Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H dimpet έγραψε:
Χωρίς τον τροποποιημένο Kernel το hongmi1 δεν είχε χώρο για τίποτα... Όλα τα data τον εφαρμογών τα αποθηκεύει στο Phone storage με μόλις λίγες μέρες χρήση έφτανε στα 0mb οπότε είναι μονόδρομος αυτό το mod. Βέβαια με class 10 memory card.
αυτο που μπορουμε να το βρουμε?και λογικα αναφερεσε οταν βαζεις την v6?γιατι εγω με την v5 με το link2sd εχω σωθει.
Μπορείς να το βρείς εδώ. Πρόσεξε μόνο, γιατί έχει αλλάξει τις δηλώσεις στο fstab του ramdisk του boot.img και όχι τον ίδιο τον kernel. Που σημαίνει ότι εφόσον δεν έχει γίνει και η αντίστοιχη αλλαγή στο ramdisk του recovery.img, μπορείς να μπερδευτείς σε περίπτωση που κάνεις wipe την sdcard μέσα απο recovery (για το πια είναι εσωτερική και πια εξωτερική) και να σβύσεις κατα λάθος κάτι που δεν θέλεις να σβύσεις.
Καλύτερα να βάλεις το link2sd που δουλεύει μια χαρά για καθημερινή χρήση (δεν ξέρω τι γίνεται με μερικά απαιτητικά παιχνίδια γιατί δεν παίζω) και στην V6. Και επιλέγεις και τι θα βάλεις και τι όχι στην SD, αντίθετα με το mod που απλά κάνει swap. Έτσι, δεν θα χρειάζεσαι να ξαναπερνάς το mod κάθε φορά που κάνεις update την ROM.
Και τα δύο δουλεύουν μια χαρά. Διάλεξε ότι σε βολεύει καλύτερα.