eyxaristo poly,h omada sas kanei apisteyta kalh douleia!!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δεν με αφήνει να μπω μέσα. Κολλάει/παγώνει με το που πάει να ζητήσει pin, βγάζει το μήνυμα λάθους και δεν πατιέται τίποτα! Μπήκα στο recovery. Να κάνω wipe dalvik cache ή μόνο Format Data Partition!?
Cache και Data. Το dalvik cache στο data partition είναι. Και το Cache στο data πρέπει να είναι, αλλά δεν θυμάμε τώρα
EDIT: Το κοίταξα τώρα. To cache δεν είναι στο DATA. Άρα cache και Data format!
Τελικά μόνο με το format DATA έστρωσε. Τώρα έχει μέσα την προηγούμενη έκδοση και φορτίζει/συγχρονίζει. Σε καμία ωρίτσα γιατί έχω να φτιάξω και της γυναίκας μου (Κ900 -> Redmi Note 4G), θα το συνεχίσω.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δεν ανοίγει με τίποτα η μπαταρία φορτίστηκε στο 70% αλλά με κανένα τρόπο δεν ανοίγει εκεί επιμένει στο logo της mi.com..
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν ανοίγει με τίποτα η μπαταρία φορτίστηκε στο 70% αλλά με κανένα τρόπο δεν ανοίγει εκεί επιμένει στο logo της mi.com..
Δε μπορείς να μπεις recovery? -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν έκανες boot από το άλλο system και έχεις ακόμα bootloop, τότε πας για wipe data/factory reset. -
Δε μπορείς να μπεις recovery?[/quote]
Μπαίνω σε recovery αλλά τίποτα. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν έκανες boot από το άλλο system και έχεις ακόμα bootloop, τότε πας για wipe data/factory reset.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα system2 δεν άνοιξε, format data όπως είπε ο admin τίποτα, wipe data/factory reset τίποτα. Το θέμα είναι ότι απλά κατέβασα την 5.1.16 και στο τέλος λήψης εγγραψε error. Έσβησα το αρχείο και μπήκα σε recovery για wipe partition και dalvik για να ξανακατεβάσω την rom, μετά εγκατάσταση. Άλλα τίποτα.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχω δοκιμάσει τα πάντα system2 δεν άνοιξε, format data όπως είπε ο admin τίποτα, wipe data/factory reset τίποτα.
Ο/H John Baron έγραψε:
Κοίτα τι είπε ο dnomikos, αν reflashάρεις και πάλι δεν ανοίγει, και αλλάξεις και partition και πάλι δεν ανοίγει πας όπως λέει για wipe data. Προσοχή, αυτό που σου είπε και ο MIUI_ART πριν, αν κάνεις wipe data δεν κάνεις reboot, αλλά περνάς κατευθείαν rom αλλιώς brickάρει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Από ότι διάβασα, έκανες update με χαμηλή μπαταρία. Κάτι δεν έκατσε σωστά. Για να τελειώνεις, wipe data/factory reset και αμέσως ξαναπέρασε την rom. -
πριν 5 λεπτά έβαλα την νέα Ελληνική στα mi3w , και note 4g
προς το παρών , ΟΛΑ πηγαίνουν μια χαρά
όποιος έχει πρόβλημα δεν είναι της rom ,
άρα είμαστε offtopic ,
δεν ανοίγουμε ένα θέμα με τίτλο τα offtopic ..............
και να λέμε εκεί τον πόνο μας !!!!!!
μια φορά τον Μήνα , ας κάνουμε κι αυτό
(η όταν έχουμε πολλά προβλήματα που δεν λύνονται με επανεκκίνηση , διαγραφή δεδομένων κ.λ.π.)
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Επιτέλους διορθώθηκε το θέμα που υπήρχε με τα 4ψηφια κλπ νούμερα , καθώς κ με την επιλογή ήχου κλήσης και ξυπνητηριού. Ευχαριστούμε τους develops. Ένα θέμα που υπήρχε στην προηγούμενη ρομ (σύμφωνα με το κινητό μου πάντα) κ υπάρχει κ σ αυτή, δεν είναι εφικτή η εισαγωγή των επαφών από κάρτα σιμ στο τηλέφωνο.
-
Από ότι διάβασα, έκανες update με χαμηλή μπαταρία. Κάτι δεν έκατσε σωστά. Για να τελειώνεις, wipe data/factory reset και αμέσως ξαναπέρασε την rom.
Όχι δεν έκανα εγκατάσταση την rom. Την κατέβασα στο τέλος λήψης ανάφερε error, την διέγραψα από τις λήψεις και αρχεία. Μέσω recovery έκανα wipe partition & dalvik πάτησα reboot system1 και από εκείνη την στιγμή είμαι κολλημένος στο logo. Απλώς πριν μπω σε recovery λόγου χαμηλής στάθμης μπαταρίας 8% ξεκίνησα να το φορτίζω. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Από ότι διάβασα, έκανες update με χαμηλή μπαταρία. Κάτι δεν έκατσε σωστά. Για να τελειώνεις, wipe data/factory reset και αμέσως ξαναπέρασε την rom.
Όχι δεν έκανα εγκατάσταση την rom. Την κατέβασα στο τέλος λήψης ανάφερε error, την διέγραψα από τις λήψεις και αρχεία. Μέσω recovery έκανα wipe partition & dalvik πάτησα reboot system1 και από εκείνη την στιγμή είμαι κολλημένος στο logo. Απλώς πριν μπω σε recovery λόγου χαμηλής στάθμης μπαταρίας 8% ξεκίνησα να το φορτίζω.
Κατέβασε την ROM τότε, βάλτην σε μια SD, βάλτη στο κινητό, και recovery->wipe->flash. Δεν έχει νόημα να κάνεις τα wipes αν δεν είναι να flashάρεις.
Και όπως είπε ο Tora33, πάμε σε άλλο thread αν δεν λυθεί, γιατί είμαστε εντελώς offtopic
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα