Τώρα πως μπορώ μέσα από το σύστημα όχι από τον browser.. Nα κανω προεπιλεγμενο τον dolphin?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Τώρα πως μπορώ μέσα από το σύστημα όχι από τον browser.. Nα κανω προεπιλεγμενο τον dolphin?
ρυθμισεις-εφαρμογες- προεπιλεγμενες ρυθμισεις εφαρμογων ( τερμα κατω ειναι) -πλοηγος και επιλεγεις οποιον θελεις. -
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
ρυθμισεις-εφαρμογες- προεπιλεγμενες ρυθμισεις εφαρμογων ( τερμα κατω ειναι) -πλοηγος και επιλεγεις οποιον θελεις.
Ευχαριστω πολυ! -
-
Έχει τα Ελληνικά της Stock.
Δεν είναι MIUI να χρειάζεται μετάφραση ... -
Ο/H prekasg έγραψε:
Την έχει δοκιμάσει κανένας απο εσάς?
Όσον αφορά την 5.2.6 έχω να πω πολύ καλά λόγια. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το mi3 μου. -
Καλή η τελευταία έκδοση αλλά εγώ έβαλα την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας διότι από το ακουστικό παρότι το ηχείο ήταν τέρμα, δεν άκουγα τπτ, παρά μόνο ψηθυρους στο mi2, δεν ξέρω αν το έχει κανείς, ενώ στην έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τέλεια!!! Το WiFi Hot spot εξακολουθεί να μην λειτουργεί
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Όσον αφορά την 5.2.6 έχω να πω πολύ καλά λόγια. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το mi3 μου.
Και στο Redmi Note 4G όλα πολύ καλά! Το screen casting σχεδόν άριστο πάλι, μηδενικά FCs μέχρι τώρα, όπως και μηδενικά Reboots. Antutu δεν δείχνει το μεγαλύτερο του Score, αλλά σε γενικές γραμμές πολύ σταθερή ROM, και ακόμα και σε παιχνίδια που κολλούσαν λιγάκι τώρα όλα πάνε smooth -
Ο/H xsaviola28 έγραψε:
δεν παρατηρησα καποιο ιδιαιτερο μηνυμα ξεκιναει η διαδικασια και σε μερικα δευτερολεπτα βγαζει failed την εχω κατεβασει αρκετες φορες ,επισης εχω φλασαρει ολες τις gtv απο την αρχη για να κανω κατι λαθος γι αυτο ρωταω αν αλλαξε κατι και το εχω χασει -
Ο/H xsaviola28 έγραψε:
Ο/H xsaviola28 έγραψε:
δεν παρατηρησα καποιο ιδιαιτερο μηνυμα ξεκιναει η διαδικασια και σε μερικα δευτερολεπτα βγαζει failed την εχω κατεβασει αρκετες φορες ,επισης εχω φλασαρει ολες τις gtv απο την αρχη για να κανω κατι λαθος γι αυτο ρωταω αν αλλαξε κατι και το εχω χασει
Δοκίμασε να την κατεβάσεις από το Site και να την περάσεις αντί για τον OTA, ο OTA τώρα τελευταία κάνει πολλά νερά -
το δοκιμασα ,τα ιδια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα