Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.17 ROM για το Mi-Pad...

[GTV-5.4.17] Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.

Mi-Pad
    • Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
    • Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.17 MIUI ROM
    • Aναβάθμιση των apks στο data/app
    • Fix των Αγγλικών στην Task Bar
    Καλό Download...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Βρε παιδιά σας παρακαλώ φτιάξτε το ραδιόφωνο στο mi2 δεν αντέχω χωρίς ράδιο, please.... Αν είναι να βάλω την official developer την κινεζική... Please φτιάξτε το... Δεν βρίσκει τους σταθμούς και δεν ακούγεται τπτ από τα ηχεια/ακουστικά
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H panokato1096 έγραψε:

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, φοβερη δουλεια ελπίζω να συνέχισεται έτσι.

δουλευει η ρυθμιση προτεινομενος τυπος δυκτιου
    προτιμηστε τα δικτυα 3g

Ναι η ρύθμιση παντα δουλευει, απλως τι γίνετε το πρόβλημα με τη ρύθμιση απ οτι είδα στο official miui είναι θεμα λογισμικου και μπορεί να το αναπαράγεις ευκολα και απλα. Δηλαδη ετσι όπως είναι οι σιμ τις αλλαζεις θέση και της αφήνεις να λειτουργουν κανονικά σε 2G αν της ξαναλλαξεις μετα απο λίγο καιρό (δεν ξέρω ποσο) κολαει το συστημα και δεν αλλάζει. Για να φτιάξει όμως θέλει να περάσεις τη ρομ μέσω recovery, εχοντας κανει πρωτα τα wipes, αν εχεις TWRP το wipe το απλό που σου έχει φτανει. Το είχα σαν πρόβλημα κι εγώ την παρασκευή. Απο εδώ το βρηκα. Ελπίζω να τα μετεφερα σωστα :P
    ([Redmi Note 3G Beta] Unable to set preferred network type - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum)
  • Διαφήμιση
  • Ακόμη ένα μπράβο για την καλή σας δουλειά!
    Μέχρι στιγμής απ' όσα είδα δουλεύουν όλα κανονικά. Έχω μόνο τα εξής δύο θέματα:
    1.- δεν εμφανίζει τα ονόματα στο αρχείο κλήσεων &
    3.- παλιά πατώντας το αριστερό πλήκτρο έβλεπα ποιες εφαρμογές έτρεχαν & τις έκλεινα με το κυκλάκι. Άλλαξε αυτό ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι;
    Και φυσικά δεν μπορώ να δω την διαθέσιμη μνήμη.
    Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sothatz ().

• Ο/H panokato1096 έγραψε:

Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H panokato1096 έγραψε:

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, φοβερη δουλεια ελπίζω να συνέχισεται έτσι.

δουλευει η ρυθμιση προτεινομενος τυπος δυκτιου
    προτιμηστε τα δικτυα 3g

Ναι η ρύθμιση παντα δουλευει, απλως τι γίνετε το πρόβλημα με τη ρύθμιση απ οτι είδα στο official miui είναι θεμα λογισμικου και μπορεί να το αναπαράγεις ευκολα και απλα. Δηλαδη ετσι όπως είναι οι σιμ τις αλλαζεις θέση και της αφήνεις να λειτουργουν κανονικά σε 2G αν της ξαναλλαξεις μετα απο λίγο καιρό (δεν ξέρω ποσο) κολαει το συστημα και δεν αλλάζει. Για να φτιάξει όμως θέλει να περάσεις τη ρομ μέσω recovery, εχοντας κανει πρωτα τα wipes, αν εχεις TWRP το wipe το απλό που σου έχει φτανει. Το είχα σαν πρόβλημα κι εγώ την παρασκευή. Απο εδώ το βρηκα. Ελπίζω να τα μετεφερα σωστα :P
    ([Redmi Note 3G Beta] Unable to set preferred network type - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum)

kaλημερα και καλη εβδομαδα
    εδω εισαι λαθος συγνωμη που το λεω αλλα εχθες που εβαλα παλι την 5.4.3 δουλεψε κανονικα τα προτηνομενα δικτυα του 3g με την 4.3.10 ηταν το θεμα
  • Καλημερα, οκ δεκτό... Εγώ πάντως έτρωγα άκυρα απο το κινητό γιατι δεν άλλαζε με τίποτα και είχα και εγώ το ίδιο θέμα γι αυτό και το εψαξα. Το είχα με την 5.4.10 και όπως καταλάβες την ξαναπερασα. Μπερδεμα πάντως. Στις προηγουμενες ειχα θέμα με την τελευταια της V5 που είχαν βγάλει αλλά δεν ασχοληθηκα καθόλου το άφησα ετσι.
  • Παιδια στην v6 που έβαλα δεν δουλευει μερικως το mobileucle tools αμα το γραφω καλα, διοτι με αυτό και τον οδηγό που βρηκα στο φορουμ σας ρυθμιζόμενο το gps να κλειδώνει ποιο γρήγορα. Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα παρόμοιο με το tools;
    Γιατι οταν παω από εκεί στο engender Mode mou με πετάει έξω στα άλλα δουλεύει κανονικα
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος.
    πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης.
    επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις το link2sd για να τις μετακινησεις;

Εγώ προσπάθησα με το link2sd να μεταφέρω τις εφαρμογές που είναι εκεί που λέει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στη SD αλλά τις μεταφέρει μόνο στο PHONE STORAGE και όχι στη SD. Μάλιστα όταν το έκανα χάθηκαν και πολλά από τα εικονίδια των εφαρμογών που υπήρχαν στη οθόνη του τηλεφώνου μου. Αυτό με ανάγκασε να τις ξανά εγκαταστήσω στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
    Το θέμα νομίζω είναι να μπορεί κάποιος να τις βάζει στη SD και να έχει ελεύθερους χώρους στο τηλέφωνο.
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Βρε παιδιά σας παρακαλώ φτιάξτε το ραδιόφωνο στο mi2 δεν αντέχω χωρίς ράδιο, please.... Αν είναι να βάλω την official developer την κινεζική... Please φτιάξτε το... Δεν βρίσκει τους σταθμούς και δεν ακούγεται τπτ από τα ηχεια/ακουστικά

Μαλλον ειναι η σειρα μας σήμερα το πρωι πηρε αναβαθμιση το M2a οποτε οπου να ειναι θα δωσουν και για το Mi2s που προφανως εχει μπολικη δουλεια η Lolipop και γι αυτο την αφησαν τελευταία υπομονή... :)
    Xiaomi 13
  • Η rom για το Mi2S βγήκε πριν από του Mi2A. Για δες λίγο τα links
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H cy67 έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος.
    πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης.
    επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις το link2sd για να τις μετακινησεις;

Εγώ προσπάθησα με το link2sd να μεταφέρω τις εφαρμογές που είναι εκεί που λέει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στη SD αλλά τις μεταφέρει μόνο στο PHONE STORAGE και όχι στη SD. Μάλιστα όταν το έκανα χάθηκαν και πολλά από τα εικονίδια των εφαρμογών που υπήρχαν στη οθόνη του τηλεφώνου μου. Αυτό με ανάγκασε να τις ξανά εγκαταστήσω στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
    Το θέμα νομίζω είναι να μπορεί κάποιος να τις βάζει στη SD και να έχει ελεύθερους χώρους στο τηλέφωνο.

ερωτηση πρεπει η sd καρτα να διαχωριστει για να δουλεψει η εφαρμογη?
  • Διαφήμιση
  • Δεν ξέρω αλλά χωρίς ράδιο... ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ!!!

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Όταν κάποιος μου κάνει αναπάντητη δεν μου εμφανίζει κανένα notification ούτε πχ. Το 1 πάνω στις κλήσεις ούτε τπτ... Μόνο το "απορρίφθηκε" εμφανίζει... Υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω ή είναι bug?
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Kalmichalis ().