[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Έχουν αφαιρέσει την επιλογή για την αποθήκευση σε sd ή Phone storage των φωτογραφιών από την κάμερα.
-
-
δυστηχως το link2sd δεν δουλευει στην v6 τα παιχνιδια δεν μετακινουντε στην εσωτερικη καρτα,εχω ξενερωσει τωρα τι κανουμε?
και που πας στο κινητο να ορισεις που θα τα βαζει? -
Ο/H spy123 έγραψε:
Ποτέ θα είναι έτοιμη η GTV 5.4.17για Μi3W;
Σε 1 ώρα περίπου !!!
Ο/H mparaxir έγραψε:
δυστηχως το link2sd δεν δουλευει στην v6 τα παιχνιδια δεν μετακινουντε στην εσωτερικη καρτα,εχω ξενερωσει τωρα τι κανουμε?
και που πας στο κινητο να ορισεις που θα τα βαζει?
Δοκίμασες την Moded ROM με τo Kernel Patch ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spy123 έγραψε:
Ποτέ θα είναι έτοιμη η GTV 5.4.17για Μi3W;
Σε 1 ώρα περίπου !!!
Ο/H mparaxir έγραψε:
και που πας στο κινητο να ορισεις που θα τα βαζει?
Δοκίμασες την Moded ROM με τo Kernel Patch ?
οχι boss λες να βαλω αυτη?ε μια ερωτηση οι οδηγιες που ειναι?και λογικα θελει sd καρτα class 10 εμενα γραφει η καρτα μου τοτε που το ειχα παρει απο το κινητο απο το minideal hc I δεκα class δεν ειναι?και μια τελευταια ερωτηση σορυ αμα στα πριζω ξερω οτι εχεις δουλεια το κινητο μου περνει 64 καρτα εσωτερικη?γιατι λεει μεχρι 32
εντιτ αμα περασω αυτη με το τροποποιημενο κερνελ την περναω απο πανω?χωρις factory reset?εχω βαλει την τελευταια που βγαλατε σημερα αλλα την απλη χωρις το τροποποιημενο κερνελΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mparaxir ().
-
Πάρε πρώτα ένα Full Backup από το recovery just in case, και πέρνα την απλά από επάνω.
Πρέπει να είναι Class 10 η κάρτα που έχεις.
Μερικοί έχουν δοκιμάσει 64 GB, αλλά παίζουν και πολλά ενδεχόμενα ασυμβατότητας με διάφορες κάρτες και είναι λίγο λαχείο αν θα σου κάτσει.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει καμία 64GB και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες GTV-5.4.17 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές....- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.4.17.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.4.17.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
Mi-3W (WCDMA)- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.17 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Fix των Αγγλικών στην Task Bar
- Fix των προβλημάτων με τα πληκτρολόγια
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)
Mi-4 (WCDMA)
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.17 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Fix των Αγγλικών στην Task Bar
- Fix των προβλημάτων με τα πληκτρολόγια
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)
- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.4.17.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
Γιατί δεν κατεβενει?
-
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Ναι παιδιά, να την ξανακατεβάσετε γιατί έγιναν διορθώσεις της τελευταίας στιγμής...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα