[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.13 ROM για το Mi-Pad...- Μi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-5.3.13.zip (V6 MIUI)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-Pad- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.3.13 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
Καλό Download... - Μi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-5.3.13.zip (V6 MIUI)
-
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.13 ROM για τις ακόλουθες συσκευές...
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A)
Tρέχουσα έκδοση 5.3.13
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Aν δεν έχετε ήδη περασμένη κάποια προηγούμενη GTV BETA Rom, τότε πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται ΕΔΩ.
Καλό Download.... -
-
Ο/H prekasg έγραψε:
εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη. να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;
========================================================================
Φίλε prekasg, δεν έδωσες σημασία γι αυτό που σου είπα πιο πάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έφυγε το βύσμα από το εσωτερικό μικρόφωνο.!!!
Και εγώ ήμουν σ΄αυτό το δίλημμα για το αν έπρεπε να το στείλω στο κινέζικο μαγαζί που το είχα αγοράσει, και το έφτιαξα εδώ στην Αθήνα , μέσα σε μια μέρα. -
Πέρασα τη νέα ρομ GTV-5.3.13 στο Μi2-S και διαπύστωσα ότι μου λείπει η εφαρμογή FM-Ράδιο!
Το περίεργο είναι οτι υφίσταται στις Εφαρμογές μου απλά δεν υπάρχει πουθενά ως εικονίδιο για να την ενεργοποιήσω.....
Η εγκατάσταση έγινε με τον εξής Οδηγό Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) και φυσικά έκανα και wipe-cache πριν την εγκατάσταση.
Παρακαλώ για επιβεβαίωση για να κάνω σχετική αναφορά λάθους..."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H kok8 έγραψε:
Πέρασα τη νέα ρομ GTV-5.3.13 στο Μi2-S και διαπύστωσα ότι μου λείπει η εφαρμογή FM-Ράδιο!
Το περίεργο είναι οτι υφίσταται στις Εφαρμογές μου απλά δεν υπάρχει πουθενά ως εικονίδιο για να την ενεργοποιήσω.....
Η εγκατάσταση έγινε με τον εξής Οδηγό Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) και φυσικά έκανα και wipe-cache πριν την εγκατάσταση.
Παρακαλώ για επιβεβαίωση για να κάνω σχετική αναφορά λάθους...
Έχει βγει εντελώς νέα εφαρμογή για το Ραδιόφωνο, το οποίο είναι γεμάτο Κινέζικα, έχει on-line περιεχόμενο (Κίνας), και δημιουργεί προβλήματα σε μερικές συσκευές στις οποίες και αφαιρέθηκε προσωρινά.
Θα γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις - μεταφράσεις και θα σας δοθεί σε Fix σε όσες συσκευές χρειάζεται...
Στην επόμενη Version θα είναι έτοιμη η εφαρμογή σε όλες τις συσκευές.. -
-
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.13 ROM για το Mi-Note/Pro..- Mi-Note/Pro => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_virgo_GTV-5.3.13.zip
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-Note/Pro- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.3.13 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
-
Το περίμενα οταν διάβασα και εγώ το οικείο θεμα στο xiaomi.com θα ήθελα όμως έστω και το παλιό γιατί το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη δουλειά μου."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα