Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Παιδιά σήμερα παρέλαβα το Hongmi redrice για τον αδερφό μου, μάλλον βιαστηκα δεν πήρα το 1s ούτε καν το πρόσεξα, miui hellas με miui v5 δεν μπορώ να περάσω? Πέρασα την miui stable26 gtv 4.11.14 αυτή είναι η τελευταία που πέρνει?
  • απάντηση στον φευγάτο!!!

ναι, αυτή είναι η τελευταία.
    μην σκας πάντως. Κι εγώ αν έπαιρνα τηλ τώρα το 1s θα έπαιρνα, αλλά & το χόνγκμι που έχω εδώ κι ένα χρόνο πετάει.
    δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H spideman3 έγραψε:

Στην καινούργια rom διαπίστωσα δυο αλλαγές.
    1). Στο μενού αρχικό η λειτουργία πτήσης πήγε σε υπομενού. Πάμε στο περισσότερα και βρίσκουμε την λειτουργία πτήσης.
    2). Εδώ και μερικές εβδομάδες μπορούσαμε να βάλουμε οτι ήχο θέλαμε για κλήση, μηνύματος, ειδοποιήσεις ενώ στην 5.1.9 γυρίσαμε στα παλιά.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης μπορούμε πλέον τώρα να κάνουμε κρυφό ένα φάκελο η μία φωτό πατώντας παρατεταμένα επάνω της μετά πατάμε τις τρείς τελίτσες κάτω (περισότερα) και επιλέγουμε προσθήκη μυστικού.
    Εγώ το έκανα για δοκιμή αλλά τώρα δεν μπορώ να τα βρώ καθόλου λες και εξαφανίστηκαν...... αν το βρήκε κανείς ας ενημερώσει.
    Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
  • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Στην καινούργια rom διαπίστωσα δυο αλλαγές.
    1). Στο μενού αρχικό η λειτουργία πτήσης πήγε σε υπομενού. Πάμε στο περισσότερα και βρίσκουμε την λειτουργία πτήσης.
    2). Εδώ και μερικές εβδομάδες μπορούσαμε να βάλουμε οτι ήχο θέλαμε για κλήση, μηνύματος, ειδοποιήσεις ενώ στην 5.1.9 γυρίσαμε στα παλιά.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης μπορούμε πλέον τώρα να κάνουμε κρυφό ένα φάκελο η μία φωτό πατώντας παρατεταμένα επάνω της μετά πατάμε τις τρείς τελίτσες κάτω (περισότερα) και επιλέγουμε προσθήκη μυστικού.
    Εγώ το έκανα για δοκιμή αλλά τώρα δεν μπορώ να τα βρώ καθόλου λες και εξαφανίστηκαν...... αν το βρήκε κανείς ας ενημερώσει.

Για δοκίμασε να πας Settings->Galery->Show hidden Albums
  • Αυτό το δοκίμασα και μου δέιχνει δύο φακέλους που έιχα κάνει παλαιότερα.
    Τις σημερινές φωτό δεν τις βρίσκω πουθενά,ας το δοκιμάσει κάποιος και ας μου πει.
    Την πρώτη φωτό που έκανα απόκρυψη μου έβγαλε ένα μήνυμα για το πώς επαναφέρουμε αλλά δεν το θυμάμαι,στις επόμενες που έκανα απόκρυψη δεν έβγαλε κανένα μήνυμα.
  • UPDATE :

Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.1.9 ROM για το RedMi Note 4G/LTE...

Changelog της τρέχουσας έκδοσης.

• Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
    • Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.1.9 MIUI ROM
    • Fix των FCs
    • Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδοση
    • Fine Tuning (Διαχείριση πόρων)
    Καλό Download...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Αυτό το δοκίμασα και μου δέιχνει δύο φακέλους που έιχα κάνει παλαιότερα.
    Τις σημερινές φωτό δεν τις βρίσκω πουθενά,ας το δοκιμάσει κάποιος και ας μου πει.
    Την πρώτη φωτό που έκανα απόκρυψη μου έβγαλε ένα μήνυμα για το πώς επαναφέρουμε αλλά δεν το θυμάμαι,στις επόμενες που έκανα απόκρυψη δεν έβγαλε κανένα μήνυμα.

Άνοιξε το άλμπουμ και πήγαινε στο cloud. Μετά, σύρε με το χέρι σου από πάνω προς τα κάτω και όταν φτάσεις κάτω μην αφήσεις την οθόνη μέχρι να σου βγάλει το μοτίβο με το οποίο τα έχεις κλειδώσει. Την πρώτη φορά που θα κάνεις αυτή την διαδικασία, ίσως κάνει 2-3 δευτερόλεπτα (θα βλέπεις ψηλά ένα λουκέτο με ένα κυκλάκι να γεμίζει γύρω του). Κατόπιν βάλε το μυστικό σου μοτίβο και θα τα δείς.

Ο/H John Baron έγραψε:

Για δοκίμασε να πας Settings->Galery->Show hidden Albums

Δεν τα βλέπεις έτσι ότι επιλογή και να κάνεις εκεί. Τα hidden άλμπουμ είναι διαφορετικά από τα secret άλμπουμ.
  • Τέλεια η νέα ρομ κανένα θέμα κ η μνήμη συνέχεια στο 1024 όταν καθαρίζω.. Ενώ πριν 500
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Αυτό το δοκίμασα και μου δέιχνει δύο φακέλους που έιχα κάνει παλαιότερα.

Άνοιξε το άλμπουμ και πήγαινε στο cloud. Μετά, σύρε με το χέρι σου από πάνω προς τα κάτω και όταν φτάσεις κάτω μην αφήσεις την οθόνη μέχρι να σου βγάλει το μοτίβο με το οποίο τα έχεις κλειδώσει. Την πρώτη φορά που θα κάνεις αυτή την διαδικασία, ίσως κάνει 2-3 δευτερόλεπτα (θα βλέπεις ψηλά ένα λουκέτο με ένα κυκλάκι να γεμίζει γύρω του). Κατόπιν βάλε το μυστικό σου μοτίβο και θα τα δείς.

Είσαι καλλιτέχνης,σε ευχαριστώ πολύ.
  • Ο/H sifnos1 έγραψε:

καλησπερα παιδια υπαρχει δινατοτητα στην ρομ μας απο ρυθμισεις η αλλαγη θεματος να αλλαξουμε τον τροπο αποδοχης/απορριψης της κλησης αντι καθετη κιληση προς τα επανω να γινει οπως ηταν στην miui 5 οριζοντια δεξια/αριστερα η κιληση?διοτι δεν με βοηθαει με την θικη που εχω..??

Φιλε μου βρηκες καποιο θεμα γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα;
  • Διαφήμιση
  • Bug που συνεχίζει να υπάρχει στην 5.1.9 και το έχω από την 4.12.26: δεν μπορώ να αλλάξω ούτε Ringtone ούτε Wallpaper από τα Settings γιατί Crashάρει. Καμιά ιδέα? Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο ή μόνο σε εμένα?

EDIT: Χαζομάρα μου, είχα Freezάρει με το Titanium το Themes μιας και νόμιζα πως αφορά το Downloading νέων themes μόνο.
    ΕDIT 2: Και τώρα που το έφτιαξα γιατί δεν με αφήνει να βάλω ringtones που έχω στο κινητό και μου ζητάει κατευθείαν να βάλω κάτι μέσω Downloading?
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην John Baron ().