Προφανως και το έχω στο full. Απλα ρωτάω αν το έχουν παρατηρήσει και άλλα άτομα η αν είναι ιδέα μου.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Οκ. Εμένα στο mi3 όλα καλά με τα pistons 2 - αυτό που παρατηρώ βέβαια είναι οτι απο τη μέση και μετά όσο ανεβάζω δεν αυξάνεται ο ήχος(ίσως είναι και ρύθμιση προστασίας δεν το έχω ψάξει).
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Καλημέρα παίδες.έχω πρόβλημα με την miui 6 στο mi2s στο εξής:πήρα το Sony Bluetooth sbh20,a2dp και ενώ τους ακούω το μικρόφωνο δεν δουλεύει και αν πατήσω σε handsfree λειτουργία,με ακούνε αλλά δεν ακούω.Απο ότι έχω δει υπάρχει πρόβλημα με τα Bluetooth στην 6.μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχω δει?
Καλησπέρα χρόνια πολλά ,σε mi3w τουλάχιστον κανένα πρόβλημα. -
Ο/H mv_best έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Καλημέρα παίδες.έχω πρόβλημα με την miui 6 στο mi2s στο εξής:πήρα το Sony Bluetooth sbh20,a2dp και ενώ τους ακούω το μικρόφωνο δεν δουλεύει και αν πατήσω σε handsfree λειτουργία,με ακούνε αλλά δεν ακούω.Απο ότι έχω δει υπάρχει πρόβλημα με τα Bluetooth στην 6.μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχω δει?
Καλησπέρα χρόνια πολλά ,σε mi3w τουλάχιστον κανένα πρόβλημα.
Όχι δεν έχω sony είναι gigaset -
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.27 ROM για τις παρακάτω συσκευές...- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.27.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.27.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
[GTV-5.3.27] Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-3W (WCDMA)
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.3.27 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)
Mi-4 (WCDMA)
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.3.20 MIUI ROM
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)
- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.3.27.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.3.27 ROM, για το RedMi Note 4G/LTE...- Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.3.27.zip ([lexicon]V6 + CWM Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.3.27 MIUI ROM
-
Ολα οκ με την τελευταία GTV-5.3.27 στα αγγλικα που την χρησιμοποιῶ εγω.. μερικα κολληματάκια και που εκλεινε ο browser φτιαχτήκανε σε μενα.
Εκανα και wipe cache/dalvik cache.
-
Εξαφανίστηκε το κέντρο ασφαλείας από το κέντρο ειδοποιήσεων. Από το εικονίδιο τρέχει μια χαρά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Τις περισσότερες φορές είναι καλό να γινεται, σε γλυτώνει απο προβλήματα. Σειρά δεν υπάρχει απλά μπαίνοντας στο menu του recovery βλεπεις πρώτα την επιλογή Wipe Cache.
-
Παιδιά καλησπέρα, θυμάστε αυτό το παλιό bug με το WiFi location; Εμφανίστηκε πάλι σε αυτήν την έκδοση, δε βρίσκει τοποθεσία
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εξαφανίστηκε το κέντρο ασφαλείας από το κέντρο ειδοποιήσεων. Από το εικονίδιο τρέχει μια χαρά.
Εγώ το ενεργοποίησα και μου το εμφανίζει στην μπάρα ειδοποιήσεων κανονικά.
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, θυμάστε αυτό το παλιό bug με το WiFi location; Εμφανίστηκε πάλι σε αυτήν την έκδοση, δε βρίσκει τοποθεσία
Την τοποθεσία εμένα τήν βρίσκει μέσω των google maps με wifi εκτός αν εννοείς κάτι άλλο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα