You may think you can fly - but you better not try
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H spiv4kl έγραψε:
Για το redmi note 4g ισχύει;
Όχι. Υπάρχει έλεγχος στο script ακριβώς για αυτό το λόγο. Αν προσπαθήσεις να το βάλεις δεν θα σε αφήσει. Γιατί; έχεις πρόβλημα στο note;
Ο/H shinig έγραψε:
Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει υποστιριξη απο την κοινοτητα για το redmi 2 4g 2gb ram,οταν αυτο κυκλοφορηση?(σκεφτομαι την αγορα του μιας και εχω μεινει απο συσκευη αλλα περιμενω να βγει αυτη η εκδοση)
Φυσικά και θα υπάρχει υποστήριξη
Ο/H Thracia έγραψε:
Τα partition size είναι σωστά, αλλά θα έπρεπε να έχεις περίπου 103MB ελεύθερα στο /system με την 5.3.27.
-
Καλημέρα σε όλους , με την νέα έκδοση στο MI3 παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το location στο καιρό το οποίο λύθηκε με το location-fix_cancro_5.3.27_5.3.27.zip.
Επίσης παρατήρησα ότι πλέον δεν έχω LED ειδοπόιηση για εισερχόμενα emails - sms - αναπάντητες κλήσεις , έκανα wipe davlick cache αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Υπάρχει και σε άλλους το ζήτημα με τα LED notifications? -
Στο note 4g έχω πρόβλημα με το location,όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. Επίσης με τα Led notification το πρόβλημα που έχω εγώ είναι ότι ανάβει σε όλα το πράσινο χρώμα,ενώ το έχω βάλει για κλήσεις πχ μπλε.
-
Τελικά το ζήτημα με τα LED notifications δεν υφίσταται απλά είναι ενεργό μόνο όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη , όταν είναι ενεργή έχει μονο τα bar notifications.
-
Παιδιά δυστυχώς μετά το flash του location fix έχω force close στις περισσότερες εφαρμογές, αναγκάστηκα να κάνω reflash τη ROM από recovery, μπορείτε να το κοιτάξετε; Επίσης δε γίνεται flash το location fix από recovery λέει mount error, μόνο από τον updater γίνεται. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Τα partition size είναι σωστά, αλλά θα έπρεπε να έχεις περίπου 103MB ελεύθερα στο /system με την 5.3.27.
[/quote]
Μετα απο wipe cache dalvik cache format system έχω αυτό είναι λογικό?You may think you can fly - but you better not try -
@Thracia πόσες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες? Η μήπως έχεις κάποιες που τρώνε ιδιαίτερα πολύ χώρο όπως οι πλοηγοί?
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
location-fix_cancro_5.3.27_5.3.27.zip
πως το εγκαθιστουμε?unzip και το βαζουμε στην καρτα και το τρεχουμε? -
Ο/H papila έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
location-fix_cancro_5.3.27_5.3.27.zip
πως το εγκαθιστουμε?unzip και το βαζουμε στην καρτα και το τρεχουμε?
Οχι unzip απλά αντιγραφή στην SD και φλασάρισμα με τον updater = Αναβάθμιση. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@Thracia πόσες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες? Η μήπως έχεις κάποιες που τρώνε ιδιαίτερα πολύ χώρο όπως οι πλοηγοί?
Στο system καμια εκτος από αυτές της ROMYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Στο system καμια εκτος από αυτές της ROM
Εχεις εγκαταστήσει εφαρμογή τύπου LinkSD??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα