[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Re: [GTV-5.4.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Παιδία μια ερώτηση που έχω..
    Θα περάσω αύριο την νέα ρομ σε ΜΙ2
    Τώρα είμαι στην GTV 5.3.27..
    Τι μπορώ να κάνω για να μην χάσω τους κωδικούς του ίντερνετ που έχω..
    Και δεύτερο πώς μπορώ να μεταφέρω data και settings ορισμένων εφαρμογών??
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Επειδη με ετρωγε η περιεργεια κατεβασα και δοκιμασα την 5.4.17 (απο miui eu 13γλωση).Πρωτα συμπερασματα :διορθωθηκαν τα προβληματα με τις επαφες που χανοντουσαν στην επανεκινηση και το ραδιοφωνο εγινε ξανα FM.Το προβλημα με το navigon παραμενει και δοκιμη σε "αγορασμενο" sygic οδηγησε σε συνεχη fc.Το μεγαλυτερο προβλημα που ειναι η χρηση εσωτερικου χωρου και καρτας SD με εγκατασταση του αρχειου που ειχα αναφερει σε αλλο ποσταρισμα διορθωνεται.Σαν εσωτερικο χωρο βλεπει την SD.Περιμενω την δικια μας και ελπιζω να μπορει να ενσωματωνεται και το αντιστοιχο αρχειο για την διορθωση του εσωτερικου χωρου

το here το έχεις δοκιμάσει η δε το δοκιμάζεις επειδή δεν είναι "αγορασμένο" ; :)))

κι επίσης τι %$##%@% γράφουν στα changelog για πεταλούδες και για βλακείες άσχετα bug και δεν αναφέρουν αυτά που είναι και πιο βασικά ;

διορθώνει και τον θέμα της κάμερας με τον χώρο ;
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kodorevi8ulis ().

• Ο/H cas21 έγραψε:

Επειδη με ετρωγε η περιεργεια κατεβασα και δοκιμασα την 5.4.17 (απο miui eu 13γλωση).Πρωτα συμπερασματα :διορθωθηκαν τα προβληματα με τις επαφες που χανοντουσαν στην επανεκινηση και το ραδιοφωνο εγινε ξανα FM.Το προβλημα με το navigon παραμενει και δοκιμη σε "αγορασμενο" sygic οδηγησε σε συνεχη fc.Το μεγαλυτερο προβλημα που ειναι η χρηση εσωτερικου χωρου και καρτας SD με εγκατασταση του αρχειου που ειχα αναφερει σε αλλο ποσταρισμα διορθωνεται.Σαν εσωτερικο χωρο βλεπει την SD.Περιμενω την δικια μας και ελπιζω να μπορει να ενσωματωνεται και το αντιστοιχο αρχειο για την διορθωση του εσωτερικου χωρου

Επειδή θέλω να βάλω και εγώ το αρχείο αυτό θα Έχω πρόβλημα μετά με τυχόν αναβάθμιση της ρομ;
  • Οντως οι φωτο πηγαινουν στον κανονικο εσωτερικο χωρο.Το here δεν ειναι κακο απλος ο καθενας μας εχει κολληματα.Εγω με το navigon που το δουλευω και με βοηθαει στην δουλεια χρονια.Δεν ξερω τι γραφεται στα changelog εγω κανω τις δοκιμες μου και τις αναφερω για διασταυρωση με αλλους χρηστες.Η ρομ δεν ειναι stable και φυσικα θα εχει ατελιες.Για αυτο τα αναφερουμε για βελτιωσεις.Μην ξεχναμε οτι καποιοι βγαζουν τα ματια τους για να τις εχουμε εμεις.
  • Ο/H bandit650 έγραψε:

Επειδή θέλω να βάλω και εγώ το αρχείο αυτό θα Έχω πρόβλημα μετά με τυχόν αναβάθμιση της ρομ;

Αν δεν ενσωματωθεί στις ROM, σε κάθε Update θα πρέπει να ξαναβάζετε αμέσως μετά το Patch, διαφορετικά θα χάνετε τις εφαρμογές που αποθηκεύτηκαν στην SD.
    Όσο για την ενσωμάτωση, δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα κάνουμε κάτι τέτοιο.

Εφ'όσον υπάρχει τρόπος να το περάσετε, δεν είναι πρόβλημα να το κάνει κάποιος σε 2ο χρόνο.
    Θα πρέπει να ξέρετε όμως πως αν δεν έχετε SD-Card με πολύ καλή ταχύτητα, θα κάνετε την συσκευή σας αργή ακόμη και στο Boot, και ειδικά σε ΗD Video Rcording ίσως έχετε σπασίματα με κακής ποιότητας SD.

Η μετατροπή δεν φέρνει μόνο καλά αλλά έχει και παρενέργειες.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H cas21 έγραψε:

το link2sd δεν δουλευει σε v6?το εχεις δοκιμασει?και ποιο patch βαζουμε για την μεταφορα παιχνιδιων σε sd καρτα με ενδιαφερει διοτι την κυριακη μολις ετοιμασουν τα παιδια την καινουργια ρομ λεω να βαλω στο κινητο μου την v6
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Οντως οι φωτο πηγαινουν στον κανονικο εσωτερικο χωρο.Δεν ξερω τι γραφεται στα changelog εγω κανω τις δοκιμες μου και τις αναφερω για διασταυρωση με αλλους χρηστες.Η ρομ δεν ειναι stable και φυσικα θα εχει ατελιες.Για αυτο τα αναφερουμε για βελτιωσεις.Μην ξεχναμε οτι καποιοι βγαζουν τα ματια τους για να τις εχουμε εμεις.

απλά αναφέρω ότι ενώ υπάρχουν σημαντικές διορθώσεις βλέπουμε στο επίσημο changelog να γράφουν ό.τι ναναι

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εφ'όσον υπάρχει τρόπος να το περάσετε, δεν είναι πρόβλημα να το κάνει κάποιος σε 2ο χρόνο.
    Θα πρέπει να ξέρετε όμως πως αν δεν έχετε SD-Card με πολύ καλή ταχύτητα, θα κάνετε την συσκευή σας αργή ακόμη και στο Boot, και ειδικά σε ΗD Video Rcording ίσως έχετε σπασίματα με κακής ποιότητας SD.

Η μετατροπή δεν φέρνει μόνο καλά αλλά έχει και παρενέργειες.

σε μια συσκευή με 4gb rom και με χάλια partitions δυστυχώς αυτές οι μετατροπές την κάνουν ακόμα λειτουργική
  • Χωρίς τον τροποποιημένο Kernel το hongmi1 δεν είχε χώρο για τίποτα... Όλα τα data τον εφαρμογών τα αποθηκεύει στο Phone storage με μόλις λίγες μέρες χρήση έφτανε στα 0mb οπότε είναι μονόδρομος αυτό το mod. Βέβαια με class 10 memory card.
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Κάθε πότε βγαίνει η gtv για το mi2? Έχει συγκεκριμένη ημέρα? Πχ η χθεσινή ποτέ θα δοθεί στο ota update?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Η νέα GTV-5.4.17 θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη από το απόγευμα της Κυριακής 18/4
    Δοκιμάζουμε αλλαγές στον τρόπο που θα γίνονται τα Updates των ROM (Χρήση της Αναβάθμισης - Updater της MIUI)
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Ο/H dimpet έγραψε:

Χωρίς τον τροποποιημένο Kernel το hongmi1 δεν είχε χώρο για τίποτα... Όλα τα data τον εφαρμογών τα αποθηκεύει στο Phone storage με μόλις λίγες μέρες χρήση έφτανε στα 0mb οπότε είναι μονόδρομος αυτό το mod. Βέβαια με class 10 memory card.

αυτο που μπορουμε να το βρουμε?και λογικα αναφερεσε οταν βαζεις την v6?γιατι εγω με την v5 με το link2sd εχω σωθει.