Καλησπέρα.Δεύτερη φορά περασμένη η ρομ με wipe data/factory reset απόν cwm και τη δεύτερη μέρα αρχίζουν και κρασάρουν όλες οι εφαρμογές...Τι μπορεί να φταίει;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Memory Leak προφανώς...
-
Που σημαίνει; Να περάσω την παλιότερη λες αρχηγέ; Κάνω κάτι άλλο;
-
Διάλεξε μία έκδοση που δεν σου είχε προβλήματα.
Οι 2 τελευταίες Version είχαν τελικά αρκετά προβληματάκια τελικά, εκτός από τις Stable που έχουν τα λιγότερα προβλήματα. -
δυστυχως οι 2 τελευταιες ηταν σκετη απογοητευση..κ πανω που περιμενα τη σημερινη μπας κ δουμε φως μαθαινω για την αργια των κινεζων!!!
από stable ελληνικη ποια θεωρείται πιο καλη από το συνολο των χρηστων που τις χρησιμοποιουν? -
Κοίτα ή τελευταία που έχω είναι αρκετά καλή. Ούτε fc ούτε reboots ούτε chrash. Απο διαχείριση μνήμης αρκετά καλά σε mi3w περίπου 800 με 700.Ολα δουλεύουν καλά. Και εγώ μέχρι τώρα τις developer είχα για 8 μήνες. Τωρα είμαι στην stable.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ωραια τοτε...,σε ευχαριστω με βλεπω να την δοκιμαζω...το λινκ αν μπορει καποιος να μου δωσει,μην κανω καμια πατατα....
-
Επειδή το βλέπω αρκετά, μην κολλάτε με το πόση ελεύθερη μνήμη έχει το κινητό. Η μνήμη υπάρχει για να καταλαμβάνεται και εφόσον το κινητό δεν λαγκάρει τότε και 100mb να έχει ελεύθερα δεν μας απασχολεί.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk -
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Επειδή το βλέπω αρκετά, μην κολλάτε με το πόση ελεύθερη μνήμη έχει το κινητό. Η μνήμη υπάρχει για να καταλαμβάνεται και εφόσον το κινητό δεν λαγκάρει τότε και 100mb να έχει ελεύθερα δεν μας απασχολεί
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
είχα να κάνω reboot το Mi3 3+ ημέρες και κάποια στιγμή άρχισαν όλες οι εφαρμογές να χτυπάνε fc's
μετά από εκκαθάριση ram είχε 160mb free και ξεκίνησε να χτυπάει και ο launcher
Έκανα reboot και δεν μπουτάρε η miui κόλλαγε στο boot logo
Από recovery δοκίμασα τα πάντα wipe cache restore defaults... αλλα τίποτα δεν βοηθησε τελικά έκανα install τη rom από πάνω για να bootarei
Αρχικά επειδή είχα παρόμοια προβλήματα και με την προηγουμενη όταν πέρασα την τελευταια rom είχα κάνει wipe data και restore defaults μήπως και έστρωνε κάπως ...
-
Δεν θα βγει 5.2.20;
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Δεν θα βγει 5.2.20;
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Την ανακοίνωση πάνω πάνω με τα κόκκινα δεν την είδες ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα