[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Mini καρδιακά την τελευταία ώρα. Έχω μείνει στην 4.12.26,και μου βαρεσε δυο άκυρα reboot μόνο του. Ένα ενω πηγαινα να κλείσω μια κλήση και ενα όταν πήγαινα να ξεκλείδωσω την οθόνη. Μόνη διαφορά σε σχέση με τη Νορμάλ χρήση του κινητού οτι είχε κρύο. Any ideas; Δεν πιστεύω να τα φτύνει το κινητό στον μήνα;
-
καλησπερα παιδια υπαρχει δινατοτητα στην ρομ μας απο ρυθμισεις η αλλαγη θεματος να αλλαξουμε τον τροπο αποδοχης/απορριψης της κλησης αντι καθετη κιληση προς τα επανω να γινει οπως ηταν στην miui 5 οριζοντια δεξια/αριστερα η κιληση?διοτι δεν με βοηθαει με την θικη που εχω..??Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Καλησπέρα sifnos1 δοκίμασε το mi sweet red
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Καλησπέρα sifnos1 δοκίμασε το mi sweet red
Στάλθηκε από το MI 3W μου
αυτο εχω αλλα αλαζει μονο το ξεκλειδωμα της οθονης..εγω θελω την αλλαγη στην κιληση στις κλησεις..σε ευχαριστω παντως!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H John Baron έγραψε:
Mini καρδιακά την τελευταία ώρα. Έχω μείνει στην 4.12.26,και μου βαρεσε δυο άκυρα reboot μόνο του. Ένα ενω πηγαινα να κλείσω μια κλήση και ενα όταν πήγαινα να ξεκλείδωσω την οθόνη. Μόνη διαφορά σε σχέση με τη Νορμάλ χρήση του κινητού οτι είχε κρύο. Any ideas; Δεν πιστεύω να τα φτύνει το κινητό στον μήνα;
Καλησπέρα όχι μην το φοβάσαι μάλλον το κρύο φταίει !! αν και δεν βλέπω στο προφίλ σου πιό κινητό έχεις σίγουρα είναι τυχαίο γεγονός να περάσεις την τελευτάια αναβάθμιση . -
με full wipes , πέρασα την τελευταία στο mi3w , και στο note 4g και όλα πάνε μια χαρά( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Είχα βάλει 1 θέμα που το έκανε αυτό,miui5 και κάτι κινέζικα έγραφε, λογικά όλα τα miui5 θέματα θα το κάνουν αυτό που θες.
-
Τι σημαίνει full wipes??Κ τι διαφορά έχει με τον τροπο που την περναω εγώ??
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
-
για το δικο μας ξερεις admin αμα βγει καμια τελευταια v5 πριν την v6?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα