Πέρασα και εγω την 5.2.6. στο NOTE 4g και όλα δείχνουν οκ!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
File exo pi oti eparchi provlima stin explorer (to ikonidio pu grafi explorer k vlepis ta file su) my k den anigi Gia na dilekso to axetiko file Gia na kano upgrade to tilephono my.
-
Ο/H spy123 έγραψε:
File exo pi oti eparchi provlima stin explorer (to ikonidio pu grafi explorer k vlepis ta file su) my k den anigi Gia na dilekso to axetiko file Gia na kano upgrade to tilephono my.
Από restoreΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Κύριοι/ες θα παρακαλούσα οι αναρτήσεις να είναι στα Ελληνικά ή Αγγλικά για ορολογίες και διαδικασίες (εκτός φυσικά προβλήματος) καθώς τα greeklish κουράζουν.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
ΟK...sorry
-
Ωραία η νέα ρομ... Αλλά κάτι παίζει με τα χρώματα των εφαρμογών... Ή με φαίνεται;;; ςOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H spy123 έγραψε:
έχω κατεβάσει την ΝΈΑ έκδοση αλλα δεν μπορώ να την κάνω install γιατί ο explorer μου έχει πρόβλημα...
παρακαλώ πες τε μου πως μπορώ να κάνω install την ΝΈΑ έκδοση... Δηλαδή τα βήματα αναλυτικά ...
Ευχαριστώ
Γύρισε την γλώσσα του κινητού στα Ελληνικά ή πέρασέ την από recovery.
-
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Αν εννοείς, ότι είναι εγκατεστημένες στο κινητό αλλά δεν φαίνονται σαν εγκατεστημένες στο google play, κάνε καθαρισμό δεδομένων του google play και θα εμφανιστούν.
Αν εννοείς ότι δεν φαίνονται καθόλου εγκατεστημένες στο κινητό, τότε σου λείπουν αρχεία του gapps και είναι κλασικό πρόβλημα της Κινέζικης ROM αυτό τον καιρό. Σε αυτή την περίπτωση ή ξαναπερνάς τα gapps από πάνω ή βάζεις την GTV ή την Ευρωπαϊκή.
-
-
Εκανα reboot στο αλλο συστημα δυο φορες και όλα καλά ,δεν εξρω τώρα τι ακριβώς έγινε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα