Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία το κινητό μου κλείνει ενώ η μπαταρία βρίσκεται στο 3% και όχι στο 1% όπως παλιότερα. Είναι κάποιο bug των 2 τελευταίων ROM (στην 4.12.26 το παρατήρησα 1η φορά και τώρα συνέβη ξανά με την 5.1.5) ή παίζει κάτι άλλο;
  • Ο/H mike-doc έγραψε:

Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία το κινητό μου κλείνει ενώ η μπαταρία βρίσκεται στο 3% και όχι στο 1% όπως παλιότερα. Είναι κάποιο bug των 2 τελευταίων ROM (στην 4.12.26 το παρατήρησα 1η φορά και τώρα συνέβη ξανά με την 5.1.5) ή παίζει κάτι άλλο;

Αυτό που κάνεις, είναι καταστροφικό για την μπαταρία.
    Να φορτίζεις την μπαταρία όποτε θέλεις ακόμα και 80% να είναι, αλλά μην την αφήνεις να πέφτει τόσο. Μπορείς πχ να το φορτίσεις από το 60% για μισή ώρα και να το βγάλεις. Γενικά, να το φορτίζεις τουλάχιστον για μισή ώρα αν βιάζεσαι και να το βγάζεις Δεν παθαίνει τίποτα.
    Αλλά με το να την αφήνεις να πέφτει τόσο, θα την καταστρέψεις... Με το που σου πεί το κινητό να συνδέσεις τον φορτιστή, να το κάνεις. Αν δεν έχεις χρόνο, το αργότερο και όσο πιο σπάνια γίνεται, με το που κοκκινίσει το LED (9%) βάλτο για φόρτιση.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H N_kos έγραψε:

Έχω το Xiaomi MI -4 και το OTO Updater μου λέει για mi3w-wcdma. Έχω κάνει κάτι λάθος;

Σωστά σου λέει γιατί Mi-3W & Mi-4 WCDMA έχουν κοινή ROM.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H dkmtb έγραψε:

Πώς προεπιλεγω launcher τώρα στη 5.1.5?

ρυθμίσεις=>Εφαρμογές=>κάτω το Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών=>Επιφάνεια εργασίας
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• [GTV-5.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H dkmtb έγραψε:

Την έβαλα και γω χθες, όλα καλά πάνε, αλλά σήμερα σε 3 κλήσεις που με πήραν, δεν ακουγόταν τίποτα.. Σε κάποιες άλλες ήταν εντάξει.. Ξέρουμε κάτι?

Δυστυχώς μου το ξαναεκανε και κάτι πρέπει να κάνω.. Λέτε να έφταιγε που όταν έβαλα τη ρομ έκανα wipe cache και όχι full? Αν έκανα full θα έπρεπε να τα κατεβάσω και στήσω όλα από την αρχή?
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H mike-doc έγραψε:

Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία το κινητό μου κλείνει ενώ η μπαταρία βρίσκεται στο 3% και όχι στο 1% όπως παλιότερα. Είναι κάποιο bug των 2 τελευταίων ROM (στην 4.12.26 το παρατήρησα 1η φορά και τώρα συνέβη ξανά με την 5.1.5) ή παίζει κάτι άλλο;

Αυτό που κάνεις, είναι καταστροφικό για την μπαταρία.
    Να φορτίζεις την μπαταρία όποτε θέλεις ακόμα και 80% να είναι, αλλά μην την αφήνεις να πέφτει τόσο. Μπορείς πχ να το φορτίσεις από το 60% για μισή ώρα και να το βγάλεις. Γενικά, να το φορτίζεις τουλάχιστον για μισή ώρα αν βιάζεσαι και να το βγάζεις Δεν παθαίνει τίποτα.
    Αλλά με το να την αφήνεις να πέφτει τόσο, θα την καταστρέψεις... Με το που σου πεί το κινητό να συνδέσεις τον φορτιστή, να το κάνεις. Αν δεν έχεις χρόνο, το αργότερο και όσο πιο σπάνια γίνεται, με το που κοκκινίσει το LED (9%) βάλτο για φόρτιση.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το έχω υπόψιν μου από εδώ και πέρα! Γιατί όμως καταστρέφεται η μπαταρία με αυτόν τον τρόπο; Νόμιζα ότι πλέον οι μπαταρίες έχουν μνήμη και ότι άμα το φορτίζεις συνέχεια ενώ δεν έχει τελειώσει, τότε αρχίζει να χάνει τη μνήμη της και να καταγράφει λάθος τη χωρητικότητά της σιγά σιγά. Δεν ισχύει αυτό;
  • Διαφήμιση
  • Οι Li-Ion μπαταρίες πλέον έρχονται με έξυπνα κυκλώματα, δεν είναι μόνο Cells όπως ήταν κάποτε.
    Γι αυτό καριβώς το λόγο, οι σύντομες, μικρές φορτίσεις προτιμώνται. Π.χ.. Στο 30% έως 60-70%. Και αυτό λόγω των κύκλων φόρτισης.
  • Νόμιζα ότι παλιότερα οι μπαταρίες λειτουργούσαν με κύκλους φόρτισης, μάλλον θα τα μπέρδεψα! Γενικά απ'ό,τι έχω διαβάσει στο θέμα με τις μπαταρίες, δεν θα πάρεις ποτέ ξεκάθαρη απάντηση για το τι τις καταστρέφει και τι όχι. Αλλά θα το έχω υπόψιν μου να μην το εκφορτίζω πλήρως από εδώ και πέρα!
  • Με την camera τι γίνεται; τελευταία έκδοση ενώ νόμιζα ότι φτιάχτηκε συνεχίζει να έχει θέμα και να μην την ανοίγει...
    Επίσης δυστυχώς έχει θέμα με την κάμερα και η rom του Ivan (4.4)με το τελευταίο update (την φοράω εδώ και 2 μέρες)
  • Ο/H ulvergr έγραψε:

Με την camera τι γίνεται; τελευταία έκδοση ενώ νόμιζα ότι φτιάχτηκε συνεχίζει να έχει θέμα και να μην την ανοίγει...
    Επίσης δυστυχώς έχει θέμα με την κάμερα και η rom του Ivan (4.4)με το τελευταίο update (την φοράω εδώ και 2 μέρες)

τι θέμα είχαμε με την κάμερα !! , η κάμερα λειτουργεί , την βάζω στο 4:3 για να είναι 13 mp , που έχουμε πρόβλημα ?
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • [GTV-5.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H dkmtb έγραψε:

Ο/H dkmtb έγραψε:

Την έβαλα και γω χθες, όλα καλά πάνε, αλλά σήμερα σε 3 κλήσεις που με πήραν, δεν ακουγόταν τίποτα.. Σε κάποιες άλλες ήταν εντάξει.. Ξέρουμε κάτι?

Δυστυχώς μου το ξαναεκανε και κάτι πρέπει να κάνω.. Λέτε να έφταιγε που όταν έβαλα τη ρομ έκανα wipe cache και όχι full? Αν έκανα full θα έπρεπε να τα κατεβάσω και στήσω όλα από την αρχή?

Παιδιά δυστυχώς υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν ακούω τίποτα όταν μου τηλεφωνουν.. Ακόμα και αφού έκανα full wipe και ξαναπερασα τη 5.1.5..

Έχετε καμία ιδέα η απλά να αλλάξω ρομ, και ποια προτείνετε?