Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H mparaxir έγραψε:

Ο/H sideris20250 έγραψε:

Τελικα στην 5.4.17 το προτιμωμενος τυπου δικτυου περνει απο μονο του το προτιμηστε τα δικτυα 3g
    για τα υποληπα πιστευω οτι δουλευουν κανονικα

Όχι λάθος κάνεις έχεις να επιλέξεις δίκτυο 2g η 3g
    Πας στο ρυθμισεις διαχείριση sim μετά λεει πληροφορίες sim π. Χ εμένα λέει wind πατάς εκεί και μετά σε βγάζει να επιλέξεις τι δίκτυο θες

καλημερα που ειναι το λαθος στην 5,4,10 ενω επελεγες την εντολη προτηνομενο δικτυο 3g δεν την επαιρνρε καθολυ δουλευε μονο το 2g τωρα δουλευει και σε 2g & 3g

και κατι που σημερα ειδα για πρωτη φορα ραδιοφωνο να δουλευει χωρις τα ακουστικα

Ετσι οπως το εγραψες αρχικά κατάλαβα ότι δεν είχε επιλογή να επιλέξεις 2g η 3g

Σε μένα δούλευε το 3G και στην 5.4.10
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

FIX_FM_Radio Mi-2S (Lollipop)

Σε όσους έχουν την GTV-5.4.17 (Lollipop) για το Mi-2S, ας δοκιμάσουν να κάνουν flash το παρακάτω Fix για το FM_Radio...
    Είναι μία απόπειρα για που κάνω χωρίς να έχω την συσκευή, και θα χρειαστώ τις δοκιμές σας..

=>

Απλά το περνάτε πάνω από την ROM από το Recovery ή τον Updater της MIUI

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H kok8 έγραψε:

Το εγκατέστησα και για να τρέξει το offline FM Radio, εκτός από την 1η εκκίνηση που υποχρεωτικά ζητάει internet, απενεργοποιούμε το internet και μετά πατώντας το κουμπί του Ραδιοφώνου εμφανίζεται η επιλογή χρήσης του FM Radio.
    Δυστυχώς δεν παίζει, δεν έχει δηλαδή ήχο ούτε στα ακουστικά ούτε στο εξωτερικό ηχείο όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του πχ αναζήτηση κλπ είναι σωστές.

To πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε συσκευή για να κάνουμε δοκιμές και fix.
    Oπότε βασιζόμαστε στο fix που θα κάνουν οι developers της Κίνας....

Μόλις κατάφερα :thumbsup: να εγκαταστήσω στο Mi-2S το Fix για το FM Radio που μας έδωσε ο admin, παραθέτω τον τρόπο με τον οποίο το ενεργοποίησα:

1. Εγκατέστησα ξανά τη Rom GTV-5.4.17.zip (V6 Developer - Lollipop).

2. Εγκατέστησα το παραπάνω Fix του admin.

3. Ενεργοποίησα το wifi και στην 1η σελίδα του ραδιοφώνου έκανα τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

4. Αναλυτικά στην 1η σελίδα πατάμε το παρακάτω επισημασμένο σύμβολο:

5. Στην επόμενη σελίδα πατάμε το παρακάτω επισημασμένο σύμβολο:

6. Τέλος αφού κάνουμε για μια μόνο φορά την παραπάνω διαδικασία, κάθε φορά που ενεργοποιούμε το FM Radio, χωρίς wifi, επιλέγουμε
    την επιλογή "Χρήση του FM Ράδιο".
    :thumbup:

7. Σε περίπτωση που ενεργοποιήσουμε το ραδιόφωνο με το wifi ανοικτό :/ τότε κάνουμε ξανά τα Βήματα 4 & 5. :rolleyes:
    "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • εμενα μου κανει καινουργιο κολπο το κινητακι. μολις κανω εγκατασταση καποιες εφαρμογες κολαει το κινητο (το Titanium Backup εσβησα τωρα μολις και το εκανε). μονο με reboot στρωνει... σας το κανει και εσας ή μονο εμενα ?? αλλα δεν το κανει σε ολες τισ εφαρμογεσ αυτο... :/
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kok8 έγραψε:

6. Τέλος αφού κάνουμε για μια μόνο φορά την παραπάνω διαδικασία, κάθε φορά που ενεργοποιούμε το FM Radio, χωρίς wifi, επιλέγουμε
    την επιλογή "Χρήση του FM Ράδιο".

Και δουλεύει τώρα κανονικά ?
    Ακούγεται ο ήχος ?
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ακούγεται ο ήχος ?

ΝΑΙ απλά αν κατά λάθος μπεις στο ραδιόφωνο με wifi ανοιχτό τότε θα πρέπει να ξανακάνεις τα βήματα 4 και 5 που περιγράφω παραπάνω.
    "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ακούγεται ο ήχος ?

ΝΑΙ απλά αν κατά λάθος μπεις στο ραδιόφωνο με wifi ανοιχτό τότε θα πρέπει να ξανακάνεις τα βήματα 4 και 5 που περιγράφω παραπάνω.

Να επιβεβαιωσω και εγω οτι λειτουργει,και να ευχαριστησω τον φιλο kok8 για την λεπτομερη βοηθεια.
  • Δουλεύει άψογα σε εμένα!!! Ευχαριστούμε πολύ admin!!!! Ακολούθησα τις οδηγίες και είναι όλα κομπλέ δεν βλέπω κανένα bug στο mi2/s
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Δουλεύει άψογα σε εμένα!!! Ευχαριστούμε πολύ admin!!!! Ακολούθησα τις οδηγίες και είναι όλα κομπλέ δεν βλέπω κανένα bug στο mi2/s

Είναι φοβερά δύσκολο να κάνει κάπoιος Debug σε μία ROM όταν δεν έχει στα χέρια του την συσκευή....
    Παρ'όλα αυτά προσπαθώ για το καλύτερο.
    Χαίρομαι που σας δούλεψε.... :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Να επιβεβαιώσω και εγω οτι δουλεύει μια χαρά τωρα μένει να μπλοκάρουμε την πρόσβαση της εφαρμογής στο ίντερνετ ωστε να μην ξαναμπεί από μόνη της.
    Xiaomi 13
  • Re: Re: [GTV-5.4.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Μια ερώτηση... Μου είπατε από πάνω ότι καλύτερα να αποφύγουμε το titanium backup γιατί μπορεί κατά λάθος να μεταφέρει παλιά δεδομένα και να επηρεάσει την ρομ..

Μια ερώτηση
    Αν κανω backup μονο τις εφαρμογές, και οχι εφαρμογές + δεδομένα
    Έτσι μπορώ να τα κάνω restore στην νέα ρομ?

Εχω ΜΙ2

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εδώ παρακαλώ, γιατι θέλω να την περάσω απόψε
  • υπάρχει και το "Αντίγραφα" πρόγραμμα της Miui (εγώ έτσι το έκανα γιατί λόγω Partition δεν έβλεπε το titanium το backup μου)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ακούγεται ο ήχος ?

Μπορείτε να κάνετε το εξής (Θα το γράψω στα Αγγλικά για να μην κάνω λάθος γιατί δεν έχω καθόλου Ελληνικά φορτωμένα τώρα στο κινητό):
    Αφού συνδεθείτε μια φορά όπως το περιγράφεις και δουλέψει το Radio, πηγαίνετε στο Security>Data usage>Restrict app data usage>System και βγάλτε το check-mark από το Radio. Μετά (ή πρίν από αυτό) κάντε και καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή Radio και την επόμενη φορά που θα τρέξετε το Radio, θα σας ρωτήσει αν θέλετε να συνδέεται στο Internet ναι ή όχι και πατήστε όχι με τσεκαρισμένη την επιλογή "να μην εμφανιστεί ξανά".