Στην 5.4.24 στο Red rice υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του 3g. Χάνει κάποιες φορές τη σύνδεση ακόμη και σε σημεία που είναι φουλ. Με τις προηγούμενες δεν είχα τέτοιο θέμα. Μου χει σπάσει τα νεύρα όταν έχω ανοιχτό το viber. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Στην 5.4.24 στο Red rice υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του 3g. Χάνει κάποιες φορές τη σύνδεση ακόμη και σε σημεία που είναι φουλ. Με τις προηγούμενες δεν είχα τέτοιο θέμα. Μου χει σπάσει τα νεύρα όταν έχω ανοιχτό το viber. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο?
Μπορω να σου πω πως τελευταια το Viber, αν και ειμαι μεγαλος fan του, ειναι για τον Αχιλλεα. Οποτε ισως να μην ειναι θεμα της ROM... -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Η 24άρα στο NOTE 3G σαν να διαχειριζεται καλύτερα την μπαταρία, θα σιγουρευτω μετά από 1-2 μέρες. Πάντως και στις 2 ρομ (τρέχουσα και προηγουμενη) κάνει fc το gmail όταν επιλέγεις να δείχνει τα mails όλων των λογαριασμών μαζί.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου
εμενα γιατι με φενετε οτι τρεχει σαν νερακι προς τα κατω -
Καλημερα!
Παιδια SOS! Περνωντας την τελευταια rom κατι πηγε στραβα και πλεον το κινητο εχει κολλησει στο logo της εναρξης.. Μπορω να μπω στο Mi-Recovery, αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο update.zip ειναι κατεστραμμενο, και απο οποιο partition προσπαθησα να το boot-αρω η διαδικασια κολλαει στο logo.
Εχετε καμια ιδεα?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Καλημέρα, νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει... Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Καλημερα!
Παιδια SOS! Περνωντας την τελευταια rom κατι πηγε στραβα και πλεον το κινητο εχει κολλησει στο logo της εναρξης.. Μπορω να μπω στο Mi-Recovery, αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο update.zip ειναι κατεστραμμενο, και απο οποιο partition προσπαθησα να το boot-αρω η διαδικασια κολλαει στο logo.
Εχετε καμια ιδεα?
Είχες κάνεις wipe Factory Defaults/Reset πριν περάσεις την Lollipop ?
To flash της ROM, ΟΧΙ από τον Updater αλλά από το Recovery.. -
Ναι ναι, κανονικα, συμφωνα με τον οδηγο... Τελικα, μετα απο 4-5 προσπαθειες, πηρε το χρονο του και ανοιξε απο το partition της Lollipop...
Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας τετοια ωρα!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Καλημέρα στο παρεάκι ! Τελικά με το Μi3 βρήκατε καμμία άκρη, κάτι έλεγε ο admin για τον binary updater...
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες GTV-5.4.24 ROM για τις παρακάτω συσκευές....- Redmi 2 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.4.24.zip (TWRP Recovery)
- Μi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-5.4.24.zip (V6 MIUI + CWM Recovery με True Dual Boot)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.
- Ενσωμάτωση TWRP Recovery
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Κατάργηση του OTA_Updater
- Ενεργοποίηση των Updates μέσω του Updater της MIUI
Mi-Pad- Ενσωμάτωση CWM Recovery με True Dual Boot
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Mi-Note/Pro...- Mi-Note/Pro => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_virgo_GTV-5.4.24.zip
[Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
Mi-Note/Pro
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Mi-2A..
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A)
Tρέχουσα έκδοση 5.4.24
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση
Καλή επιτυχία....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα