το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες. οκ το έχω κάνει αυτό που μου έχει πει και θα σε ενημερώσω. ευχαριστώ
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H cy67 έγραψε:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!!
Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.
Βάλε την εφαρμογή exdialer η οποία έχει και ελληνικά -
μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος.
πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης.
επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην bandit650 ().
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος.
πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης.
επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα.
Γιατι δεν χρησιμοποιεις το link2sd για να τις μετακινησεις; -
Εδώ και 2 μήνες σχεδόν δεν μπορώ να στείλω sms σε 4ψήφιους αριθμούς. Συμβαίνει και σε άλλους?
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
καλημερα, η λυση ειναι απλη, ετσι τουλαχιστον εφτιαξε για εμενα. Θα πας στις ρυθμισεις -> Εφαρμογες -> Μessenger (θα κατεβεις τερμα κατω) -> Διαχειρηση Δικαιωματων -> Προβολη αναδυομενου παραθυρου. το ενεργοποιεισ και εισαι ετοιμος.ελπιζω να σε βοηθησα. -
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Makis man το προβλημα με τους file manages ειναι προβλημα root .Δοκίμασε τον root browser ενω εχεις κατεβάσει και το supersu και εχεις δώσει δικαιωματα απο εκει.Για το navigon δεν βρηκα κατι .Σε αλλες συσκευες xiaomi με kitkat Και v6 δουλευει αψογα.Ας ελπισουμε πως σε αλλες εκδοσεις θα δουλεψει.Η ρομ θελει δουλίτσα ακομα αλλα πιστευω πως βρίσκεται σε καλο δρόμο.
το προβλημα ομως ειναι οτι πολλες εφαρμογες δεν με αφηνουν να διαχειριστω την sd card. πχ, browsers δε με αφηνουν να επιλεξω φακελο download παρα μονο στην εσωτερική μνημη παρολο που εχω δικαιωματα root ( το ελεγξα με checkroot) -
Ο/H Giorgos Papageorgiou έγραψε:
Παιδια οι ελληνικές rom μπορούν να εγκατασταθούν στο ΜΙ-4 LTE η θα έχει πρόβλημα το κινητό?
Mi-3W - Mi-4W - Mi-4 4G/LTE έχουν τις ίδιες ROM.
Άλλωστε και η Xiaomi στην επίσημη σελίδα της MIUI, μία ROM έχει.. -
Παίδες καλησπέρα,
Έκανα σήμερα μία δοκιμή και έβαλα την lollipop του ivan 5.4.17.
Μέχρι στιγμής όλα καλά φαίνονται αλλά αυτό το σπαστικό πρόβλημα με το network locator εμφανίστηκε πάλι.
Και έλεγα μήπως μπορειτε να βάλετε το link με το network fix της kitkat να το δοκιμάσω να το φλασάρω μήπως και κάνει και το φτιάξει.
Thanks !! -
Ναι τα download πανε στην εσωτερικη καρτα και στο εκει αντιστοιχο αρχειο.Με το προγραμμα που σου εγραψα μπορεις μετα να τα μεταφερεις.Αν καταλαβα καλα με τα φτωχα αγγλικα μου αυτο μπορει να διορθωθη στην πορεια.Ενας τυπος εχει φτιαξει ενα κερνελ και η καρτα με τον εσωτερικο χωρο λειτουργουν σαν ενας χωρος.Αντμιν αν εχω καταλαβει καλα και οντως αξιζει να το προσθεταμε σε μελλοντικες εκδοσεις
REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official ForumΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην cas21 ().
-
Ξέρουμε ποτε θα είναι έτοιμη η 5.4.17 για το redmi note 3g? γιατί έχω θέμα και αφού θα φλασαρω που θα φλασαρω ρομ να βάλω κατευθείαν την καινούργια αν γινεται.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα