Ο/H villasg έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμα τα FIX για τις συσκευές που έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή FM_Radio.
Απο Recovery βγαζει error
- RedMi Note 4G/LTE => FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip.[/quote]
- Δεν περνα απο τον updater ( οuτε και η rom Περασε απο εκει και την εβαλα απο Recovery )
E:Error in /sdcard/downloaded _rom/FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip
(status 6 )
E: Installation aborted
Ξανακατέβασέ το μήπως είναι κατεστραμμένο το αρχείο.
Για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να είναι κατεστραμμένο το αρχείο στον Server το ανέβασα και πάλι...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H villasg έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμα τα FIX για τις συσκευές που έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή FM_Radio.
- RedMi Note 4G/LTE => FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip.[/quote]
- Δεν περνα απο τον updater ( οuτε και η rom Περασε απο εκει και την εβαλα απο Recovery )
E:Error in /sdcard/downloaded _rom/FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip
(status 6 )
E: Installation aborted
Να εξασφαλίσουμε το ανθρώπινο λάθος: Μετονομάζουμε το αρχείο της Rom ή του Fix σε update.zip προσοχή όχι (update.zip.zip) και μετά μέσω recovery (αναλυτικός οδηγός εδώ) προβαίνουμε στην εγκατάσταση.
Με αυτό τον τρόπο πέρασα χωρίς πρόβλημα στο Mi-2S τόσο τη Rom όσο και το Fix."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) - RedMi Note 4G/LTE => FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip.[/quote]
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι Roms των συσκευών που είχαν πρόβλημα με το FM_Radio, έχουν αντικατασταθεί με νέες διορθωμένες...
Μπορείτε λοιπόν να κάνετε Flash το Fix ανά συσκευή, ή να κάνετε πάλι Flash ολόκληρη την ROM. -
-
Τα ειχα κανει ολα ( το ειχα ξανακατεβασει , το εκανα σαν update.zip ) τιποτα .
Το κατεβασα τωρα και ολα ΟΚ -
-
Η 5.3.13 πως ειναι συγκριτικά με την προγούμενη ρομ (5.3.6) που έχω και είναι σχεδόν απροβλημάτιστη αξίζει η αναβάθμιση? και κάποια άλλα σχετικά με την κάμερα, 1 στις 10 φορές που θα την ανοίξω πετάει το μην οτι η εφαρμογή δεν συνδέθηκε με την κάμερα και κανει fc ειναι φυσιολογίκο? με την v5 δεν μου το έκανε πότε, επισης γιατί ανεβάζει την φωτεινότητα με την εφαρμογή της κάμερας αλλάζει αυτο?
-
Καλησπερα .
Θελω να (ξανα)περασω την 5.3.13 αλλα καθαρη .
Τι wipes πρεπει να κανω ( και πως εαν ειναι ευκολο να μου πειτε την διαδικασια ) και πως να την περασω ? -
Ο/H villasg έγραψε:
Καλησπερα .
Τι wipes πρεπει να κανω ( και πως εαν ειναι ευκολο να μου πειτε την διαδικασια ) και πως να την περασω ?
Κατέβασε την rom στην καρτούλα SD. Reboot σε recovery Wipe Cache + Wipe Dalvik + Format /System + Format /Data + Install Zip From SD (το αρχείο της rom) και έχεις 5.3.13 όπως την γέννησε η μάνα της!!! -
-
Με την Stable έχω χαθεί από το Forum, μιλάμε δεν έχω τι να γράψω στο Forum γιατί το κινητό πετάει... Αλλά το ψήνω άσχημα να ξανά βάλω Developer!
Για πείτε, πως πάει η τελευταία 5.3.13? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H villasg έγραψε:
Καλησπερα .
Τι wipes πρεπει να κανω ( και πως εαν ειναι ευκολο να μου πειτε την διαδικασια ) και πως να την περασω ?
Κατέβασε την rom στην καρτούλα SD. Reboot σε recovery Wipe Cache + Wipe Dalvik + Format /System + Format /Data + Install Zip From SD (το αρχείο της rom) και έχεις 5.3.13 όπως την γέννησε η μάνα της!!!
Μια ακόμα ερώτηση .
την rom με το όνομα που έχει ή θέλει μετονομασία σε update.zip ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα