[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Η 5.1.9 δεν ανέβηκε;;
-
Ο/H recep έγραψε:
Βοήθεια παίδες!
Πέρασα τη V6 πρώτη φορά στο mi2 (ήμουν με v5), και δε δουλεύει πια το wifi..., διάβασα πώς έπρεπε να περαστεί από miflash - διαδικασία που δε γνωρίζω
Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε V5 ?
1000 ευχαριστώ
Μετονομάζει το αρχείο zip της ROM σε update.zip και το βάζει στο root του τηλεφώνου σου.
Δημιουργείς αντίγραφο ασφαλείας
Απενεργοποιείς την συσκευή σου και στην συνέχεια πατάς Vol-up και το ΟΝ μέχρι να δεις το logo της Mi
Η συσκευή θα ανοίξει σε ένα μενού με τις δύο επάνω επιλογές να είναι κινέζικα και την τελευταία κάτω να λέει English
Πας με το Vol-Down μέχρι το English και πατάς το πλήκτρο του ON
Στο επόμενο μενού MAINMENU πας με το Vol-Down στην επιλογή Wipe & Reset και πατάς το πλήκτρο ΟΝ
Στο επόμενο μενού πας στο Wipe All Data (Αυτή η επιλογή ουσιαστικά διαγράφει τα πάντα και επαναφέρει το τηλέφωνο σε factory mode)
Τέλος από το MAINMENU επιλέγεις το Install update.zip to System One
Το τηλέφωνο θα εγκαταστήσει την version ROM που έχεις στο update.zip και θα επανεκκινήσει στην νέα. Εδώ θα χρειαστείς να περάσεις τις αρχικές ρυθμίσεις και ίσως μερικές εφαρμογές ξανά γιατί σε εμένα τουλάχιστον δεν ήταν όλες οι εφαρμογές του backup συμβατές από την V5 στην V6.
Εγώ με αυτό τον τρόπο την πέρασα γιατί το Wifi την πρώτη φορά δεν έπαιζε και σε εμένα
Αυτά Good luck
Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση. Έχω δύο xiaomi mi4 με την multi ROM που παρέλαβε ο ξαδερφος.
Θέλω να του περάσω την stable την δικιά σας. Η διαδικασία είναι κλασικά κατεβάζω μετονομασία σε update και απο το recovery flash? Αναβάθμιση από stable se stable παίρνει κανονικα φαντάζομαι. Εγώ στο mi3 μου είμαι με την Developer την δικιά σας και σούπερ ευχαριστημένος. Απλά ο ξαδερφος δεν ασχολείται οπότε πάμε με Stable. Ευχαριστω προκαταβολικα
την τοποθετείς στο κινητό χωρίς μετονομασία και φλασάρεις απο το updater=Αναβάθμιση (ότι κάνεις και στο mi3)
Ο/H recep έγραψε:
Βοήθεια παίδες!
Πέρασα τη V6 πρώτη φορά στο mi2 (ήμουν με v5), και δε δουλεύει πια το wifi..., διάβασα πώς έπρεπε να περαστεί από miflash - διαδικασία που δε γνωρίζω
1000 ευχαριστώ
επανεκκίνηση το ασύρματο ρούτερ σου
ότι λένε οι οδηγίες
[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση. Έχω δύο xiaomi mi4 με την multi ROM που παρέλαβε ο ξαδερφος.
Θέλω να του περάσω την stable την δικιά σας. Η διαδικασία είναι κλασικά κατεβάζω μετονομασία σε update και απο το recovery flash? Αναβάθμιση από stable se stable παίρνει κανονικα φαντάζομαι. Εγώ στο mi3 μου είμαι με την Developer την δικιά σας και σούπερ ευχαριστημένος. Απλά ο ξαδερφος δεν ασχολείται οπότε πάμε με Stable. Ευχαριστω προκαταβολικα
την τοποθετείς στο κινητό χωρίς μετονομασία και φλασάρεις απο το updater=Αναβάθμιση (ότι κάνεις και στο mi3)
Ο/H recep έγραψε:
Βοήθεια παίδες!
1000 ευχαριστώ
επανεκκίνηση το ασύρματο ρούτερ σου
ότι λένε οι οδηγίες
[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A
Από περιέργεια και μόνο γιατί πρέπει να γίνει χρήση του MiFlash;
Εγώ την πέρασα μέσα από το Recovery με καθαρισμό πρώτα της Wipe all data και έκατσε μια χαρά η ROM
Πέρα από αυτό την πρώτη φορά που δοκίμασα να πάω από την V5 στην V6 μέσω updater το WiFi δεν λειτουργούσε και δεν ήταν θέμα router.
Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλε recep΄είναι να ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών του ForumArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
αν λειτουργεί καλά , όλα καλά ,
καλό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες για τυχόν προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, ωστόσο θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο στην προηγούμενη έκδοση v5 που είχα, και όχι να πάω (στα βαθιά και φοβάμαι να κάνω όοοολα αυτά) επιτυχώς στη v6 (φοβάμαι θα τα κάνω θάλασσα αν προσπαθήσω miflash... για v6).
-
Ο/H recep έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, ωστόσο θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο στην προηγούμενη έκδοση v5 που είχα, και όχι να πάω (στα βαθιά και φοβάμαι να κάνω όοοολα αυτά) επιτυχώς στη v6 (φοβάμαι θα τα κάνω θάλασσα αν προσπαθήσω miflash... για v6).
Νομίζω ότι με τον τρόπο που σου ανέφερα πριν μπορείς να γυρίσεις και στην 5 αλλά καλό θα είναι να επιβεβαιώσει και ένας doctorArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα το λινκ για την stable στο μι4 γιατι δεν ειναι ενεργο? απο που την κατεβαζω. ακυρο το βρηκα στο θεμα του μι4. κα παλι ευχαριστω!
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.1.9 Rom για τις παρακάτω συσκευές...
- Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi4 wcdma [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-3W (WCDMA)
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.1.9 MIUI ROM
- Fix των FCs
- Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδοση
- Fine Tuning (Διαχείριση πόρων)
Mi-4 (WCDMA)- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Fix των FCs
- Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.1.9 Rom για τις παρακάτω συσκευές...
- Mi4 wcdma [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-3W (WCDMA)
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Fix των FCs
Mi-4 (WCDMA)- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Fix των FCs
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... - Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.1.9 Rom για το Mi-Pad...
- Mi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-5.1.9.zip (V6 MIUI)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-Pad- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Fix των FCs
- Mi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-5.1.9.zip (V6 MIUI)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα