Παιδιά καλησπέρα. Ίσως να βρήκα ένα bug, ή μπορεί να είναι και τυχαίο... Απλά, όταν πατάω να κάνει επανεκκίνηση το κινητό, μέχρι τώρα 5 φορές στο 7 reboot το τηλέφωνο κόλλαγε σε μια μαύρη οθόνη, πριν το MI logo... Εννοείται οτι με κρατημένο το power button , bootαρε κανονικά.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
good is never enough...always you can do better.....
Παιδιά πρέπει να έχει θέμα η ρομ γιατί δεν θυμάμαι να μου το έκανε με την προηγούμενη,μου το έχει κάνει κάποιες φορές τρώει κόλλημα και πατάει στην οθόνη μόνο του ότι θέλει....
Για να μαθαινω και εγω... πρεπει καθε φορά που βγαίνει καινούρια ρομ να την περνάω; Βλέπω οτι όλοι περιμένετε να βγει η καινουρια ,γιατί αυτό; Αν δεν την περασω πιθανον να έχω πρόβλημα στην λειτουργία του τηλεφώνου;
Σε κάθε νέα Version συνήθως υπάρχουν κάποιες διορθώσεις σε προβλήματα, αλλά και προσθήκες νέων χαρακτηριστικών.
Βέβαια κανείς δεν υποχρεώνεται να κάνει αναβάθμιση κάθε εβδομάδα, και εφ'όσον κρίνεις πως δουλεύει άψογα η συσκευή σου, μπορείς να αγνοήσεις τις αναβαθμίσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μπορώ δηλαδή αν και εφόσον δεν έχω προβλημα΄με αυτή να μην βάλω την επόμενη και να βάλω ας πούμε μετά απο 3-4 βελτιώσεις εκείνη χωρίς να πρ'επει να περάσω πρώτα τις πρηγούμενες;
Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση;;; το gps σε όσους έχουν mi4, πώς τα πάει;; Γιατί εμένα και αργεί πάρα πολύ να με βρει, και μετά με χάνει, με ξαναβρισκει... Έλεος...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
good is never enough...always you can do better.....