Ο/H giwrgosky έγραψε:
Μιας και δεν παρακολουθώ συχνά τις εξελίξεις, θα παρει το 1ς miui 6;
Μάλλον σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ανάπτυξη της 5 έχει ήδη σταματήσει..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H giwrgosky έγραψε:
Μιας και δεν παρακολουθώ συχνά τις εξελίξεις, θα παρει το 1ς miui 6;
Ο/H dnomikos έγραψε:
Όταν είσαι εκεί που βλέπεις τις επαφές SIM που θέλεις να κάνεις εισαγωγή από την κάρτα SIM στο τηλέφωνο (Εισαγωγή από κάρτα SIM), πάτησε παρατεταμένα πάνω σε μία επαφή και θα ενεργοποιηθούν οι κατάλληλες επιλογές.
Ο/H annonnaki έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν την έκανα από Ρυθμίσεις->Ταπετσαρία και εκεί είχε επιλογή για την οθόνη κλειδώματος. Τώρα στην 5.1.9 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
Ο/H georger_volos έγραψε:
Καλησπέρα μπορεί κάποιος με το red rise(mediatek) και την τελευταια ελληνικη ρομ να τρέξει ενα antutu και να μ πει ποσο βγάζει; Μετα απο ενα script που εκανα flash εγώ έβγαλα 18975
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Καλησπέρα!Απο την 5.1.9 και μετά και σήμερα με την 5.1.16 παρατήρησα οτι ο browser δεν κρατάει ιστορικό δηλαδή όταν έχω μπει σε κάποιο site και μετα πατησω παλι τα αρχικα του γραμματα δεν το εμφανίζει στα προτεινόμενα κάτω απο την μπάρα διευθύνσεων!έχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει!clear data έχω κανει κάνα δυο φορες!ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!<br/>
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα μόλις πέρασα και εγώ την 5.1.16 και όλα καλά!!!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μάλλον κάτι εντοπισα που δεν μου το έκανε πριν στο κέντρο ασφαλείας >καθαρισμός εκεί έχω θέμα παραθέτω φώτο
Ο/H spiv4kl έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μάλλον κάτι εντοπισα που δεν μου το έκανε πριν στο κέντρο ασφαλείας >καθαρισμός εκεί έχω θέμα παραθέτω φώτο
Ακριβώς το ίδιο κάνει και μένα στην 5.1.16