Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.

Χθες μετα απο καιρο ειπα να ασχοληθω με το κινητο (Mi3w) και να του κανω update απο v5 καποια εκδοση απο δω που ειχα βαλει οταν πηρα το κινητο σε v6,
    εχοντας κανενα απολυτως παραπονο απο την v5!!
    Κανοντας ολα τα wipe (3) περασα το update (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.6.zip) απο το recovery.
    Στησιμο ολα απο την αρχη για να μην εχω κανενα προβλημα με τα backup.
    Ολα καλα.. μεχρι που εβαλα το bsplayer να δω καμια σειρα μεσω δικτυου απο τον υπολογιστη.. ανα τακτα διαστηματα crashare..
    το εβγαλα το ξαναβαλα.. τιποτα.. εκανα καθαριση δεδομενων αλλα παλι τιποτα..
    επεισης ενα παιχνιδι Dragonvale το crashare και αυτο..
    Mε ολα τα αλλα ολα κομπλε αλλα επειδη το Bsplayer ειναι must για μενα το πηρα παλι απο την αρχη με νεο κατεβασμα της rom νεο καθαρο install της..
    και ομως παλι ακριβως τα ιδια προβληματα..
    καμια ιδεα? γυριζω σε v5?

επεισης θελω να μαθω ποια εκδοση wsm tools παιζει καλα στην v6 γιατι το χρειαζομαι..
    και πως βγαινει το music player απο το notification bar..
  • Χρειάζομαι κάποιον που έχει εγκαταστήσει την stable έκδοση, όχι την developer, να μ,ου επιβεβαιώσει εάν εμφανίζει αυτό το πρόβλημα ή όχι, γιατί από το αγγλικό μου είπαν ότι στην σταθερή έκδοση δεν εμφανίζεται και να μου κάνει καναδυό printscreen εάν επαναλαμβάνεται να τους τα κοτσάρω

en.miui.com/thread-89068-1-1.html

Ευχαριστώ
  • Καλησπέρα! Δε μου δουλευει η περιστροφή οθονης ξαφνικα. Καμια ιδέα; update έφταιγε η σελιδα!
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην karamela ().

• Διαφήμιση
  • Ο/H karamela έγραψε:

Καλησπέρα! Δε μου δουλευει η περιστροφή οθονης ξαφνικα. Καμια ιδέα; update έφταιγε η σελιδα!

Καλημέρα για δες Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - οθόνη - αυτόματη περιστροφή μήπως έχει απενεργοποιηθεί ;
  • ρε παιδια το εγραψα κ 3-4 μερες νωρίτερα αλλα απαντηση δεν πηρα.μετα το τελευταιο update ειδα ότι δεν μπορω να δημιουργησω φωνητικο μνμ!παταω το μικροφωνακι για να μιλησω,ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου κ αμεσως κλεινει γράφοντας το μνμ ''δυστυχως η Εφαρμογή Εφαρμογή Google εχει σταματησει''.το δοκιμασε κανεις να μας πει είναι οντως bug ή πρεπει να κανω εγω κατι?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

ρε παιδια το εγραψα κ 3-4 μερες νωρίτερα αλλα απαντηση δεν πηρα.μετα το τελευταιο update ειδα ότι δεν μπορω να δημιουργησω φωνητικο μνμ!παταω το μικροφωνακι για να μιλησω,ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου κ αμεσως κλεινει γράφοντας το μνμ ''δυστυχως η Εφαρμογή Εφαρμογή Google εχει σταματησει''.το δοκιμασε κανεις να μας πει είναι οντως bug ή πρεπει να κανω εγω κατι?

Εμένα φιλέ μου λειτουργεί μια χαρα και το φωνητικο μήνυμα και η αναζήτηση
  • Ο/H gio έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

ρε παιδια το εγραψα κ 3-4 μερες νωρίτερα αλλα απαντηση δεν πηρα.μετα το τελευταιο update ειδα ότι δεν μπορω να δημιουργησω φωνητικο μνμ!παταω το μικροφωνακι για να μιλησω,ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου κ αμεσως κλεινει γράφοντας το μνμ ''δυστυχως η Εφαρμογή Εφαρμογή Google εχει σταματησει''.το δοκιμασε κανεις να μας πει είναι οντως bug ή πρεπει να κανω εγω κατι?

Εμένα φιλέ μου λειτουργεί μια χαρα και το φωνητικο μήνυμα και η αναζήτηση

Και σε εμένα λειτουργεί κανονικότητα ,μήπως να κάνεις ενα καθαρισμό από ρυθμίσεις - εφαρμογές !
  • Άρα δικό μου πρόβλημα είναι προφανώς. Έχω κάνει καθαρισμό δεδομένων χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον θα θέλει απεγκατασταση - εγκατάσταση ξανά..
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

edit:εκανα απεγκατασταση-εγκατασταση κ όλα οκ τωρα. :)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην apollo_il ().

• Δυστηχως τα xiaomi δεν με πανε απο οτι φαινεται
    εκει που πηρα το Mi4 και νομιζα οτι τελειωσαν τα προβληματα μου ... Μολις αρχισαν
    λιγες μερες χρησης με πολυ προσοχη χωρις να πεσει κατω το κινητο ... απο το μικροφωνο δεν με ακουνε αλλα μονο τους ακουω
    ξαναπερασα τη ROM μηπως και ... αλλα δυστηχως τιποτα
    την πατησα απο οτι φαινεται

δεν δοκιμασα wipe κτλ , απλα ξαναπερασα τη ROM απο πανω , δεν εχω κουραγιο να τα σβησω ολα και να τα ξαναπερασω, πιο πιθανω βλεπω το ενδεχομενο να φευγει απο το μπαλκονι παρα να ξανακανω τετοια διαδικασια αυτη τη στιγμη.

υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο αλλο το θεμα του ;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H prekasg έγραψε:

Δυστηχως τα xiaomi δεν με πανε απο οτι φαινεται
    εκει που πηρα το Mi4 και νομιζα οτι τελειωσαν τα προβληματα μου ... Μολις αρχισαν
    λιγες μερες χρησης με πολυ προσοχη χωρις να πεσει κατω το κινητο ... απο το μικροφωνο δεν με ακουνε αλλα μονο τους ακουω
    ξαναπερασα τη ROM μηπως και ... αλλα δυστηχως τιποτα
    την πατησα απο οτι φαινεται

δεν δοκιμασα wipe κτλ , απλα ξαναπερασα τη ROM απο πανω , δεν εχω κουραγιο να τα σβησω ολα και να τα ξαναπερασω, πιο πιθανω βλεπω το ενδεχομενο να φευγει απο το μπαλκονι παρα να ξανακανω τετοια διαδικασια αυτη τη στιγμη.

υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο αλλο το θεμα του ;

Καλησπέρα μην σε κυριεύει η απογοήτευση κάπου θα βρεθεί λύση ,στο έκανε ξαφνικά αυτό ; Με hands free δοκιμασες εαν σε ακούνε ; Μήπως να κάνεις ενα κόπο ακόμα με όλα τα wipes και να την περάσεις από την αρχή όχι απο επάνω ;