μπάρα ειδοποιήσεων.
Αλλά βλέπω ότι τα έχεις. Παλιό screenshot είναι?
EDIT. Μάλλον όχι βλέπω Δευτέρα 5 Ιαν. Τι πρόβλημα υπάρχει? Δεν έχω καταλάβει.
Πάνω αριστερά, δίπλα από την μνήμη είχε το εικονίδιο από το κέντρο ασφαλείας. Μέχρι την προηγούμενη υπήρχε. Ενώ το βλέπω κανονικά, όταν κατεβάζω τις ειδοποιήσεις, δεν υπάρχει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα