Ο/H kok8 έγραψε:
Το περίμενα οταν διάβασα και εγώ το οικείο θεμα στο xiaomi.com θα ήθελα όμως έστω και το παλιό γιατί το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη δουλειά μου.
Σε λίγο θα έχετε τα Fix του FM Radio ανά συσκευή...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kok8 έγραψε:
Το περίμενα οταν διάβασα και εγώ το οικείο θεμα στο xiaomi.com θα ήθελα όμως έστω και το παλιό γιατί το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη δουλειά μου.
Ο/H prekasg έγραψε:
εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη.
να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη. να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;
========================================================================
Φίλε prekasg, δεν έδωσες σημασία γι αυτό που σου είπα πιο πάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έφυγε το βύσμα από το εσωτερικό μικρόφωνο.!!!
Και εγώ ήμουν σ΄αυτό το δίλημμα για το αν έπρεπε να το στείλω στο κινέζικο μαγαζί που το είχα αγοράσει, και το έφτιαξα εδώ στην Αθήνα , μέσα σε μια μέρα.
Ο/H toulis improve έγραψε:
παιδια καλησπερα. μολις εκανα μια πατατα μολις. εχω το MI 3W και το εκανα factory reset. Τωρα ισχυουν τα ιδια μολις κατεβασω την αναβαθμιση? και πως μπορω να τα σβησω ολα οτι εχει μεσα?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμα τα FIX για τις συσκευές που έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή FM_Radio.
Απο Recovery βγαζει error
- RedMi Note 4G/LTE => FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip.[/quote]
- Δεν περνα απο τον updater ( οuτε και η rom Περασε απο εκει και την εβαλα απο Recovery )
E:Error in /sdcard/downloaded _rom/FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip
(status 6 )
E: Installation aborted
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην villasg ().
Ο/H villasg έγραψε:
E:Error in /sdcard/downloaded _rom/FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip
(status 6 )