εμμένω ότι είναι πολύ ωραία η 5.4.17 πλην όμως η μπαταρία φεύγει σαν το νεράκι!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H sothatz έγραψε:
τελικα ναι εχεις δικιο μετα απο 3 ημερες δοκιμη φευγει πολυ γρηγορα η μπαταρια,εχω παρατηρησει και κατι αλλο καταναλωνει πολυ γρηγορα τα mb οσο αφορα για ιντερνετ. -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g
Πας να επιλέξεις ήχο εκτός τους προεπιλεγμενους της συσκευης;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου
ναι επιλεγω τον ηχο αλλα δεν τον αλαζει δεν ξερω γιατι αλλα αφου αυριο βγαινει καινουρια ενημερωση θα την περασω και θα δω αν ξεπεραστικε και αυτο το εμποδιο
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Τελικά στο ΝΟΤΕ 3G και με την 5.4.10 και με την 5.4.17 γίνεται μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Με τις προηγούμενες ROM's κρατούσε πάνω από 18 ώρες με βαριά χρήση και πάνω από 2 μέρες (52 ώρες για την ακρίβεια) με ελαφριά χρήση και τώρα με βαριά χρήση κρατάει το πολύ 8-10 ώρες. Γενικά με αφήνει στα κρία του λουτρού μέσα στην μέρα πριν προλάβω να γυρίσω σπίτι για επαναφόρτηση.
Τώρα πρέπει να περιμένω να φορτήσει για 1 1/2 ώρα για να φύγω. Το βράδυ στις 11 είχε φορτιστεί 100%. Το έβγαλα από την φόρτηση και το άφησα στην ίδια κατάσταση που το αφήνω από τότε που το αγόρασα. (wi-fi ανοικτό, δεδομένα τηλεφωνίας κληστά και 2G και στις δύο κάρτες, χωρίς να τρέχουν από πίσω νέες ή παράξενες εφαρμογές).|
Στις 8 το πρωί ήταν στο 75% και μετά από 2 ώρες χρήσης σε ίντερνετ με wi-fi έπεσε στο 45%.
μέχρι στιγμής νιώθω ότι είμαι στα ίδια επίπεδα , μήπως να έκανες κανά calibration την μπαταρία ; (γενικά θέλει μετά από αλλαγές ρομ) , επίσης εγώ έχω διακόψει/σβήσει τα περισσότερα από τα νέα bloatoειδή προγράμματα της Miui
την μια μερα την βγαζει με ολα ανοιχτα gps wifi data παιζω και καναδυο παιχνιδια δεν ειναι ομως σαν την 5.2.10 που κρατουσε ανετα 2 μερες
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H sothatz έγραψε:
τελικα ναι εχεις δικιο μετα απο 3 ημερες δοκιμη φευγει πολυ γρηγορα η μπαταρια,εχω παρατηρησει και κατι αλλο καταναλωνει πολυ γρηγορα τα mb οσο αφορα για ιντερνετ.
για τα mb κατι αλλο φταιει δεν ειναι απο την ρομ πρεπει να εχεις καποια εφαρμογη που σε τραβαει τα mb π.χ to google+ αν περνει μπακαπ τις φοτο τα mb τα ρουφαει σστο αψε σβησε κανε κανενα περιορισμο στις εφαρμογες σου για να μην μπορουν να τραβανε mb (χρηση δεδομενων -περιορισμος) -
Ναι και σε μένα η μπαταρία πέφτει γρηγορα
-
Καλημέρα .
Πως Θα την περάσω επάνω στη 5.4.10; τα διαγράφω όλα η την περνώ από πάνω; με ποιον τρόπο; (redmi note 3g) -
Εγώ την έβαλα απο τον updater (οχι μέσω recovery).
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μουΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g
Πας να επιλέξεις ήχο εκτός τους προεπιλεγμενους της συσκευης;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου
Άλλαξε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να επιλέξεις αρχείο ηχου. Και σε μένα το έκανε κάποτε σε κάποια ρομ και μόλις χρησιμοποίησα άλλο πρόγραμμα επιλογής, δούλεψε.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μουΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Τώρα που το παρατηρώ δεν έχει επιλογή για φακό. Με τους 160χαρακτηρες στα μυνηματα τίποτα ε; δεν θα το διορθώσουν κάποτε οι κινεζοι αυτό; να γίνει μόνιμο;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mparaxir ().
-
-
Θα πρέπει να βάλεις την νέα ROM από το Recovery αφού πρώτα όμως κάνεις Factory Defauts/Reset.
Δηλαδή θα πρέπει να στήσεις και πάλι το τηλέφωνο από την αρχή... -
-
Ποια ρομ; η 5.4.17,δεν είναι η τελευταία;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα