[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Επειδή βρέθηκε κάποιο πρόβλημα με τον πλοηγό (Browser) της MIUI στην ROM για το RedMi Note 3G/WCDMA, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, να κάνετε εξαγωγή από το ZIP το browser.apk, να το βάλετε στην συσκευή σας, και να κάνετε εγκατάσταση.
Θα αντικαταστήσει την προβληματική εφαρμογή και θα είστε εντάξει.
Εως το Σάββατο θα βγεί νέα ROM και θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα....
=> Browser.zip
Σε μένα έχει και πρόβλημα το Google play και το βίντεο. Η εφαρμογή έχει σταματήσει.
Στάλθηκε από το U8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους των RedMi Note 3G/WCDMA.
Μετά από πολύ καιρό, σας παραδίδουμε την τελευταία Miui V5 με πολλά νέα καλούδια.
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της τελευταίας Stable38 ROM (Global)
- Πλήρης ενσωμάτωση του TWRP Recovery στην τελευταία έκδοση (Themed)
- Eνσωμάτωση του AROMA File Manager για το Recovery
- Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδοση
- Αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Swiftkey πληκτρολογίου
- Ενημέρωση των Gapps σε πρόσβατη έκδοση
- Fine Tuning (Διαχείρηση πόρων)
- Τελευταία V5 Miui Rom
Η ο γιαλός είναι στραβός η στραβά αρμενίζουμε
Μάλλον στραβά αρμενίζω εγώ!!!!....Αλλά γιατί δεν μπορώ να βρω το Link για το download της 5.1.9?Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της τελευταίας Stable38 ROM (Global)
-
Ο/H sso έγραψε:
Η ο γιαλός είναι στραβός η στραβά αρμενίζουμε
Μάλλον στραβά αρμενίζω εγώ!!!!....Αλλά γιατί δεν μπορώ να βρω το Link για το download της 5.1.9?
Δεν το βλέπεις γιατί το έφαγε ο δαίμονας του ταχυδρομείου....
=> xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable38-GTV-5.1.14.zip -
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Προσωπικά για εμένα στην νέα ρομ για hongmi είναι λίγο πιο smooth αλλά μεγάλη χρήση της ραμ. Βλέπουμε στην επόμενη για κάνα μικρό φιξ. Ευχαριστούμε πάντως!! :cool::D:thumbup: -
Κάτι που έχω διαπιστώσει πως μου κάνει το κινητό ανεξαρτήτως ρομ. Μιλάω με κάποιον και μετά από λιγη ώρα μου λέει πως με ακουει διακεκομένα, εγώ πεντακάθαρα. Σήμα φουλ και οι δύο. Συμβάινει συχνά και έχω απορία, λετε να είναι hardware θέμα? Συμβάινει και σε άλλους? Το τεστ του μικροφώνου είναι οκ.
-
-
Στην νέα GTV-5.1.14 για το RedMi Note 3G/WCDMA, εντοπίσαμε κάποια προβλήματα που έχουν σχέση με τον Browser - Video και μια μικρή αστάθεια.Όλα θα γίνουν Fix στην επόμενη Version που θα είναι έτοιμη Παρασκευή - Σάββατο.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ρωταω γιατι παρηγγειλα το FDD-LTE και για να ξερω τι θα βαλω ... Στο σαιτ MIUI ROM for Xiaomi Mi 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum δεν ξεχωριζει WCDMA και FDD-LTE Παντως ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα