Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.17 ROM για το Mi-Note/Pro....

Changelog της τρέχουσας έκδοσης.

Mi-Note/Pro

• Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
    • Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.17 MIUI ROM
    • Aναβάθμιση των apks στο data/app
    • Fix των Αγγλικών στην Task Bar
    Καλό Download...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

.......
    Αυτό το πρόβλημα με το Ραδιόφωνο, υπάρχει στο Mi2 στις lollipop εκδόσεις.

Τελευταία στιγμή πριν γυρίσω στη GTV-5.3.27 (V6 kit Kat) ROM βρήκα μια εφαρμογή FM ραδιοφώνου η οποία παίζει κανονικά στο Mi-2S με τη GTV-5.4.17 (V6 Lollipop) ROM.

Η εφαρμογή είναι η Spirit2: Real FM Radio 4 AOSP και είναι διαθέσιμη στο Google Play στα 10,00€.

Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα μια "δοκιμαστική" έκδοση την οποία εφάρμοσα με επιτυχία.

Έχει πολλές δυνατότητες, επιλογές και ρυθμίσεις ως και δυνατότητα εγγραφής και έχει αναπτυχθεί από xda-developer, περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον επίσημο ιστότοπο: [APP][4.1+] Spirit2: Real FM Radio for AOSP & root by mikereidis

"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

To ευχάριστο νέο για όλους σας είναι πως πλέον θα έχετε πλήρη υποστήριξη των Updates για όλες τις συσκευές, μέσα από τον επίσημο Updater - Αναβάθμιση της MIUI.
    Καταργούμε εντελώς τον προβληματικό ΟΤΑ Updater, και στις επόμενες ημέρες θα λάβετε ένα Fix για όλες τις συσκευές σας, ώστε να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη των ΟΤΑ, και να λάβετε την επόμενη αναβάθμιση μέσα από τον Updater της MIUI.

Θα παρέχουμε σε επόμενο βήμα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ΟΤΑ (patch μικρού μεγέθους) ή Full ROM Download, και φυσικά το Flash θα γίνεται αυτόματα.

πολυ ωραιο μπραβο μπος.
    μια ερωτηση η καμερα δεν μπορω με τιποτα στην φωτογραφικη οταν το εχω να βρω το ζουμ το καταργησανε?
    εντιτ παντος αμα πας στο ota updater στην κατηγορια kernel γραφει kernel που δεν υποστηριζετε ο σημιουργος του κερνελ δεν υποστηριζει τον ota updater ζητηστε τουτ ευγενικα να ενεργοποιησει την υποστηριξη για την εφαρμογη αυτη,και απο κατω σε παρενθεση λεει λειπει το kernel.ota.prop

σε μενα εχει κανονικα ζουμ με 2 δακτυλα ανοιγεις και κλεινεις το ζουμ

εχω παρατηρησει μεγαλη πτωση στη διαρκεια ζωης της μπαταριας. η v6 ειναι ποιο ενεργοβορα απο τη 5;
  • Διαφήμιση
  • Bάλτε την Demo έκδοση που είναι free και θα διορθωθεί και το πρόβλημα με το FM_Radio....

• Ο/H bandit650 έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

To ευχάριστο νέο για όλους σας είναι πως πλέον θα έχετε πλήρη υποστήριξη των Updates για όλες τις συσκευές, μέσα από τον επίσημο Updater - Αναβάθμιση της MIUI.
    Καταργούμε εντελώς τον προβληματικό ΟΤΑ Updater, και στις επόμενες ημέρες θα λάβετε ένα Fix για όλες τις συσκευές σας, ώστε να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη των ΟΤΑ, και να λάβετε την επόμενη αναβάθμιση μέσα από τον Updater της MIUI.

Θα παρέχουμε σε επόμενο βήμα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ΟΤΑ (patch μικρού μεγέθους) ή Full ROM Download, και φυσικά το Flash θα γίνεται αυτόματα.

πολυ ωραιο μπραβο μπος.
    μια ερωτηση η καμερα δεν μπορω με τιποτα στην φωτογραφικη οταν το εχω να βρω το ζουμ το καταργησανε?
    εντιτ παντος αμα πας στο ota updater στην κατηγορια kernel γραφει kernel που δεν υποστηριζετε ο σημιουργος του κερνελ δεν υποστηριζει τον ota updater ζητηστε τουτ ευγενικα να ενεργοποιησει την υποστηριξη για την εφαρμογη αυτη,και απο κατω σε παρενθεση λεει λειπει το kernel.ota.prop

εχω παρατηρησει μεγαλη πτωση στη διαρκεια ζωης της μπαταριας. η v6 ειναι ποιο ενεργοβορα απο τη 5;

μπα ισα ισα απο την τελευταια v5 που ειχα καλυτερη η v6 σε μπαταρια ειναι σε διαρκεια.
    θα ξαναδοκιμασω με τα δυο δακτυλα στην v5 παντος απο τα πληκτρα απο την φωνη εκανε ζουμ.
    εχω παρατηρησει ομως και κατι αλλο που μου εχει σπασει τα νευρα στην οθονη εχω φτιαξει τα εικονιδια απο την μια μερια τα παιχνδιδια και απο την αλλη οι εφαρμογες,αλλα οταν κανω επανεκινηση παλι τα εικονιδια μπερδευοντε γιατι γιινετε αυτο αραγε?
    ΜIUI-ART ξερεις τι παιζει με το τελευταιο που λεω με τα εικονιδια?
  • πήγαινε στις ρυθμίσεις -> κάμερα , εκεί έχει επιλογή για να κάνεις ρύθμιση με τα κουμπιά
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

πολυ ωραιο μπραβο μπος.

μπα ισα ισα απο την τελευταια v5 που ειχα καλυτερη η v6 σε μπαταρια ειναι σε διαρκεια.
    θα ξαναδοκιμασω με τα δυο δακτυλα στην v5 παντος απο τα πληκτρα απο την φωνη εκανε ζουμ.
    εχω παρατηρησει ομως και κατι αλλο που μου εχει σπασει τα νευρα στην οθονη εχω φτιαξει τα εικονιδια απο την μια μερια τα παιχνδιδια και απο την αλλη οι εφαρμογες,αλλα οταν κανω επανεκινηση παλι τα εικονιδια μπερδευοντε γιατι γιινετε αυτο αραγε?
    ΜIUI-ART ξερεις τι παιζει με το τελευταιο που λεω με τα εικονιδια?

αυτο με τα πληκτρα της φωνης το ειχες δηλωσει στις ρυθμισεις στα πληκτρα. δε ξερω αν μπορεις να το ξαναβαλεις δε το εψαξα γιατι εμενα με βολευει με τα δακτυλα.

αυτο με τα εικονιδια εμενα μου το εκανε μια εφαρμογη που εστελνε τις εφαρμογες στη καρτα. νομιζω move2sd ηταν

εγω δε κανω αναβαθμιση με οτα . η με τη αναβαθμιση της miui η με twrp βαζω τις αναβαθμισεις.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.4.17 Rom για το RedMi Note 1S (Dual SIM)...

Changelog της τρέχουσας έκδοσης.

• Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
    • Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.17 MIUI ROM
    • Aναβάθμιση των apks στο data/app
    • Fix των Αγγλικών στην Task Bar
    Καλό Download...

• Καλησπέρα σε όλους!
    Μια ερώτηση:
    Για να περάσω την 5.4.17 στο 1s μέσω TWRP (v 2.8.0.2.) τι πρέπει να κάνω wipe ?
    Φτάνει το factory reset η' πρέπει να μπω στο advance wipe και αν ναι πια κουτάκια πρέπει να τικαρω?
    Ευχαριστώ πολύ!
  • Eξαρτάται από ποια ROM έχεις περασμένη τώρα στην συσκευή σου.

Αν έχεις καμία παλιά MIUI V5, ναι θα χρειαστεί να κάνεις μόνο Factory Defaults/Reset από το Recovery και απλά μετά περνάς την τελευταία GTV-5.4.17 που είναι MIUI V6.

Aν έχεις στην συσκευή σου ήδη μία MIUI V6 multilang ας πούμε από το xiaomi.eu(miuiadnroid), τότε απλά περνάς την δική μας από επάνω και είσαι εντάξει.

• Διαφήμιση