Αν θες ραδιόφωνο και με rds κατέβασε apk από το αγγλικό forum. Έχει 2 από xperia και από lewa os (βέβαια λειτουργούν μόνο με ακουστικά) Radio with RDS - working on REDMI - App - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H Atix έγραψε:
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Mi-2/S....
- Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Lollipop)
ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!
Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε.
Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας.
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-2/S- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Κατάργηση του OTA_Updater
- Ενεργοποίηση των Updates μέσω του Updater της MIUI
Παίζουμε μεγάλη μπάλα!!! - Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Lollipop)
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Mi-2/S....
- Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Lollipop)
ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!
Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε.
Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας.
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-2/S- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Κατάργηση του OTA_Updater
- Ενεργοποίηση των Updates μέσω του Updater της MIUI
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω μου δίνει το μήνυμα λάθους: "Install update.zip failed, Error applying update"
Το ίδιο μήνυμα και με τους 2 τρόπους αναβάθμισης είτε μέσω recovery μετά από wipe/cache είτε μέσω της ρομ...."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) - Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Lollipop)
-
-
Ο/H karamela έγραψε:
Εμένα με mi4 μπήκε κανονικά. Μάλλον πρέπει να την κατέβασε λάθος...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Παιδιά γιατί δεν μπορω να μπω στον λογαριασμό mi μου βγάζει οτι η σύνδεση με τον λογαριασμό mi έχει σταματησει
-
Ο/H strathgos έγραψε:
Παιδιά γιατί δεν μπορω να μπω στον λογαριασμό mi μου βγάζει οτι η σύνδεση με τον λογαριασμό mi έχει σταματησει
Δοκίμασε να κάνεις Καθαρισμό Δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Λογαριασμός Mi -
-
-
Πήγα αλά στον λογαριασμό mi το πλαίσιο με τον καθαρισμό δεδομένων είναι λευκό και δεν κανει τιποτα
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πράγματι να επιβεβαιώσω και εγώ οτι η αναβάθμιση στο Mi2s δεν ολοκληρώνετε περίπου στο 15% ακυρώνετε.
Xiaomi 13 -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα