Με τη μπαταρία δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές αλλά με τη μνήμη αν και ξεκινά με 61% σε ελάχιστα δευτερόλεπτα παίζει πάνω από 85%.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Από χθες το βράδυ μέχρι τώρα ολα βαίνουν καλός , ωραίες και οι αλλαγές που έκαναν το μόνο πρόβλημα που συνεχίζω να έχω ειναι οτι δεν μπορώ να διαγράψω πράγματα για κάποιον λόγο έχετε και εσεις το ιδιο πρόβλημα ;
Πάντως το έχω ποσό καιρό αυτο το τηλέφωνο και δεν λεω να το βαρεθω , αλλα νομίζω ήρθε η ώρα να πάμε για mi4i -
Καλημέρα, και απο μένα. Σε mi4, κανένα bug προς το παρόν... Μια ερώτηση μόνο. Τώρα στο lockscreen, μου εμφανίζει κανονικά τη συντόμευση για την κάμερα δεξιά, αλλά έβγαλε και αριστερά μια συντόμευση για το τηλέφωνο. Κάπου είδα σε screenshot ότι κάποιος είχε αριστερά συντόμευση για το τηλεκοντρόλ. (mi Remote). Ξέρει κανείς εάν αλλάζει, και πως;;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Το μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι στιγμής με την νέα ρομ είναι όταν πάω στο security - cleaner κρασαρει. Σε όλα τα άλλα που έχω δει μέχρι στιγμής από χτες δουλεύει κανονικά.!!
-
Πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο η ομάδα πετάει χαμηλά χωρίς κραυγαλέες υπερβολές μπράβο σας για άλλη μια φορά παιδιά, μόλις έχει ολοκληρωθεί το update από τον stock updater της συσκευής Mi2s όπου εγώ διάλεξα για πρώτη φορά για να τεστάρω αν είναι ορθή η διαδικασία!
Πράγματι λοιπόν όλα άψογα μέσα σε 10 λεπτά κατέβασε και εγκατέστησε την GTV 5.5.1 και εγώ απλά ήμουν θεατής...
Θα επιβεβαιώσω και εγώ ότι μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο όλα δουλεύουν ρολόι !!!Xiaomi 13 -
-
Καλησπέρα παιδιά. Από χθες το βράδυ είμαι στην 5.5.1 την GTV αλλά πολλές φορές με έβγαλε τα παρακάτω μηνύματα ότι δεν λειτουργεί ο cleaner (screenshots) θέλω να τονίσω ότι όταν ήθελα να βγάλω screenshots με έβγαλε τα μηνύματα ότι δεν λειτουργεί η γραμμή κατάστασης και quacom και δεν μπορούσα να βγάλω screenshots παρά φωτογραφίες από άλλο κινητό. Όταν πήγα να πατήσω αναφορά miui δεν ανταποκρινόταν ενώ η επιλογή ΟΚ ανταποκρινόταν. Για να μην το κουράζω αξίζει admin και διαχειριστική ομάδα να το κάνω bug γιατί διάβασα ότι αυτή η rom είναι γεμάτη προβλήματα?
-
-
Παιδιά μου ήρθε ενημέρωση στον updater η 5.5. 1με μεγεθος
101mb και έχει κινέζικα.
Να επιτρέψω να γίνει αναβάθμιση η θα γεμίσω κινέζικα; -
-
Στο redmi note 4g με την 5.4.24 περασμένη δεν μου βγάζει αναβάθμηση το updater.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα