καλησπερα παιδια χρονια πολλα και συγχαρητηρια! μολις κατεβασα την τελευταια και το πρωτο πραγμα που ειδα ειναι οταν κατεβασεις την οθωνη στις συντομευσεις εκει ειναι ξανα στα αγγλικα. δεν δυσκολευει καπου αλλα ειπα να το αναφερω να προσπαθησω και εγω να βοηθησω λιγο! καλη συνεχεια!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλημερα χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους
στο θεμα μας τωρα και απο τις 2 ρομ που εμαλα στο redmi note η 5.4.3 και η 5.4.10 το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η μπαταρια τελιωνει πολυ γρηγορα με το ζορι μια μερα μου κραταει ολα τα αλλα δουλευουν κανονοικα
To ίδιο μπήκα να γράψω, πραγματικά εξατμίζεται ακόμα και χωρίς χρήση... -
ερωτηση βγηκε καινουργια εκδοση recovery twrp η 2.8.4.0 μπορω να την βαλω στο κινητο παρολου που φοραει την v5?
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
ερωτηση βγηκε καινουργια εκδοση recovery twrp η 2.8.4.0 μπορω να την βαλω στο κινητο παρολου που φοραει την v5?
Προχώρα άφοβα. Εγω έχω την 2.8.5.0 -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Προχώρα άφοβα. Εγω έχω την 2.8.5.0
το εκανα πριν μου απαντησεις,αλλα δεν μπαινει στο καινουργιο recovery,μηπως επρεπε να το ξεζιπαρω?
και τωρα δεν εχω recovery πως θα το ξανακανω να εχω? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Επίσης παρατήρησα πως όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα του κινητόυ δείχνει μονίμως Ε!
Πήγαινε Settings/Mobile Networks/ Πάτα πάνω στο εικονίδιο της Sim Card / Mobile network Settings/ και πάτα στην επιλογή 3G Prefered[/quote
τελικα ενω παταω προτινομενος τυπου δικτυου την επιλογη 1 δεν την πιανει καθολου πιστευω να ειναι το μοναδικο bug και να γινει με την επομενη ρομ
1, προτημηστε τα δικτυα 3g
2, μονο δικτυα 2g εξ.μπαταρ. (πιανει μονο αυτο)
3, μονο δικτυα 3g -
ενα μεγαλο ευχαριστω στον χρηστη bodai πηγα να βαλω στο κινητο μου με v5 μια καινουργια εκδοση της twrp για καποιο λογο εφαγε φλασια και δεν ειχα καθολου ρεκοβερυ ουτε μπορουσα να μπω το παλεψαμε για 1,5ωρα και τελικα καταφεραμε.
σε ευχαριστω φιλε χρηστο bodai -
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!!
Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες. -
Ο/H cy67 έγραψε:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!!
Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.
Χρόνια Πολλά @cy67,
κάνε rebuild το index και θα διορθωθεί πιστεύω.. -
Έβαλα σήμερα την gtv 5.4.10 πολύ καλή δουλειά, εννοείτε πως θα μείνω με αυτήν
Αλλά έχω δύο απορίες
α. Γτ δεν μου έχουν συγχρονίσει από το cloud τα SMS? Έχω πατήσει συγχρονισμό αλλά τπτ
β. Τώρα τα update θα τα κάνω απ το update της miui ή από το ota update? Στο ota update πρέπει να κάνω λογαριασμό? Γτ μου λέει κάτι τέτοιο -
με 5.4.10 εχω προβληματακια. ειδικοτερα στην διαχείρειση των καρτων, δε διαγράφει πάντα, δεν εγκαθιστα στον φακελο που θελω σε πολλες εφαρμογες... το x-plore manager δεν μπορει να διαχειριστει σχεδον τιποτα και αλλοι file manager αντιμετωπιζουν προβλημα... navigon τσου... γενικα δε με εξυπηρετει... μενω σε 5.4.3 στην οποια ομως παλι ο x-plore εχει τα ιδια προβληματα αλλα ο es manager φαινετσι οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα